FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dajte neko nek postavi snimak tekme na youtube da posaljem drugu u tudjini 

Zadnja izmjena: Deriguz, dana/u 23 jul 2015, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
evo na Face TV snimak utakmice, uzivajtee
Šteta za kvesića,obzirom da su nikakve pare u pitanju trebali je vidjeti sa turcima da ostane i tekme sa standardim ,a moźda i razjebati sve,mogla bi doci i bolja ponuda ako odigra dobro i utakmice protiv standarda
- hule_barca
- Kontakt:
Mozda nakon ove utakmice dođe dobrih ponuda za vise igraca, pa Kvesic i ne ode za đaba !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Blagojevic svaka cast, pravi majstor,doktor, perfektan. Povlacim svaku rijec po pitanju Hasanovica. Odlican potez uprave po pitanju dovodenja ovog igraca. Da su samo njega doveli bilo bi dovoljno.
Tekma na FACE TV
Danas sam ostao bez cure nakon 8 godina skupa,ali zato Zeljo prosao. Zbog Zelje u srcu radost nikada tuga. Svaka cast momci.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kakva muda kompletne ekipe, igramo iskusno.
Danas su momci ginuli za svaku loptu, konacno da ga Zoka zabije.
Danas su momci ginuli za svaku loptu, konacno da ga Zoka zabije.
Odgovorno tvrdim da nam je prosle sezone ukradena titula neigranjem Memije i Beganovica.Ja nakon Mese imam novog idola mada.mi moze sin bit a to je Memson Memija Maminjo.Jesam ja reko da idemo u treci krug.
realno konjina iz vojkovića je ovo riješila i forumaši ipak ne znaju bolje od ode 

ide ko ferari a ne **** živu siluAlipasino je napisao/la:Odgovorno tvrdim da nam je prosle sezone ukradena titula neigranjem Memije i Beganovica.Ja nakon Mese imam novog idola mada.mi moze sin bit a to je Memson Memija Maminjo.Jesam ja reko da idemo u treci krug.
-
- Kontakt:
Suze momci,suze teku ko u malog djeta poslije gola Kokota.Gleda me pola Juga i ne vjeruju ljudi.Ja ne mogu nista vise reci,osim VOLIM TE ŽELJO!!!!!!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
-
- Kontakt:
Cudi me da nekim likovima ja smetam na ovoj temi, a dok grupe godinama dave glupostima. Kao primjer: nemaju igraci kondicije, nista od sponzora, igraci odlaze za sitne pare. Halo ba ostarit ce te a necete stici uzivati uz klub za koji navijate.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Čestitam momci
Mrznje je kod nas uvijek bilo, ali kad se borimo u evropi treba da smo svi zajedno. Iskreno Zeljeznicar mi nije na listi omiljenih klubova ali na svaku sansu i gol sam skakao ko da moja Zvijezda igra
Sretno u nastavku, nek i nas svijet malo vidi
A uostalom trebate nam se zahvaliti za Diattu, za Bogdanovica i Djelmica

Sretno u nastavku, nek i nas svijet malo vidi

A uostalom trebate nam se zahvaliti za Diattu, za Bogdanovica i Djelmica

⭐
seronje seru, to je prirodni poredak stvari, čak i nakon ovakve pobjede.samoposmatram je napisao/la:Cudi me da nekim likovima ja smetam na ovoj temi, a dok grupe godinama dave glupostima. Kao primjer: nemaju igraci kondicije, nista od sponzora, igraci odlaze za sitne pare. Halo ba ostarit ce te a necete stici uzivati uz klub za koji navijate.
PONOSAN !!
tako se osjecam
Svim igracima i Odoviću duboki naklon do poda

tako se osjecam
Svim igracima i Odoviću duboki naklon do poda

Mnogo smo osporavali Kokota, ali evo, bio je najbolji kad je bilo najpotrebnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka čast našim igračima, strucnom stabu, upravi, navijačima
Toliko sam ponosan da se to ne može opisati. Trebamo iskoristiti ovu euforiju među navijačima i "izazvati" navijače da vidimo možemo li do 5000 članova do utakmice sa Standardom..
Predsjednik Gredić je rekao cini mi se, da niko od igraca nije na prodaju, osim možda Kvesića, a ostali igraci mogu ici samo ako klub dobije neku nemoralnu ponudu u vezi nekog igrača.
Slijedi nam tekma sa Borcem, njih cu sutra analizirati detaljno,a veceras nemaaa spavanjaaaaaa

Predsjednik Gredić je rekao cini mi se, da niko od igraca nije na prodaju, osim možda Kvesića, a ostali igraci mogu ici samo ako klub dobije neku nemoralnu ponudu u vezi nekog igrača.
Slijedi nam tekma sa Borcem, njih cu sutra analizirati detaljno,a veceras nemaaa spavanjaaaaaa

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Koji osjećaj, koji ponos, koja sreća. Pa ne možete da se ne radujete kad vidite one plave dječake kako igraju, a majstor Oda ih onako skromno posmatra sa strane i hrabri ih. Ljudi moji ovo smo mi, ovo je ŽELJO!!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!