Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Karlo banovan?
Častim sljedećih 7 dana, bujrum ko god hoće.
divi moderatora što daje dobre primjereMonolog je napisao/la:Jednostavno, ova njegova furka možda prolazi na nekom Bayernovom forumu, ali ovdje ne prolazi.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bolja je versia espagnolaVijadukt je napisao/la:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
znam samo da sam se zivotom nalozio, slusam pola danaBosniacum Lilium je napisao/la:Bolja je versia espagnolaVijadukt je napisao/la:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Re: RE: Re: Chat
Al' ga potrefiHigh je napisao/la:DANTES je napisao/la:Pravda za nepismenog karla.. Nije bitno što ne zna ćirilicu već što ističe njenu ljepotu..
0:53.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dices no, piensas si!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tu eres una brujaBosniacum Lilium je napisao/la:Dices no, piensas si!
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakva kakofonija, čak i pored dorađivanja. Jad i travestija muzike kao umjetnosti!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Como senor rio???rio_Ferdy88 je napisao/la:Tu eres una brujaBosniacum Lilium je napisao/la:Dices no, piensas si!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Disculpa me porfavor, me lo dija @legenda qu tu eres una brujaBosniacum Lilium je napisao/la:Como senor rio???rio_Ferdy88 je napisao/la:Tu eres una brujaBosniacum Lilium je napisao/la:Dices no, piensas si!![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ocajni su. Al je opstepoznato da na ovim prostorima ocaj najbolje prolaziHigh je napisao/la:
Kakva kakofonija, čak i pored dorađivanja. Jad i travestija muzike kao umjetnosti!
⭐
Uz ocaj do sjaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.