FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

propuh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la propuh » 23 jul 2015, 23:35

Željooooo je napisao/la:
propuh je napisao/la:PONOSAN
Memija dominirao...kad projuri ispred nas na istoku Madjari kao na usporenom snimku :tokralju: :tokralju:
Ovo treba dozivjeti, kakva igra nasih momaka svi za jednog jedan za sve.

ps. ima li gdje na netu snimak da se pogleda :D
Iz MUP-a KS stigla je informacija da će Memija biti kažnjen zbog prekoračenja brzine..
Momak je samo takvo blago nismo toga ni svjesni crnca je strpao u mali dzep, a imao i par dobrih akcija.
Onaj trk kao da smo Tuku podvalili :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 23 jul 2015, 23:35

Kvesa je mnogo zaduzio Zeljo a i obrnuto.
Njegov transfer jos nije zavrsen kao sto sam pisao i ranije ceka se avansna uplata od strane Antalya

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 jul 2015, 23:36

Kako su me samo momci obradovali, nije sve u parama. Ponos države :bow:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 23 jul 2015, 23:39

DooVe je napisao/la:Nego zna li neko šta je pisalo na onoj paroli na jugu meni se čini na mađarskom? Ako sam dobro uspio vidjeti sa istoka :)
slika
Željezničar
Borussia Dortmund

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 23 jul 2015, 23:40

Ako Turci ispoštuju dogovor Kvesi se ne trebaju nikakvi problemi praviti. Takvu ljudinu majka jednom rađa!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 jul 2015, 23:40

pa samo će ostati tamo ako plate. putuje odmah ujutru.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 23 jul 2015, 23:41

Koliko sam ja skontao, podrska navijacima Ferenca u borbi sa predsjednikom. Halalite ako grijesim.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jul 2015, 23:41

slika

:ljepota: :beba: @likuso jesi li ovo ti da te zenim ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 23 jul 2015, 23:43

zubar je napisao/la:Ludi ima li igdje snimak i hocel bit reprize veceras na face tv, da s mirom pregledam, danas na stadionu sam bio za jagomira covjece sta nam priredi naš Željo, ponosan sam ne znam sta da kazem.. :tokralju:
Drug repriza na faceu zavrsena prije par minuta, evo ti snimak ali bez komentatora, bolje ti je sacekat

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jul 2015, 23:45

Sta je ovo mi opet dali gol u 90' a Baho prenosio, ili je 91' ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 23 jul 2015, 23:46

cala je napisao/la:Koliko sam ja skontao, podrska navijacima Ferenca u borbi sa predsjednikom. Halalite ako grijesim.
Da, navodno su im nasi i obezbijedili karte za zapad, ne znam koliko je to tacno, uglavnom podrska u borbi protiv Kubatova, zbog kartica.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 jul 2015, 23:49

ChWilla je napisao/la:pa samo će ostati tamo ako plate. putuje odmah ujutru.
Ma, platice. Imaju platiti koliko Etoo daju za dvije-tri sedmice :roll:

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 23 jul 2015, 23:50

zubar je napisao/la:
cala je napisao/la:Koliko sam ja skontao, podrska navijacima Ferenca u borbi sa predsjednikom. Halalite ako grijesim.
Da, navodno su im nasi i obezbijedili karte za zapad, ne znam koliko je to tacno, uglavnom podrska u borbi protiv Kubatova, zbog kartica.
Tacno, samo sto im nije dopusteno da udju na zapad.
Cak je njihovo obezbjedjenje doslo iz Madjarske da bude na tribini s njima...bijele majice na sjever

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 jul 2015, 23:51

Kosorić i Bogdanović :tokralju: :tokralju: Kakva samo dominacija u zadnjoj liniji i koliki napredak njih dvojice u odnosu na prošlogodišnji europski izlet. Svi igrači su odigrali fantazija dvomeč ali njih dvojica su me oduševili..

Sa zalaganjem iz ovih tekmi ni titula nije nešto čemu se ne bi trebali opravdano nadati..
BUDI ŽELJO !!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 23 jul 2015, 23:51

Marijan Antolović:Odlican siguran,nije vala ni imao nekih prevelikih prilika za ozbiljnijih intervencija

Jasmin Bogdanović i Aleksandar Kosorić:Jaki i sigurni u duelima,odlicna iznosenja lopte u par navrata,bez previse komplikovanja u odbrani

Kerim Memija:Pa taj covjek bi mogao jos 90 minuta igrati,brz, prodoran i sto je bitno ima driblinga u tim prodorima,nije cisto srljanje..U par navrata je samo tako prekucao igrace Ferenca,pogotovo onaj sprint u prvom kad je igrac Ferenca gutao prasinu iz njega..

Josip Kvesić:Momak koji je puno zaduzio naseg Želju,siguran i prodoran kao i Memija,bice mi mnogo zao kad nas napusti..

Jovan Blagojević:Nas Niki But,sta reci za covjek munja,ima ga na sim dijelovima terena.Ono sto sam primjetio kod njega je dobar rad tijela u driblinzima i prodorima nesto poput Fernanda Toresa iz najboljih dana kad je jednim pokretom tijela osvajao prostor i oslobadjao se igraca..U ovom dvomecu definitivno po meni najbolji igrac..

Amir Hadžiahmetović:Mlad a kad pogledas kako lagano igra,kako leprsa na terenu i razigrava igraca moglo bi se reci iskuksan..Dijamant i buducnost Želje i reprezentacije.

Damir Sadiković:Odlican,pozrtvovan,pokretljiv bez mane

Ognjen Đelmić:Velika radilica sto Baho rece "zuji na sve strane" i kao nagrada je dosao i taj gol..

Zoran Kokot:Masina od covjek,pozitivac u sakom momentu,veceras je pokazao svo svoje iskustvo kao i to da moze izdrzati veliku minutazu..Gol odlicno postignut rutinski

Rijad Bajić:Trudio se,lavovski se borio sa stoperima Ferenca,vracao se u odbranu,jak u duelima,jedina zamjerka sto ponekad olahko pada i trazi faulove ali **** ga..

Milomir Odović i Željo kao ekipa: Maestro, dirigent,poslozio je ekipu tako da svako zna sta mu je posao,doveo pametna i ciljana pojacanja koja vec pokazuju zasto su dovedena prvenstveno Blagojević i hvala mu sto je opet unio taj leprsavi nogomet bez puno panike i guranja lopte na silu..Željo je veceras kao i u prvoj utakmici pokazao da kako stvari stoje i ta famozna fizicka sprema se popravlja jer je ekipa pokazala da u ove dvije utakmice moze izdrzati u visokom ritmu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 jul 2015, 23:51

pa nije u pitanju mogu li, nego hoće li...

a obezbjeđenje su bivši huligani, zna ko je bio tamo, nema niko ispod 120 kg ni sa kosom...

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 23 jul 2015, 23:51

E Bože dragi šta ovo bi.
Neka je cijela država još jednom vidjela koje najveći, najpopularniji, najsvjetlije tradicije, najstariji, klub koji ima srce i dušu itd. Ne može sa Željom niko. Jedini koji sve ima.
Svaka čast Odi i igračima. Sve je bilo za deset.
Samo me strah da se sad ekipa ne rasproda jer šteta bi bila.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 23 jul 2015, 23:53

Enemy00 je napisao/la:
zubar je napisao/la:
Tacno, samo sto im nije dopusteno da udju na zapad.
Cak je njihovo obezbjedjenje doslo iz Madjarske da bude na tribini s njima...bijele majice na sjever
Mislim da su zaustavljeni negdje u putu, oko 250 njih.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 23 jul 2015, 23:53

Imali smo sreće, želje, hrabrosti, ali Boga mi imamo i kvalitet.
Divan dan, divna noć, vrijeme danas po želji, atmosfera odlična. Posjeta očekivana, rekla sam da ću biti zadovoljna sa 15000 i da ne očekujem 20000. Ali bit će i to, sve dolazi na svoje, nikakav marketing ne može privući navijače kao što mogu dobri rezultati. To smo vidjeli već poslije jedne utakmice.

Sad još više vjerujem da imamo realne šanse protiv Standarda, ako ništa bar ćemo imati razlog da budemo ponosni na ove igrače i klub koji predstavljaju.

Volim te Željo. :ljepota:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jul 2015, 23:57

Josip Kvesic je legenda naseg kluba, zelim mu sve najbolje u karijeri i da se vrati jednog dana, malo nas je ko zaduzio kao Kvesa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.