Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pokusavaju izbjeci svjetski rat. Samo Amerika ne valja. Kako bih volio da su vodece svjetske sile Rusi, Njemci, Englezi, Kinezi i Turci pa da vidite sta je zivot bez Amerike. Mi hljeba ne bi imali.theboss_RD07 je napisao/la: Na kraju svega me zanima gdje je tu velika amerika da uspostavi demokratiju i omoguci tim ljudima osnovna ljudska prava? Oh, that's right...
Ima li kakva o Jemencima?Hendo je napisao/la:
Skretanje paznje od necega drugog. Ili su Rohinje konacno stvorile sebi jak lobi. Ili neko zeli gurnuti Ameriku u rat s Kinom.DANTES je napisao/la:Vrlo brzo biće jasno.Rooney88 je napisao/la:.
Btw Rohinje nisu jedini narod na svijetu koji ima ovih problema. Ne opterecavajte se tim bespotrebno. Ili se opteretite brigama svih naroda koji prezivljavaju torturu ako mislite da mozete zivjeti s tolikim pritiskom. Mene naprimjer za sve boli briga.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Naravno. Baš si u pravu. Ono, baš baš.Kawhi je napisao/la:Pokusavaju izbjeci svjetski rat.
Taj pogani dzong-un...
Prvo je pod lažnim optužbama napao, skinuo i objesio Sadama, pa je onda pružio šapu na Gaddafija.
Tim potezom, indirektno je stvorio isis.
Nemam dovoljno tinte da pišem o pučevima u južnoj americi, iranu...
Sve mu je to malo, tom poganim džongu, pa je brodove razarače poslao u meksički zaljev i svoje vojne baze postavio u kanadi.
Treba li napominjati da je bez UN mandata stacioniro vojsku u suverenu državu - siriju?
Taj pogani kim džong-un...
Jadni donald neće ništa osim garanciju da neće završiti kao sadam huso il gadafi.
Osim toga, hoće da mu se skinu nepravedne sankcije koje mu je nametnula teroristička država sjeverna koreja.
To je sve.
Al ne moreš ti pregovarati sa svjetskim policajcem i teroristom br. 1 - sjevernom korejom, jer ne poznaje nijedan jezik osim jezika sile.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Bil tako Šećko pričao da si u Sjevernoj Koreji?, mislim ne bi nikad ni imao posta na forumu niti bilo kojem socijalnom sajtu i samo bi gledao kako ćeš što prije oprati Kimovu halu i razguliti kući pojesti i onaj drugi komad hljeba koji ti je ostao. Svako svoje razmišljanje koje bi imao i post koji bi napisao za njeg bi gulio u ćuzi (ako budeš tako sretan da ne završiš u logoru) a to je osnova slobode, intelektualne slobode koju svaki čovjek treba i mora da ima. Amerika jest imperijalistička nacija, i ne slažem se skroz sa njihovom politikom vani, ali jedva čekam kad će riješiti ove uhljupe koji nedaju čovjeku da živi slobodno, slobodno da rade šta hoće i da misle ono što misle da je ispravno a da ih neko ne kazni za to.
Pa druže, ti opisa život u bivšoj jugi.
Narod je zaluđen klimom ko naši stari titom.
Da vidiš kako plaču na svaku njegovu riječ.
Moje mišljenje je formirano na osnovu onoga što čujem/pročitam od raznih eksperata koji, gle čuda, glavnog krivca traže u prekookeanskoj kaubojskoj državi.
Treba biti jasan i kazati da je američko djelovanje prvenstveno u koliziji sa interesima sjevernokorejskog naroda, pa tek onda sa Interesima komunističke elite.
Narod je zaluđen klimom ko naši stari titom.
Da vidiš kako plaču na svaku njegovu riječ.
Moje mišljenje je formirano na osnovu onoga što čujem/pročitam od raznih eksperata koji, gle čuda, glavnog krivca traže u prekookeanskoj kaubojskoj državi.
Treba biti jasan i kazati da je američko djelovanje prvenstveno u koliziji sa interesima sjevernokorejskog naroda, pa tek onda sa Interesima komunističke elite.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Šećka treba preseliti u Iran, Saudiju ili Najbolju Koreju. Doduše, i Njemačka trenutno nije puno daleko od toga. Svoj na svome. Vjerujem da mu onda ne bi baš bila ugodna iskustva iz trojke.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma daj brate.Kawhi je napisao/la:Pokusavaju izbjeci svjetski rat. Samo Amerika ne valja. Kako bih volio da su vodece svjetske sile Rusi, Njemci, Englezi, Kinezi i Turci pa da vidite sta je zivot bez Amerike. Mi hljeba ne bi imali.theboss_RD07 je napisao/la: Na kraju svega me zanima gdje je tu velika amerika da uspostavi demokratiju i omoguci tim ljudima osnovna ljudska prava? Oh, that's right...
Nije niko rekao da su samo oni zlo. Svi ti nabrojani su zlo, ali ovi su medju najgorima. Po meni licno odmah iza Sjeverne Koreje dijele mjesto zajedno sa Rusima.
Oni su u fazonu reverse-midas-toucha. Sta god dodirnu pretvore u go.vno
Mogli su davno izbjec svjetski rat da nisu podrzali izrael i naoruzali ISIL. Irak i Libiju da ne spominjem
⭐
Da si makar bio u nekoj od tih zemalja pa da govoriš iz iskustva.Kawhi je napisao/la:Šećka treba preseliti u Iran, Saudiju ili Najbolju Koreju. Doduše, i Njemačka trenutno nije puno daleko od toga. Svoj na svome. Vjerujem da mu onda ne bi baš bila ugodna iskustva iz trojke.
Samo u iranu imaš 100 puta više slobode nego u većini evropskih zemalja.
Amer je digo avion i udario kad je trebalo.
Zauvijek zahvalan i postujem.
A meni koji sam dovijeka zaglavio ovdje da naglasim svojom voljom ne treba niko iz udobnosti zapadnih demokratija tabiriti sta cu i kako cu.
Hvala na savjetima svima ali svoju brigu vi svi.
Zauvijek zahvalan i postujem.
A meni koji sam dovijeka zaglavio ovdje da naglasim svojom voljom ne treba niko iz udobnosti zapadnih demokratija tabiriti sta cu i kako cu.
Hvala na savjetima svima ali svoju brigu vi svi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kod nas treba zabraniti pricanje protiv Amerike. Jedina stvar koja treba biti krivicno kaznjiva.
Da postoji vaga koja vaga gluposti, crkla bi a ne bi izvagala gluposti koju ste izvalili u ta dva posta.
Ma svi imamo pravo na misljenje.
Ako se ne slazemo ne znaci da ne mozemo kafu/pivu popit nekad.
A ko su prijatelji a ko ne nama Bosnjacima ili da kazem nama koji Bosnu i Hercegovinu imamo u srcu i smatramo jedinom domovinom ostavimo vremenu da presudi.
Ako se ne slazemo ne znaci da ne mozemo kafu/pivu popit nekad.
A ko su prijatelji a ko ne nama Bosnjacima ili da kazem nama koji Bosnu i Hercegovinu imamo u srcu i smatramo jedinom domovinom ostavimo vremenu da presudi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Aerials je napisao/la:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mogu za ovu pjesmu, previše je pacenicka kuknjavaAerials je napisao/la:Pa ne možeš to za njih.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jah, a kad se zaljubiš (il' kad shvatiš šta valja
) bit će ti prva na playlisti. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zna li neko kako funkcionisu patrole sa radarima u Tuzli? Nije to nista specijalno, vozio sam na brcanskoj 10 preko ogranicenja i primijetio patrolu pa zakocio na 20tak metara od njih, tek onda sam primijetio da su mi okrenuti ledjima i naciljali pistolj u pravcu u kojem vozim. Kako to, i zasto? XD
⭐
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.