bega_afc je napisao/la:Koji kralj ovaj Redzo, neki dan na tviteru pise kako je prdio na nekom letu kad su se vracali kuci
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
eto ga, gotovo, mirza prenio momentum na stranu netsa u 3/4 i time omogucio deronu da zavrsi posao sigurno u 4/4 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
A ovaj Toko šta je sa njim šta budala i sada radi u ovom klubu ccc dobije zadnjih 10 s 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Nek zahvale Mirzi na pobjedi..Laku noc
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovaj novinar što sad intervjuiše Piercea, pljunuti Kidd samo sa Don-kihot bradciom 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Pierce nabraja sve ove velike kao doprinose kad nema Brooka i Mirzu izostavlja
Shots of the game na kraju prikazivaju bezveze zakucavanja Livingstona, a Mirzinu tricu za vracanje vodstva izostavljaju. Al' oni su losa TV pa i razumijem da nisu znali ubaciti nista iz drugog poluvremena.
Mirza odigra dobru tekmu i Netsi pobjede = po svakoj j.bnoj logici vise minuta za njega.
Kidd urazumi se il' ga trejdajte ne zasluzuje covjek da trune na klupi jer zna igrati i igrac je za 20 minuta po tekmi lagano, a ne da igra samo kad ti treba osigurac u napadu.
Shots of the game na kraju prikazivaju bezveze zakucavanja Livingstona, a Mirzinu tricu za vracanje vodstva izostavljaju. Al' oni su losa TV pa i razumijem da nisu znali ubaciti nista iz drugog poluvremena.
Mirza odigra dobru tekmu i Netsi pobjede = po svakoj j.bnoj logici vise minuta za njega.
Kidd urazumi se il' ga trejdajte ne zasluzuje covjek da trune na klupi jer zna igrati i igrac je za 20 minuta po tekmi lagano, a ne da igra samo kad ti treba osigurac u napadu.
Mirza je prelomio tekmu,dobro je odigrao za malo minuta,valjda ce Kidd shvatiti da Mirza zasluzuje vise minuta.Sljedeca protiv Hawksa biti ce posebno zanimljiva,koga li ce celo staviti...
Livingston standardno,Anderson jos gori.Redzo steta sto nije double-double
.DW apsolutno najbolji igrac Netsa,Pierce puno sutao ali sta ces kada je on ipak Pierce moze koliko mu volja.Blatche se vratio i odigrao solidno 12 poena i 5 skokova...
Livingston standardno,Anderson jos gori.Redzo steta sto nije double-double
OCJENA SJAJNA A-
od njega bolji samo D-WILL i Kirilenko
komentar :
"Boy, was I wrong about this guy. He can shoot the lights out when he is dialed in. He was 3-of-6 in 11 minutes in this particular contest. He did, however, have some questionable defensive moments when assigned to Tristan Thompson"
LAKU NOC
od njega bolji samo D-WILL i Kirilenko
komentar :
"Boy, was I wrong about this guy. He can shoot the lights out when he is dialed in. He was 3-of-6 in 11 minutes in this particular contest. He did, however, have some questionable defensive moments when assigned to Tristan Thompson"
LAKU NOC
dobra utakmica mirze na kraju krajeva, valjda glupi kidd skonta da ne moze daleko kad daje vise minuta ovim pojedinim jadnicima nego njemu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- el-fighter
- Kontakt:
Mirza opet dobro iskoristio minute i postizao poene kada im je najvise trebalo. Medjutim i dalje se nastavlja misteriozno ponasanje Kidda. Kofol Mirza slab u odbrani pa mu dao malo minuta, a Cavsi bez Irvinga ih zamalo ne pobjedise. Mozes zamisliti kako dobru odbranu igraju ostali, kad je Mirza tako los.
Bit ce veoma zanimljivo u narednim utakmicama, koliko ce Mirza dobiti minuta. Ocigledno je Kirilenko ispred njega na 4 kada igra niska postava (msm u rotaciji), ali kada bude igrala visoka onda ce vjerovatno opet AK pocinjati na 4, a KG na 5.
Bit ce veoma zanimljivo u narednim utakmicama, koliko ce Mirza dobiti minuta. Ocigledno je Kirilenko ispred njega na 4 kada igra niska postava (msm u rotaciji), ali kada bude igrala visoka onda ce vjerovatno opet AK pocinjati na 4, a KG na 5.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Consigliere
- Kontakt:
Neki jos nisu skontali da u NBA, posebno u regularnom dijelu sezone, vrijedi neka njihova pravila i logika.
Kraj prve cetvrtine, Netsi imaju zadnji napad za povecanje vodstva i jednostavno Johnson MORA sutati, iako su ga udvojili, on melja loptu 6-7 sekundi i baca airball preko ruke, iako je Williams bio od njega udaljen 2 metra sam na sutu za 3 poena. I nista, nabacise jedni drugima, i lagano na klupu.... Po istoj se 'logici' mogu objasniti Kiddove rotacije.
Kraj prve cetvrtine, Netsi imaju zadnji napad za povecanje vodstva i jednostavno Johnson MORA sutati, iako su ga udvojili, on melja loptu 6-7 sekundi i baca airball preko ruke, iako je Williams bio od njega udaljen 2 metra sam na sutu za 3 poena. I nista, nabacise jedni drugima, i lagano na klupu.... Po istoj se 'logici' mogu objasniti Kiddove rotacije.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Uz NBA samo mozemo secer dobit. Volio bi vidjeti ove "trenercine", "strucni stab", odnosno cijeli ovaj sistem u nekom evropskom klubu sa evropskim budzetom, koji bi to cirkus bio...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Kako je lijepo ustati ujutro pa sa merakom otići na nba.com i vidjeti Mirzin doprinos vrijednoj pobjedi Netsa.
Stvarno ne kontam ovu priču oko odbrane možda samo da dobija prebrzo faulove.
Može li mi neko objasniti evo na primjeru sinoćne igre šta mu to fali u odbrani. Koliko se ja sjećam svoje igrače je čuvao sasvim dovoljno, kod blokova je preuzimao tuđe i možda da je primio 1-2 samo koša, pa i Deronu se desi da ispadne iz odbrane??!!adisice je napisao/la:Dosta ga ovi komentatori kritikuju za igru u odbrani
Kiddove trenerske sposobnosti su u rangu sa Isiah-inim menadzerskim, to valjda objasnjava puno stvariLenBias je napisao/la:dobra utakmica mirze na kraju krajeva, valjda glupi kidd skonta da ne moze daleko kad daje vise minuta ovim pojedinim jadnicima nego njemu
lik je prihvatio haman najtezi projekat u ligi kojem def nije dorastao, pametnije mu je bilo da ganja neku fransizu koja nema prevelika ocekivanja i tako gradi trenersko ime
ovako mu prijeti debakl, kao nekoc Isiah Thomasu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
bega_afc je napisao/la:Koji kralj ovaj Redzo, neki dan na tviteru pise kako je prdio na nekom letu kad su se vracali kuci
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovaj AK47 bice vrlo vrlo bitan igrac za Netse i direktna konkurencija za Mirzu.
- storm_raider
- Kontakt:
Snaga nije problem, rad nogu u odbrani jos uvijek jeste, iako je to drasticno popravio i odnosu na proslu sezonu. Nekad ne isprati prvi korak igraca kojeg cuva i nekad zakasni da preuzme pick. Sinoc je to izgledalo ispod njegovog prosjeka ove sezone, ali je odbranu nevjerovatno popravio. Sinoc da je igrao 30 minuta, isao bi preko 20 poena 100%.Janez je napisao/la:Kako je lijepo ustati ujutro pa sa merakom otići na nba.com i vidjeti Mirzin doprinos vrijednoj pobjedi Netsa.![]()
![]()
Može li mi neko objasniti evo na primjeru sinoćne igre šta mu to fali u odbrani. Koliko se ja sjećam svoje igrače je čuvao sasvim dovoljno, kod blokova je preuzimao tuđe i možda da je primio 1-2 samo koša, pa i Deronu se desi da ispadne iz odbrane??!!adisice je napisao/la:Dosta ga ovi komentatori kritikuju za igru u odbrani![]()
Sport je lijek za tijelo i duh.
za tvoju informaciju, jedan trener (necu ti reci koji, sam izguglaj) u NBA ima U GLAVI vise akcija nego svi euroligaski treneri u top 16 ZAJEDNO.szlaja je napisao/la:Uz NBA samo mozemo secer dobit. Volio bi vidjeti ove "trenercine", "strucni stab", odnosno cijeli ovaj sistem u nekom evropskom klubu sa evropskim budzetom, koji bi to cirkus bio...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- dobio je 2 faula, od kojih je drugi bio izuzetno glup u 30 sekundiJanez je napisao/la:Može li mi neko objasniti evo na primjeru sinoćne igre šta mu to fali u odbrani. Koliko se ja sjećam svoje igrače je čuvao sasvim dovoljno, kod blokova je preuzimao tuđe i možda da je primio 1-2 samo koša, pa i Deronu se desi da ispadne iz odbrane??!!![]()
- TT ga je razbio u 4 napada, u 1 ga je mirza zaustavio
- lose je izrotirao 2,3 puta
- nije pratio cutter CJ-a kad je ovaj lagano polozio
kada ga ljudi sa YES kritikuju, nije bez razloga. i nije fratello neki bezveze lik pa da lupa napamet stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.