Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
šta je ovo i mannone povrijeđen
daj bože nek izvuku živu glavu odatle **** rezultat
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Kako se Melberg raduje kod trećeg gola
pa jarane ko da su dali gol ne znam ti ni ja kome

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Jel teze Santos povrijedjen.?? joj znao sam jos prije tekme govorim da njega i TV-a bez potrebe stavlja pa makar 5:0 izgubili...!!!!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Mislili su da idu dalje..al Marselile okrenuo u 2 minute...zbog tog su se toliko radovalivedofeelgood je napisao/la:Kako se Melberg raduje kod trećeg gola![]()
pa jarane ko da su dali gol ne znam ti ni ja kome
![]()
Poraz koji ne boli toliko.Utakmica koja je pokazala da Manone moze komotno fatati maglu i slati za Italiju,koji moron mati moja mila
Steta samo za Santosa.
Steta samo za Santosa.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- -Paja
- Kontakt:
hahaha ovaj manone je dokaz da i u nasem juniorskom pogonu imamo legitimne nasljednike nenadjebivog kloca Almunie(sva sreca Manone nece dobiti priliku da nadhebe almuniu a da je dobije ucinio bi to ocami)
frustriala me je nezainteresovanost pa imaju li nasi igraci imalo osjecaja sva sreca pa marsej dobi inace bi ove grcke hinje igrale osminu finala, sva sreca grcki antitalenti ispadaju.
frustriala me je nezainteresovanost pa imaju li nasi igraci imalo osjecaja sva sreca pa marsej dobi inace bi ove grcke hinje igrale osminu finala, sva sreca grcki antitalenti ispadaju.
Dio Arsenala
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gled'o sam pregled i ismijah se Manoneovoj reakciji.
Helem, nešto mi nikako nije jasno. Igrali su oni koji rijetko dobiju priliku za dokazivanje. Eh, šta je to u njihovim glavama pa onako olako pristupaju meču? Zar nije logičnije da grizu svih 90 minuta kako bi se dokazali Wengeru i tako možda konkurisali za 1. postavu? Pa jbt, nije stvarno sramota izgubiti, al' sramota je ne boriti se. Ova utakmica nije ništa predstavljala Arsenalu, al' jeste mnogim igračima.
Helem, nešto mi nikako nije jasno. Igrali su oni koji rijetko dobiju priliku za dokazivanje. Eh, šta je to u njihovim glavama pa onako olako pristupaju meču? Zar nije logičnije da grizu svih 90 minuta kako bi se dokazali Wengeru i tako možda konkurisali za 1. postavu? Pa jbt, nije stvarno sramota izgubiti, al' sramota je ne boriti se. Ova utakmica nije ništa predstavljala Arsenalu, al' jeste mnogim igračima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vjeruj još mi nije jasna ona reakcijaAllAbout je napisao/la:ja pijuna golmana..vito corleone
A što Monolog kaže nekima je ovo bila zadnja prilika za dokazivanje, sinoć su sve svoje kredite potrošili Chamakh i Arshavin. Što se tiče Arsenala oni su prošlost vjerujte mi. Odlaze na zimu već, ako ne tad na ljeto milion milijardi posto. I nek idu, ima mladića koji su ako ne i bolji onda bar na njihovom rangu.
Squillaci je sinoć pokazao kolika je taraba, pa frajer nema dvije čiste. On je svoje kredite potrošio davno ali eto čuva ga Wenger u ekipi da nas može syebat u ovako nebitnim utakmicama.
Nije sve crno, zato su mladići oduševili, pogotovo Ox. Coquelin je isto jako zanimljiv igrač, u njemu vidim novog Flaminija, a Pingpong treba utakmica i psihijatra. Kad to sastavi on će biti igrač na najvišem nivou.
Golmani su nam osim Šeznog **** iskreno.
I još jedan frapantan podatak, od 4 beka u klubu trenutno su sva 4 povrijeđeni, a najbliži da se vrati je najgori od njoh Jenkinson.
Nisam u toku, sta je biloGled'o sam pregled i ismijah se Manoneovoj reakciji.
“You talkin’ to me?”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A ruke?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Odakle ti to ?Faraon iz Visokog je napisao/la:Santos bi trebao biti spreman za Everton
Ako je ko gledao sinoc pregled na FTV cuo je od genijalnog komentatora pod inicijalima BB da je ovo izvrsna intervencija Manonea.OTNYS_YNWA je napisao/la:A ruke?![]()
[youtube][/youtube]
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Injury list of Arsenalarmin arsenalovac je napisao/la:Odakle ti to ?Faraon iz Visokog je napisao/la:Santos bi trebao biti spreman za Everton
Ovdje ga nema
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Pa nisu jos stavili..tek se sinoc povrijedio..nema ni fabianskog na ovoj listi !!!GunnerS je napisao/la:Injury list of Arsenalarmin arsenalovac je napisao/la:Odakle ti to ?Faraon iz Visokog je napisao/la:Santos bi trebao biti spreman za Everton
Ovdje ga nema
Lista se update-uje uglavnom četvrtkom nakon što završi tradicionalna pressica koju Wenger održava na taj dan. Ja mislim da neće igrat protiv Evertona, tako nešto je naškrabo na Twitteru sinoć.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ma **** everton,samo nek nije neka teza ozljeda da nece morat dugo odsustvovatBosco je napisao/la:Lista se update-uje uglavnom četvrtkom nakon što završi tradicionalna pressica koju Wenger održava na taj dan. Ja mislim da neće igrat protiv Evertona, tako nešto je naškrabo na Twitteru sinoć.
Sionoć legoh spavat i dodje mi ona slika Vite u glavu. Počeo sam se k'o budala smijat. Nisam mog'o seb' doć' pola sata. I sad kad pogledam mi smješno, da ne može biti smješnije.
Iskreno ,svaka mu čast. Odavno me neki igrač nije ovako nasmij'o.
PS. Nema Santosa.
Wenger:
Iskreno ,svaka mu čast. Odavno me neki igrač nije ovako nasmij'o.
PS. Nema Santosa.
Wenger:
Fabianski felt a deep cut on the knee and Santos suffered a bad ankle injury. He looks like he will be out for a while. We have Gibbs coming back in two to three weeks. Hopefully Santos will not be too long but, for Saturday against Everton, he looks to be short. We have as well Vermaelen who can play in his position.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Sinoc u dosta kombiniranom sastavu smo ubiljezili prvi poraz nakon dugo vremena. Usli smo opusteno u, rezultatski, potpuno nebitnu utakmicu i mislim da smo onako "dzentlmenski" odradili posao i domacin je prosao u najboljih 16. Evo vidim da ni sinocnja utakmica nije mogla proci bez povreda, ali bitno je da Santos nece odsustvovati dugo vremena. Sada je na redu Everton i mislim da ce RvP i drustvo nastaviti kontinuitet dobrih igara u EPL.
GO GUNNERS
GO GUNNERS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.