NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Polako jarani vidicemo protiv Leotara mozemo vidit sta i kako igramo, Siroki je jaka ekipa i dogodise nekad kiks staces. Nemozemo mi sa budzetom tankim nista ha ja. Nemase vise ko prije polako treba gledat naprijed i sa malo para nesto napravit.
sve je uredu combe evo ja sam razocaran i krivo mi je nemogu ti opisati.znam svjestan sam da je nama leotar rudar radnik travnik u rangu tu smo mi i nemozemo se mjeriti sa ovim jacim ekipama ali je zalosno sto ce ti travnik ili rudar izgubiti 1-0 u sirokom ami ko kakvi cirkusanti yebo te zivot blamiramo se pa primamo po 6 komada.combe80 je napisao/la:Polako jarani vidicemo protiv Leotara mozemo vidit sta i kako igramo, Siroki je jaka ekipa i dogodise nekad kiks staces. Nemozemo mi sa budzetom tankim nista ha ja. Nemase vise ko prije polako treba gledat naprijed i sa malo para nesto napravit.
nadam se samo da nam se vraca maksumic i ordaga protiv leotara jer ko je pratio zvijezdu zna da nam je najlosije pokrivena pozicija stopera i beka gdje igra zulic.jedva cekam da vidim izvjestaj da vidim gdje je to toliko furalo.da je tufek postavio 5 momaka sa poligona u odbranu ne bi primili 6 yebemti zivot i fudbakl i sve
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da gorak je ovaj osjecaj sada ali staces idemo dalje.Kazem bitna je sad ova tekma i bitno je da podrzimo igrace da dobijemo Leotar jer je ovo sad 6 bodova mec, ovaj mec je sad bitan tu se mora uzet pobjeda a dali izgubili u Sirokom sa vise ili manje golova to je nebitno. Treba sad pripremit naravno nase igrace da nepadnu u haus jos veci je Leotar je se pojacao dosta nesretno izgubili su sad zadnju utakmicu.
puno ekipa ima koje se zaduzuju sa dovodjenjem bolji igraca pa tako i ovi iz donjeg djela...po tom pitanju nasi rade dobro nece klub zaduzit,kolko para toliko muzike jedan primjer igraci koji su se prodali su pare namienjene da se igraci mogu placat ovu sezonu,svi u klubu rade za sicu i ako uspijemo ostat u premier ligi to je odlicno...a od pocetka sledece sezone sa ovakvim budzetom svima ce bit jasno da je se nemoguce takmicit u premier ligi a bgm i u prvoj...nazalost tako je
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Malo bih prokomentarisao buduću utakmicu s Leotarom.Leotar je svjestan da je već u Prvoj ligi RS.Doveli su nekoliko iskusnih igrača koji će u spoju s njihovim juniorima dostojno da se oproste od PL.Ti dovedeni igrači nisu samo tu da sačuvaju obraz kluba i da se ne sramoti njegovo ime do kraja sezone, već i iz razloga da bi se nesto i zaradilo tj.da bi bili isplaćeni za ono sto su dosli.Opstina nema para,ali zato ,da bi ih dobio moras odrijesiti kesu.Sigurno će u subotu igrati za Rudar,Mladost pa i Radnik....tako da se ne zavaravamo da će biti lahko.Mi ćemo biti neefikasniji nego jesenac iz razloga sto Spasojević i Jugović nisu adekvatna zamjena Pandzi i Šabanu.Nazad smo kao Spanski sir,Aky ne moze odgovoriti zadacima na kojim je Trejić bio.Zulić i Lazarevski nisu sto je bio Kuduzović pa i Novaković i ne znam ko je jos tu bio.Za Bogdanovića nema adekvatne zamjene.Ordagić moze neku prevagu napraviti kao o Sušić te Radivojević po krilima,al bez napadača kako treba nema od gola nista dok ovaj pomenuti trio ne zabije.Prosto rečeno,tri do četiri igrača nas drze i mozda nesto mogu i napraviti.
Ljudi moji trebamo biti realni,naravno svaki poraz boli,nama su do kraja sezone po svim prognozama potrebne tri pobjede za opstanak sto je cilj za ovu godinu.Budzet je uveliko umanjen i treba kroz to gledat,i nemojte napadat sada ljude koji trenutno su mogu reci ostali da rade u klubu za male naknade,a neki i volonterski,a da ne govorim o ljudima koji obezbjedjuju sredstva za funkcionisanje kluba.Njih su najvise izigrali pojedinci koji su se vrtili oko kluba dok je bilo dovoljno novca i dicili se kojekakvim licencama i cim je kasnila jedna plata dizi sidro i napustaj svetinju u koju su se klelu i mene su licno razocarali pojedinci u koje sam vjerovo da bi mogli podic nivo omladinskog pogona.Zato opet kazem moramo biti realni i sagledat cjelokupnu situaciju.
-
- Kontakt:
Upravo danas sam saznao za jednu vrlo,vrlo lijepu stvar za vas iz Gradačca.Zahvaljujući ljudini koji još uvijek gine za vaš klub,Zvijezda će biti na nivou Sarajeva-vrlo,vrlo brzo.Pitanje dana.Doobro zapamtite moj post i nadam se da ćete me častiti ako ništa--- zahvalnicom.Nemojte sad očajavati, ipak Široki je Široki.Ja živim za to da Peštaliću i njemu sličnim vidim leđa vjerujte mi,a ova vijest je prvi izvor.
-
- Kontakt:
nadamo se kralju nasjoksimovic je napisao/la:Upravo danas sam saznao za jednu vrlo,vrlo lijepu stvar za vas iz Gradačca.Zahvaljujući ljudini koji još uvijek gine za vaš klub,Zvijezda će biti na nivou Sarajeva-vrlo,vrlo brzo.Pitanje dana.Doobro zapamtite moj post i nadam se da ćete me častiti ako ništa--- zahvalnicom.Nemojte sad očajavati, ipak Široki je Široki.Ja živim za to da Peštaliću i njemu sličnim vidim leđa vjerujte mi,a ova vijest je prvi izvor.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Jel to drug bomba da se smiri situacija ili nesto stvarno ozbiljno ako je ozbiljno od mene imas kafu, a vala moze i rakija meze i pivajoksimovic je napisao/la:Upravo danas sam saznao za jednu vrlo,vrlo lijepu stvar za vas iz Gradačca.Zahvaljujući ljudini koji još uvijek gine za vaš klub,Zvijezda će biti na nivou Sarajeva-vrlo,vrlo brzo.Pitanje dana.Doobro zapamtite moj post i nadam se da ćete me častiti ako ništa--- zahvalnicom.Nemojte sad očajavati, ipak Široki je Široki.Ja živim za to da Peštaliću i njemu sličnim vidim leđa vjerujte mi,a ova vijest je prvi izvor.

Nemoj nas na nivo Sarajeva ziv bio,dosta nam je nase muke.joksimovic je napisao/la:Upravo danas sam saznao za jednu vrlo,vrlo lijepu stvar za vas iz Gradačca.Zahvaljujući ljudini koji još uvijek gine za vaš klub,Zvijezda će biti na nivou Sarajeva-vrlo,vrlo brzo.Pitanje dana.Doobro zapamtite moj post i nadam se da ćete me častiti ako ništa--- zahvalnicom.Nemojte sad očajavati, ipak Široki je Široki.Ja živim za to da Peštaliću i njemu sličnim vidim leđa vjerujte mi,a ova vijest je prvi izvor.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Beze primiste 3 gola pogotovo onaj prvi i drugi 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Sačuvali smo obraz BH nogometa u regionu po efikasnosti.Da ne bi nas danas bili bi najneefikasnija liga regiona.
.kako nas ljudi buse....niko da stane ili bar da pokusa suzbiti udarac a i kada uspijemo u tome onda sami sebi dajemo ili asistiramo protivniku

Kako se zove šef finansija zvijezde?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Znam da si dobar s gosp. Novalićem da nije možda neki Turski investitor u pitanju?joksimovic je napisao/la:Upravo danas sam saznao za jednu vrlo,vrlo lijepu stvar za vas iz Gradačca.Zahvaljujući ljudini koji još uvijek gine za vaš klub,Zvijezda će biti na nivou Sarajeva-vrlo,vrlo brzo.Pitanje dana.Doobro zapamtite moj post i nadam se da ćete me častiti ako ništa--- zahvalnicom.Nemojte sad očajavati, ipak Široki je Široki.Ja živim za to da Peštaliću i njemu sličnim vidim leđa vjerujte mi,a ova vijest je prvi izvor.
Ljudi ja bih sve dao za nekog investitora.Gosp.Novalic zna sta radi i ja mislim ako je to tu blizu da ce se ostvariti, ali ima nest mnogo gore. Bojim se da na aj put nece stati smrad Mustafa jer cini mi se, odnosno sam siguran, da on sve odlucuje dole i maze oci i Fadilu i Nudri i svima dole....
E moj druze, taj Mustafa radi za tog tvog gospodina, sta mislis zasto je izletio iz TMD-a, najveca cvjecka u gradu ispo najveca lopinaOblak je napisao/la:Ljudi ja bih sve dao za nekog investitora.Gosp.Novalic zna sta radi i ja mislim ako je to tu blizu da ce se ostvariti, ali ima nest mnogo gore. Bojim se da na aj put nece stati smrad Mustafa jer cini mi se, odnosno sam siguran, da on sve odlucuje dole i maze oci i Fadilu i Nudri i svima dole....
mi cemo ispasti u ugasiti se u nadi da ce nas neko kupiti a mnogi klubovi sa duplo manjim budzetima od sadasnje zvijezde biljeze bolje rezultate i ne blamiraju se po bh livadama.
danas je malo lakse nakon one sramne igre i poraza i samo se nadam da cemo uspjeti leotara pobijediti.isto se nadam da je leotar igrao na svjezinu protiv rudara i da ce biti umorni i od puta i od upala
kada dodu u gradacac.vidjecemo valjda ih slomimo u drugom poluvremenu na misice osim ako nam ne ispusu
danas je malo lakse nakon one sramne igre i poraza i samo se nadam da cemo uspjeti leotara pobijediti.isto se nadam da je leotar igrao na svjezinu protiv rudara i da ce biti umorni i od puta i od upala

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
taj sto ga ti nazivas cvjeckom da je takav kakav ti mislis vec bi bio iza resetaka.ja sam radio u cimosu i znam kako je bilo kada je fadil bio direktor poslije njegove smjene radnici se vec bune samo im je gore sada a svi su popljuvali fadila..Tkanton je napisao/la:E moj druze, taj Mustafa radi za tog tvog gospodina, sta mislis zasto je izletio iz TMD-a, najveca cvjecka u gradu ispo najveca lopinaOblak je napisao/la:Ljudi ja bih sve dao za nekog investitora.Gosp.Novalic zna sta radi i ja mislim ako je to tu blizu da ce se ostvariti, ali ima nest mnogo gore. Bojim se da na aj put nece stati smrad Mustafa jer cini mi se, odnosno sam siguran, da on sve odlucuje dole i maze oci i Fadilu i Nudri i svima dole....
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne kazem ja da je on los, on je uzimo sebi ali je i davo drugima i to je po meni uredu, ova danasnja bagra pokra sve sebi..... komplikovana je to prica za foruma, al uglavnom se je sve otkrilo, i nebi me cudilo da su mustafu doveli da neke stvari radi za njih, jer mustafu boli neka stvar sta ce neko reci za njega u gradaccuastra1922 je napisao/la:taj sto ga ti nazivas cvjeckom da je takav kakav ti mislis vec bi bio iza resetaka.ja sam radio u cimosu i znam kako je bilo kada je fadil bio direktor poslije njegove smjene radnici se vec bune samo im je gore sada a svi su popljuvali fadila..Tkanton je napisao/la:E moj druze, taj Mustafa radi za tog tvog gospodina, sta mislis zasto je izletio iz TMD-a, najveca cvjecka u gradu ispo najveca lopinaOblak je napisao/la:Ljudi ja bih sve dao za nekog investitora.Gosp.Novalic zna sta radi i ja mislim ako je to tu blizu da ce se ostvariti, ali ima nest mnogo gore. Bojim se da na aj put nece stati smrad Mustafa jer cini mi se, odnosno sam siguran, da on sve odlucuje dole i maze oci i Fadilu i Nudri i svima dole....
Idemo jarani... netreba zivit u oblacima kao Oblak nas
ima nade da očepi ovo sadasnje stanje... idemo jarani protiv Leotara po pobjedu...
idemoooooooooooooooooooooooooooooo, toooooooooooooooooooooooooooooo

ima nade da očepi ovo sadasnje stanje... idemo jarani protiv Leotara po pobjedu...
idemoooooooooooooooooooooooooooooo, toooooooooooooooooooooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.