Stručan jeste, i ima znanje, ali ograničeno.Zagor je napisao/la:Zanima me jedna stvar, zbog čega raja nije za Jagodića recimo. Po meni je on, koliko toliko, idealan da vodi naš tim u ovom trenutku. Mislim, sigurno je stručniji od Hurtica. A s druge strane naš klub svakako ne moze (ili neće) da dovede nekog vrsnog stručnjaka. Pa onda i moras birati trenera iz naše lige. Samo je problem, što je naveo juče jedan momak na forumu, dal je za to sve već kasno. Jer ipak je 6. kolo, ekipa se vec trebala uigrati , a očigledno nismo... Sad je problem da nam dođe i najbolji trener svijeta, nesto mislim da se ne bi najbolje snasao... Zato je mozda najbolja opcija da se dovede neki nas strucnjak koji poznaje dobro ligu, a to je sigurno Jagodić, pa možda i taj Slavko. Ne znam, nisam više pametan u ovom trenutku. Nek nam je Bog na pomoći..
On je menadžerski čovjek, i dok je u smogovaca bio, i u reprezentaciji, lično poznajem neke igrače koji su igrali za smogovce, a ujedno i za repku, kako su dobijali pozive i kako su vlasnici pojedinih firmi(menadžeri) davali pare, a jedan od tih igrača je došao i u Sarajevo, a zauzvrat je njegov menadžer istog trenutka postao i sponzor našeg kluba.
Drugi slučaj je igrač porijeklom iz Švicarske, dobija poziv u reprezentaciji pa zatim u smogovce, dvije čuke u glavni nije imao, pozicija štoper.