Jezička inovacija - reduciranje foneme /n/ i umetanje naknadnog sufiksa. Pokušaj izgovoriti Bosnanac i vidjet ćeš da jezička ekonomičnost nije samo kliše.Kawhi je napisao/la:Kako je od Bosna nastalo Bos(n)anac? Zar nije pravilnije Bosnjak/Bosnjanin? I zasto se ne ispravi ta nakarada u nasem jeziku? Ukljucujuci i pridjeve nastale od te rijeci.High je napisao/la:!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Zadnja izmjena: High, dana/u 11 sep 2017, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nisam se ubio. puko konopacBesic je napisao/la:Dantes se ubio za kakvog samostana
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam znao da ti ovo slušaš.kobe24 je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Bolja verzija od Sinanove. Mirza je doktor.BelminM23 je napisao/la:Veze ti nemaš, bolje slušaj Jala Brat Restart, iako je i to odurno, ali malo manje od ovoga.bodi123 je napisao/la:
strašna pjesma![]()
![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mora negdje zgriješitRokoko87 je napisao/la:Nisam znao da ti ovo slušaš.kobe24 je napisao/la:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma ne slusam, al eto pustio ovu tvoju jer znam da ne fulas kad je to u pitanju i sjetio se ove koju bas volim od Indire.Besic je napisao/la:Mora negdje zgriješitRokoko87 je napisao/la:Nisam znao da ti ovo slušaš.kobe24 je napisao/la:
Cuj Bese s pricom, a malo je reci da me razocarao.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
nemoj bogohulitbodi123 je napisao/la:Bolja verzija od Sinanove. Mirza je doktor.BelminM23 je napisao/la:Veze ti nemaš, bolje slušaj Jala Brat Restart, iako je i to odurno, ali malo manje od ovoga.bodi123 je napisao/la:
strašna pjesma![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
što?kobe24 je napisao/la:[
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nisi valjda zaboravio kad si javno zvao forumase na sok od jecma?Besic je napisao/la:što?kobe24 je napisao/la:[
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Lillard je napisao/la:nemoj bogohulitbodi123 je napisao/la:
Bolja verzija od Sinanove. Mirza je doktor.
Oćeraj ga.
Au, kakav touchdown...
Jesi li se pokajao Besicu?
Jesi li se pokajao Besicu?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Šta zvaokobe24 je napisao/la:
Nisi valjda zaboravio kad si javno zvao forumase na sok od jecma?
Pio , rekoh jednom se živi.
Jezicka ekonomicnost je bezveze. Gubi se sva elegancija. Doduse, ne valja ni Bosnanac.High je napisao/la:Jezička inovacija - reduciranje foneme /n/ i umetanje naknadnog sufiksa. Pokušaj izgovoriti Bosnanac i vidjet ćeš da jezička ekonomičnost nije samo kliše.Kawhi je napisao/la:Kako je od Bosna nastalo Bos(n)anac? Zar nije pravilnije Bosnjak/Bosnjanin? I zasto se ne ispravi ta nakarada u nasem jeziku? Ukljucujuci i pridjeve nastale od te rijeci.High je napisao/la:!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zato je Hrvatski jezik skoro pa savršen.
Madjarski je najljepsi jezik na svijetu.Besic je napisao/la:Zato je Hrvatski jezik skoro pa savršen.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Probaj se naćerat da ga naučiš.Kawhi je napisao/la:Madjarski je najljepsi jezik na svijetu.Besic je napisao/la:Zato je Hrvatski jezik skoro pa savršen.
- IlFantasista
- Kontakt:
Nema ljepšeg od italijanskog. 
Simpatična pjesmica. 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sto se onda cudis kad kazem da si me razocarao?Besic je napisao/la:Šta zvaokobe24 je napisao/la:
Nisi valjda zaboravio kad si javno zvao forumase na sok od jecma?![]()
![]()
Pio , rekoh jednom se živi.
Prvo me mjesec dana o vjeri ispitivao i onda na prvoj prepreci poklekao...
Ali to nije razlog da me gledaš drugim očimakobe24 je napisao/la: onda na prvoj prepreci poklekao...
Nisam te isptivao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.