FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

themaniaks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la themaniaks » 24 jul 2015, 15:58

themaniaks je napisao/la:Ma onda ne treba ni ici gore kod tih svemiraca kad tako razvaljuju lopte,grob vas **** pregledali dvije utakmice i odmah sve znaju.Srce na teren,hrabro i borbeno od prve do zadnje minute i rezultat ce doci.svi oni imaju po par nogu i ruku ko i mi,ko bude imao vecu zelju i snagu proci ce a i vreijem je da i nas malo sreca pogleda
:D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 24 jul 2015, 16:03

Jucer na jugu Dialiba il Diatta il Papis Cisse nisam siguran tacno :D
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 24 jul 2015, 16:05

Hepek23 je napisao/la:
MU'MIN T.M. je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Proziva zapad Odu, on se javi, raja mu pljesak a on odmahuje kao ne pljeskite meni vec njima i pokazuje na teren ;) Old school. a
Ne znam koliko se primijetilo na TV-u ali kada ga je Kokot zavukao dosao je do klupe i neko mu je bacio bijelu majicu, ovaj ju je htio navući ali mu je Oda uze, polju bi ga i vrati ga na teren. Zna li neko sta je pisalo na njoj?

Sto se tice Banja Luke vidjet cemo, u prošlosti Evropske utakmice su nam zadavale dosta problema na početku prvenstva, mada sada po mom mišljenju imamo dosta bolji roster i napokon nadam se nakon toliko vremena :pray: odbranu.
Mislim da je na majici pisalo "HVALA VAM ZA SVE" ;)
Jeste pisalo "Hvala vam za sve " samo kolko ja vidjoh sablja mu nije dao obuc majicu al nejs :D Mosa LJOZE !
Pa dobio bi zuti karton bezveze da je obukao, okacio je kasnije na gol kad se zavrsila utakmica.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 jul 2015, 16:07

Vidim da se gore spominje ta bijela majica koju je Zoran digao i da, na njoj jeste pisalo "HVALA VAM ZA SVE". Nakon gromoglasnog skandiranja "Josip Kvesić" taj momak je i zaplakao i tu sliku nikako ali nikako ne mogu da izbacim iz glave, jeza me obuzme svaki put kada se sjetim toga. Još sam jutros objavio moj kratki rezime utakmice pa ću reći nešto i o navijanju. Navijanje je do onog već nekoliko puta spomenutog belaja grmilo, raja je bila baš naložena sve do onog trenutka dok se nije desilo ono što se desilo. Žalosno je da se na utakmici kakva je jučer bila u kojoj gledaš 11 lavova na terenu i još nekoliko na klupi mora naći nekoliko seljačina da pokvari sve i svojim postupcima se svima nama posere u ćejf. Teško mi je palo i što je onaj momak sa šipke bukvalno zaplako više moleći stoku da izađu van tribine i riješe nesuglasice koje imaju, stvarno se vidjelo na njemu da mu nije svejedno i da je ovo ona kap koja je i kod njega prelila čašu. Trudio se da maksimalno nafura raju, da nas sve digne i da napravimo veličanstvenu atmosferu ali eto.. Nekolicini bolesnih mozgova očigledno ne odgovara jučerašnji jug do poluvremena. Najžalosnije je što takvih par kretena koji nisu pravi manijaci stvaraju pogrešnu sliku o momcima koji daju sve od sebe da Želju bodre bez obzira igrao on u Sarajevu ili na kraju svijeta. Kasnije pola raje tačnije djece nije ni navijalo te su iskoristili priliku ismijavati momka koji se kasnije popeo na šipku kojeg inače poznajem i za kojeg znam da je odradio više gostovanja nego pola one tribine, a voli Želju i manijake više od svega. Na kraju krajeva nismo došli ni zbog prvog ni zbog drugog, zbog Želje smo došli i žalosno je da sve to sabotiraju ljudi i djeca koje čovjek neće vidjeti na Grbavici protiv Viteza, a mi ćemo biti tu ;)

Parola je mislim bila upućena predsjedniku Ferenca a nisam vala ni upoznat sa značenjem iste. Koliko sam čuo naši su momci kupili karte za te navijače Ferenca jer su ih valjda ovi zamolili da to urade i naveli razlog zbog čega im je onemogućeno da dolaze na utakmice što na kraju nije ni prošlo s obzirom da su vraćeni. Jedini koji su prisustvovali su momci iz obezbjeđenja koji su nekima od nas sa foruma poznati ( :D ) i to obezbjeđenje bi se bez problema nosilo sa onim Lechovim huliganima :D

Danas je također i godina dana od kada nas je tragično napustio brat sa juga. Rahmet ti duši Ćata, neka ova pobjeda bude za tebe i ostatak nebeske plave armije !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 24 jul 2015, 16:11

To njihovo obezbjeđenje su bivši huligani, sadašnji plaćenici. Žao mi je što nije došla grupa pravim njihovih navijača jer bi dala još više utakmici, samom ambijentu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jul 2015, 16:18

i svaki ima biceps k'o ipetova glava :mrgreen:

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 24 jul 2015, 16:22

hoces reci da ima veliku glavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bale:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jul 2015, 16:23

ne nego da su ovi nabildani k'o poljaci :mrgreen:

šalu na stranu, svi su OGROMNI, tetovirani k'o slikovnica, ćelavi i imaju poglede k'o ubice...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 jul 2015, 16:29

ChWilla je napisao/la:ne nego da su ovi nabildani k'o poljaci :mrgreen:

šalu na stranu, svi su OGROMNI, tetovirani k'o slikovnica, ćelavi i imaju poglede k'o ubice...
I na sreću, gotive nas :lol:
Eto Ipee vam je već objasnio ko su i šta su samo jednostavno ne mogu da svarim kakvo su oni obezbjeđenje, čuj ona stoka da smiri situaciju :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 jul 2015, 16:31

@Ajzea - Dobro si napisao iznad prijatelju samo se moram dotaci juga.

Pa jbg, ako jednu organizaciju (govorim sa aspekta organizovanog navijanja) moze ujebati par pojedinaca, onda to iskreno nije do njih, vec do Vas. Jer su oni i ovako i onako postigli sta su zeljeli a Vi ste trebali ostati smireni i interno to poslije srediti jer ako je na jugu 20% ultra navijaca ne znaci da su svi ostali ultra jer su samo prisutni na toj strani stadiona.

Mislim da ces se sloziti sa mnom?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 24 jul 2015, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jul 2015, 16:32

pa kad je na platnom spisku vjeruj da je hoće i zna smiriti. da nije to kopao bi.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 24 jul 2015, 16:34

ChWilla je napisao/la:i svaki ima biceps k'o ipetova glava :mrgreen:
bošnjo pravi :D

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 24 jul 2015, 16:35

slika
Kad vidim da oni osjete srce i borbu naseg tima, neopisivo .. :bow:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jul 2015, 16:44

Ovo su samo neki komentari navijaca Ferencvarosa o nama i našem klubu

http://prntscr.com/7wh8mc

http://prntscr.com/7wh91u

http://prntscr.com/7wh9ck

:cool:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 24 jul 2015, 17:00

Bilo bi dobro jednu takvu grupu imati za prijatelje svakako :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 24 jul 2015, 17:01

Ne znam, meni je glupa priča "ovi koji ne žele normalan Jug, ne zna se ko su..."
đe se bolan ne zna
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 24 jul 2015, 17:14

AsharaK je napisao/la:Bilo bi dobro jednu takvu grupu imati za prijatelje svakako :D
Ma prvo trebamo rijesit problme unutar grupe, nadam se da ce izaci na dobro, a svakako da bi bilo odlicno imat i neku prijateljsku grupu tipa ovi ferencovi, zestoki su momci :D

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 24 jul 2015, 17:23

Meni najjači klip od svih što sam pogledao:

Kakva atmosfera. Obavezno pogledati. :lol:
Dvije dobre provale:
Šefe nek Beckenbauer nauči kako se igra
Druga je: jesi vidio šta radi bh pasoš

Lijepa atmosfera i među igračima.

Ovo samo može Željo jer jedino je kod nas sve na mjestu.
Nema glume, ništa vještačko, pravi prirodni klub.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 24 jul 2015, 17:31

evo i ovde malo o Standardu šta sam ja iskopao

Standard Liž
10 titula u ligi (zadnja 2008/09)
6 kupova (zadnji 2010/11)
kup pobjednika kupova 1981/82
ima i nekih polufinala, četvrtfinala itd nekad od prije u svakojakim kupovima

plasmani u ligi zadnjih 10 godina:
2005/06 - 2
2006/07 - 3
2007/08 - 1
2008/09 - 1
2009/10 - 12 (nisam siguran 100% jel tačno 12-o mjesto jer ovde počinje ova njihova čudna liga sa bruku nekakvih baraž-mečeva)
2010/11 - 2
2011/12 - 5
2012/13 - 4
2013/14 - 2
2014/15 - 4

europa:
2006/07 - ispadaju u zadnjem pretkolu LŠ od Steaue, pa od Selte vigo u zadnjem krugu kvalifikacija za Ligu europe

2007/08 - ispadaju u zadnjem krugu kvalifikacija za LE od Zenita, osvajača te godine

2008/09 - ispadaju u zadnjem pretkolu LŠ od Liverpula nakon produžetaka (0-0 i 1-0 na enfildu), prolaze everton u zadnjem krugu kvalifikacija za LE, u grupama prvi ispred študgarta, sevilje, samdprije i partizana i onda ispadaju u 1/16 od Brage

2009/10 - liga prvaka, treći u grupi sa arsenalom, olimpijakosom i az lakmarom i idu u ligu europe
prolaze preko salzburga u 1/16, panatenaikosa u 1/8 i izbacuje ih hsv u 1/4

2010/11 - ne igraju

2011/12 - ispali od Ciriha u Q3 LŠ pa se kroz play-off LE ubacili u grupe gdje su kao prvoplasirani (hanover,kopenhagen,vorskla) prošli dalje, u 1/16 izbacili vislu, u 1/8 ispali od hanovera

2012/13 - ne igraju

2013/14 - grupna faza LE, zadnje mjesto u grupi sa salzburgom, esbjergom i elfsborgom

2014/15 - opet grupe LE i opet zadnje mijesto iza fejnorda, sevilje i rijeke
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jul 2015, 17:33

jel ono juka prazina ubijen u liježu?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ultra1987 i 18 gostiju.