Poraz Borca je iznenađenje. Za nas Željine navijače pozitivno, jer vas kao fol doživljavamo kao konkurente. Vidim pisao si o uroti Saveza koji je Bešliju kaznio 5 utakmica, kao neće igrati na derbiju. Bešlija igra na derbiju (pod uslovom da ga Amar izvede), 4 utkamice lige i 1 utakmica finala kupa, i taman se vraća na derbi.Armageddon2012 je napisao/la:ja ne znam sta je ovo uslo u ljude da im je veci dozivljaj poraz borca nego ubjedljiva pobjeda njihovog kluba u tuzli
Nekima fakat netreba neprijatelj, kad su sami sebi najveći. Ove sezone što sam vas gledao odigrali ste poštenu tekmu protiv nas na Grbavici prije neki dan, mada ste fizički nedorasla ekipa. Promjenili ste 2 trenera, jednako se obrukali u Europi, napravili 2 skandala i opet ste kao nezadovoljni jer eto Željo radi protiv vas. Stvar je u tome da nemate muda završit tekmu protiv nas kući i počastit pljeskom bolju ekipu. No tek ste postali kao neki ozbiljan klub, do sada ste bili incident (mislim od one tekme protiv Zvezde u kupu kad ste uzeli kup Maršala) tako da je sasvim jasno da još niste na tom nivou da se nosite sa nekim stvarima. Ono što je pozitivno je da imate potencijala.