Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A sjecas se ti slučajno 2008 kad smo u potpunosti nadigrali milan u svim fazama nogometne igre,na emiratima su se provukli kroz iglene uši,pa nisu primili go,a na san siru smo bili još bolji i zasluženo prošli.Arsenal brzo stvara višak,brži su i to donosi prednost u odnosu na italijanske ekipe,tako da ne sumnjam da ce ponovo biti eliminisani ako izvučemo milan.MaGiCa je napisao/la:Na bazi cega Milan Arsenalu godiMilan je ubedljivo najopasniji protivnik engleskih klubova uz Barcelonu, kroz istoriju. Eliminacije od Arsenala, UTDa i Tottenhama su dosle u fazi rekonstrukcije tima. Sada je taj tim gotovo kompletan. Ne vidim kako cete ih kompletne pretrcati. Boateng, Nocerino, Robihno, Abate mogu da se trkaju sa svima, Zlatan/Pato je CF (nije potrebno da rade puno), ostaje im samo da na zimu zatvore zadnjeg veznog (Montolivo/ Paulinho/ Fernandinho) i sasvim sigurno imaju vise opcija da vas ugroze, nego vi njih.
Sa druge strane, Inter je sve kontra od toga. Ovaj Arsenal moze da bude vrlo zayeban matchup za Inter i da vidimo jos jednu katastrofu, jer sredina terena i napad Intera jedva da postoje, a odbrana se vratila na nivo pre Mourinha.
Barsalona i real su favoriti,a mi i bajern vrebamo priliku iz prikrajka,uz malo sreće može se i do finala doći što da ne?
Ljepše bi bilo da izvučemo Bsel i da pokažemo Manchesteru kako se igra tovi takvih klubova 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pozivaj se ti opet na 2008., a ja bih da te obavestim da ni Fabregas, a ni Adebayor ne igraju vise za Arsenal.ensadek je napisao/la:A sjecas se ti slučajno 2008 kad smo u potpunosti nadigrali milan u svim fazama nogometne igre,na emiratima su se provukli kroz iglene uši,pa nisu primili go,a na san siru smo bili još bolji i zasluženo prošli.Arsenal brzo stvara višak,brži su i to donosi prednost u odnosu na italijanske ekipe,tako da ne sumnjam da ce ponovo biti eliminisani ako izvučemo milan.MaGiCa je napisao/la:Na bazi cega Milan Arsenalu godiMilan je ubedljivo najopasniji protivnik engleskih klubova uz Barcelonu, kroz istoriju. Eliminacije od Arsenala, UTDa i Tottenhama su dosle u fazi rekonstrukcije tima. Sada je taj tim gotovo kompletan. Ne vidim kako cete ih kompletne pretrcati. Boateng, Nocerino, Robihno, Abate mogu da se trkaju sa svima, Zlatan/Pato je CF (nije potrebno da rade puno), ostaje im samo da na zimu zatvore zadnjeg veznog (Montolivo/ Paulinho/ Fernandinho) i sasvim sigurno imaju vise opcija da vas ugroze, nego vi njih.
Sa druge strane, Inter je sve kontra od toga. Ovaj Arsenal moze da bude vrlo zayeban matchup za Inter i da vidimo jos jednu katastrofu, jer sredina terena i napad Intera jedva da postoje, a odbrana se vratila na nivo pre Mourinha.
Barsalona i real su favoriti,a mi i bajern vrebamo priliku iz prikrajka,uz malo sreće može se i do finala doći što da ne?
Da ne govorim da je Milan jaci za Ibrahimovica, T.Silvu, Robinha, Abatea Boatenga.
Ne bih ja bas voleo da izvucem rossonere u 1/8, da sam navijac Arsenala.
Hajd mogu shvatit to pozivanje na Fabregasa al zašto na Adebayora ?!
Pa ako nisiskonto RVP ove godine vjerovatno ruši rekord u EPL, al to je manje važno, bitno je da Adebayor igra, Bog zna više gdje.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Cekaj, jesu li ova dvojica "ubila" Milan ili nisu?GunnerS je napisao/la:Hajd mogu shvatit to pozivanje na Fabregasa al zašto na Adebayora ?!Pa ako nisiskonto RVP ove godine vjerovatno ruši rekord u EPL, al to je manje važno, bitno je da Adebayor igra, Bog zna više gdje.
Mogu da se pozovem i na Flaminija koji je u dzep metnuo Kaku, ali necu - jer niti jedan, a ni drugi nece biti faktor u eventualnom dvomecu.
Poenta je da je od tada pa do sada Milan postao ozbiljniji, a Arsenal manje ozbiljan faktor u LS. Italijani su pali i digli se, a Arsenal je u padu u odnosu na 2008. Uporedi rostere ova dva kluba onda i sada, pa ces to videti.
RVP nema sta da trazi u ovoj diskusiji. On je najbolji igrac ovog Arsenala, ali to ne menja stvari glede pada kvaliteta istog kluba.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo malo sale..
...United are Red, City are Blue, They both outspent Arsenal, But Arsenal got through..

...United are Red, City are Blue, They both outspent Arsenal, But Arsenal got through..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da, nema ga tri sedmice! Nadam se da ce Wenger staviti Miquela na ljevi bek, posto nezelim gledati Djuru, a posebno ne (nedo Bog) Skilavog u prvoj ekipi Arsenala.nedim1993 je napisao/la:ja kako sam skonto, santos će bit 3 sedmice out
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kada gledamo ''roster'' od te 2008 i sad Arsenal je jaci za golmana, po svemu do sad prikazanom lijevog beka, defanzivnog veznog, centralnog veznog, desno krilo, spic a slabiji za samo Fabregasa, kako to bijase onda Almunia<Szczesny, Clichy<Santos, Flamini<Song, Jack, Adebawhore< Robin te Gervinho koji je meni bolje krilo nego Hleb, sto se tice odbrane desni bek je isti, Tv i Kos/Mert nisu nista losiji od Gallas/Toure s tim da imas ovdje 3 kvalitetna igraca za razliku tamo gdje imas 2, ne znam meni je ova ekipa jaca ..
Celik!3,2,2.
Jedno pitanje.
Šta je zajedničko Thierry Henryu, Tony Adamsu i Herbertu Champanu (sem da su obilježili po jedan period Arsenala)

Šta je zajedničko Thierry Henryu, Tony Adamsu i Herbertu Champanu (sem da su obilježili po jedan period Arsenala)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobice statue????
Adams je igrac koji je uspio osvojiti ligu u tri razlicite decenije, a Chapman je zasluzan za pola Arsenala, druga polovina ide Wengeru na dusu, a Henry je najbolji strijelac, to su mozda i 4 najvaznije osobe Arsenala..
Adams je igrac koji je uspio osvojiti ligu u tri razlicite decenije, a Chapman je zasluzan za pola Arsenala, druga polovina ide Wengeru na dusu, a Henry je najbolji strijelac, to su mozda i 4 najvaznije osobe Arsenala..
Celik!3,2,2.
+Dein & Dennis i dobili smo ljude koji su napravili Arsenal.AllGunsBlazing je napisao/la:Dobice statue????![]()
![]()
![]()
Da, pogodio si. Svaka čast.
Inače, simpLastično je da je Herbert (Chapman) igr'o za Tottenham.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Treb'o je i Bergkamp dobit statuu. Ali dobro to će se desiti kad poslije Wengera preuzme tim i osvoji treble. 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa dobro toj listi ljudi ide i djed od Hill-Wooda on je i doveo Chapmana, i nije bio supak za razliku od njegovog unuka..
Celik!3,2,2.
Ajd da je sve tako kao sto kazes, a nije (Clichy>Santos, Flamini=Song, recimo), ali nisi uporedio rostere Milana onda i sada. Primetices da je ovaj sada tim mnogo mladji i pokretljiviji od prethodnog, te da ima neuporedivo jaci napad.AllGunsBlazing je napisao/la:Kada gledamo ''roster'' od te 2008 i sad Arsenal je jaci za golmana, po svemu do sad prikazanom lijevog beka, defanzivnog veznog, centralnog veznog, desno krilo, spic a slabiji za samo Fabregasa, kako to bijase onda Almunia<Szczesny, Clichy<Santos, Flamini<Song, Jack, Adebawhore< Robin te Gervinho koji je meni bolje krilo nego Hleb, sto se tice odbrane desni bek je isti, Tv i Kos/Mert nisu nista losiji od Gallas/Toure s tim da imas ovdje 3 kvalitetna igraca za razliku tamo gdje imas 2, ne znam meni je ova ekipa jaca ..
Da zavrsimo diskusiju ovim, jer ne bi valjalo da se nastavljamo oko Milana na temi o Arsenalu. Arsenal ce proci u narednu rundu sigurno, osim ako ne nalete u 1/8 na Milana. To je moje misljenje, a vreme ce pokazati da li sam bio u pravu ili nisam.
- Arsenal4EverGunner
- Kontakt:
Znali ko kad je izvlacenje Lige Prvaka za knockout fazu 
Uvjek u srcu Arsenal :D
We love you Arsenal We do,
And Arsene Wenger too.
And Arsene Wenger too.
- vedofeelgood
- Kontakt:
16.12 ovog mjesecaArsenal4EverGunner je napisao/la:Znali ko kad je izvlacenje Lige Prvaka za knockout fazu
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Sljedeci petak 16og decembraArsenal4EverGunner je napisao/la:Znali ko kad je izvlacenje Lige Prvaka za knockout fazu
- -Paja
- Kontakt:
Smijesni Milan nema nikakve sanse protiv Arsenala, sad bi mi trebali da se zabrinemo sto mozemo tu skupinu luzera izvuci, izbaceni su bili dok su bili aktuelni prvaci evrope a sad su niko i nista i sad se treba bojati te skupine amatera.
Dio Arsenala
Ma dajte nam Basel da se igramo
Iskreno,nebi imao ništa protiv da i Milana izvucemo,bio bi to derbi 1/8 finala u kojem bi se vidjelo koliko može ovaj tim Arsenala,.Grupnu fazu smo na prvi pogled lagano prošli ali činjenica da ni u jednom mecu nismo pokazali neku dominantnu igru,po prvi put sam gledao kako Arsenal rutinski dobiva utakmice u LP,.U odnosu na prošlu sezonu smo ofalili samo za Fabregasa jer kad gledam one kloceve Clishya i Na$ria sve sam više ubjedjen da je njihova prodaja nešto dobro što se desilo Arsenalu..Moramo se pojacati,napadac(ja bi volio vidjeti Podolskog u Arsenalu) i kreativac,po meni Hazard,gledao sam ga protiv Trabzona,lik leti po terenu,.
ps..Santos tri sedmice out..
ps..Santos tri sedmice out..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.