FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da li slucajno netko zna u kojoj jacini kvaliteta slike je radena utakmica protiv Madara ovdje na Kosevu? Da li ima negdje sninmka u 1080p FULL HD, posto ne mogu nikako da nadem?
Nećeš ni naći. Nema, nit' će biti.DzoleZeljo je napisao/la:Da li slucajno netko zna u kojoj jacini kvaliteta slike je radena utakmica protiv Madara ovdje na Kosevu? Da li ima negdje sninmka u 1080p FULL HD, posto ne mogu nikako da nadem?
Stream za Standard kad krene: http://livetv.sx/en/eventinfo/323718_kortrijk_standard/
Evo ne znam..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hvala na odgovoru.ZaLe98 je napisao/la:Nećeš ni naći. Nema, nit' će biti.DzoleZeljo je napisao/la:Da li slucajno netko zna u kojoj jacini kvaliteta slike je radena utakmica protiv Madara ovdje na Kosevu? Da li ima negdje sninmka u 1080p FULL HD, posto ne mogu nikako da nadem?
Stream za Standard kad krene: http://livetv.sx/en/eventinfo/323718_kortrijk_standard/
Pa ima li ako nista u 720p?
Nedo nece prije proljeca na teren.. A u Bl ocekujem odmor za Blagojevica, Kokota, Dadu, pa cak i nekog od stopera...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Sumnjam da ce Kokot odmarati jer nam sutra fali Stokic i Diatta. Ja se nadam da vidim na terenu Uzelca takodjer i LivajuMinjore je napisao/la:Nedo nece prije proljeca na teren.. A u Bl ocekujem odmor za Blagojevica, Kokota, Dadu, pa cak i nekog od stopera...
koka svakako igra mozgom, nema on od čega da odmara 
Ako moze neko ko je upucen na pp da mi napise sta se tacno desavalo na Jugu na poluvremenu
sve za 5 ali kakvih 8 stopostotnih 
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
valjda misli na obije utakmice bilo ih je i vise sigurno, narocito tamo nakon sudijske pauze u prvom poluvremenusalle86 je napisao/la:sve za 5 ali kakvih 8 stopostotnih
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
sreće naše pa se igra na golove... 
salle86 je napisao/la:sve za 5 ali kakvih 8 stopostotnih
Ma sve sto je Kosoric blokirao
Inače je prelijep osjećaj kada ljude izbaciš a ne ispadneš papak.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
govorim o stopostotnim prilikama jok prilikamapropuh je napisao/la:valjda misli na obije utakmice bilo ih je i vise sigurno, narocito tamo nakon sudijske pauze u prvom poluvremenusalle86 je napisao/la:sve za 5 ali kakvih 8 stopostotnih
OK 1 ili 2 ali 8 brate moj
pa nije stopostotna kad sa 25 m raspališ po lopti i ona prođe pokraj stative...to je samo kod pitara stopostotna prilika
Pogledaj snimak koliko je puta samo Kosoric blokirao pa Dado, par odbrana Antolovica i ponajvise katastrofalnih suteva glavom...salle86 je napisao/la:govorim o stopostotnim prilikama jok prilikamapropuh je napisao/la:valjda misli na obije utakmice bilo ih je i vise sigurno, narocito tamo nakon sudijske pauze u prvom poluvremenusalle86 je napisao/la:sve za 5 ali kakvih 8 stopostotnih
pa nije stopostotna kad sa 25 m raspališ po lopti i ona prođe pokraj stative...to je samo kod pitara stopostotna prilika
Realno bilo je ako ne i vise od 8 u obije utakmice
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Standard u ovih 45 minuta ništa posebno nije odigrao. Čak štaviše, Kotrijk je puno bolja ekipa bila, imali su dosta više prilika. Standard je imao dvije akcije vrijedne pomena, iz jedne su pogodili stativu. Izgleda da im je ovo prvi tim, meščini da samo fali Mujangi Mbia. Odbrana im pravo škripi, gol im je cijelo vrijeme visio, i primiše ga pred kraj iz kornera, a igraju im svi u odbrani koji će vjerovatno i protiv nas igrati. Nekako su spori pozadi i tu vidim našu priliku preko krila. Sigurno da mi nismo možda ni u rangu Kotrijka, ali ćemo imati sigurno svoje prilike, samo ih treba iskoristit, kao što su uradili i protiv Ferenca. Opet kažem, Standard je puno, puno jača ekipa od nas, možda im je ovo loš dan, možda će im biti i protiv nas u četvrtak, ali kako god ako iskoristimo svoje šanse koje ćemo sigurno imati, mislim da bi na Koševu mogli početi utakmicu sa pozitivnim rezultatom.
opet kažem PRILIKE a ne 100%-tne prilikepropuh je napisao/la:Pogledaj snimak koliko je puta samo Kosoric blokirao pa Dado, par odbrana Antolovica i ponajvise katastrofalnih suteva glavom...salle86 je napisao/la:govorim o stopostotnim prilikama jok prilikamapropuh je napisao/la:valjda misli na obije utakmice bilo ih je i vise sigurno, narocito tamo nakon sudijske pauze u prvom poluvremenu
Realno bilo je ako ne i vise od 8 u obije utakmice
ne možeš traljav šut glavom ili blokiran šut sa 20 metara, još manje odbrane Antolovića koji po meni nije imao niti jednu bravuroznu intervenciju zvati stopostotnim prilikama
al' bilo je tri glavom sa manje od pet metara. to što su traljavo šutali ne znači da to nije zicer.
Hajmo svi prebacite na arena 2
Kakav gol Armina Hodzica
Kakav gol Armina Hodzica
dalo bi se o tome naravno diskutovatiChWilla je napisao/la:al' bilo je tri glavom sa manje od pet metara. to što su traljavo šutali ne znači da to nije zicer.
svak može prišiti ono što mu odgovara mada po meni oni nisu imali 10%-tne šanse jer i ono što su pođali (stativa u prvom i prećka u drugom) te ovi traljavi šutevi i izblokirani pokušaji...sve je to u domenu "mogla je biti dobra prilika ali nije"
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, KrajinaTm87, WeekendOffender i 15 gostiju.