FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledajući današnji fudbal kod nas na Balkanu a vjerujem da je vecinom tako i u ostalim djelovima svijeta, ljudi koji se bave fudbalom i neki stvarima u vezi fudbala su u najmanju ruku kontraverzne licnosti i prije ere Tana Mirvica kod nas u klubu i oko kluba su se vrtiii takvi likovi. Tako da ko god prica negativno protiv kluba je zbog licnih frustracija jer na neki način nije mogao da ima hajra od kluba ( meni to mirise na ove satro "legende" i na ljude oko njih sa kojima se oni druze) i vjerujem da ima jos raje koja vjeruje pricama istih slijepo. Oni bi opet da se vratimo u vrijeme virsli i ostalih problema gdje smo kuburili u problemima al eto imali su hajra sitnog sicara pojedinci za razliku od ostalog kolektiva i navijača koji su patili zbog svega.
Niko nista o intervju Bubanje, mislim (nadam se) da ipak ostaje.
Ibrakovica ne volim,ali u F.K Sarajevo nema sposobnijeg za igrace. Trbic je preposten i Na njega se ne moze uticat. Plodove rada Ibrakovica i danas osjetimo, Cimirot,Kova,Rahman, Dulja, i ostali koji su se prodali u njegovoj eri,pa sad Celik. Pobjedila je Mafija bar za sad……Ta Mafija je i uzrok ne dolaska klubova Na skupstinu…Svi znamo da je Ibrakovic dovede radi igraca i tima,ovo je jedna velika suplja da on Ima veze za skupstinu. Ima veze sto se izborio za Calu,zato su mu ovo sve i priredili,Hurem,Muminovic,Junuzovic… na zalost Mirvic je stao ns njihovu stranu.Napapijri je napisao/la: ↑31 maj 2025, 11:55Ako nisi licno Ibrakovic, onda si za ozbiljnog promatranja, drug, bez da se ljutis. Ibrakovic je najveca ubleha u nasem fudbalu IKADA i njegove rezultate cemo tek osjetiti u narednom periodu. Mnogima je u ime kluba ostao duzan, iako je novac uredno dobijao. Njegov zadatak nije bio da se bavi igracima i nije se ni bavio, nego samo i iskljucivo zastitom u Savezu i izborima u FSKS, ali ni to nije radio, odnosno jeste obecavao i primao ogroman novac, a uradio jedno veliko NISTA.Dakson je napisao/la: ↑31 maj 2025, 11:22Jedini covjek koji se mogao borit protiv Vice i mafije Iz saveza je bio Ibrakovic. Jedini koji je mogao dovest Jajala,Benku,Delaca,…. jedini koji je do sad otisao igraca za , 2.5 miliona eura(Celik). Mirvic je izabrao da bude UZ mafiju,umjesto uz Trbica i Ibrakovica. Drazi mu je Dzeka Muminovic koji se ugradio 25 milja eura za Mlinarica, nego isti Ibrakovic koji je to zavrsio za 5 milja. Ljudi koji se se izborili da nas Cala bude kandidat,upravo zbog toga je i Ova frka, druga je sto se vrsi pritisak da glasano za Adisa Junuzovica….
-
- Kontakt:
Nemam dokaz,imaju indicije.ŠTA_JE je napisao/la: ↑31 maj 2025, 11:21Konkretno, molim te, ne zelim te uvrijediti niti provocirati, sta znači "Sarajvo je kriminalna organizacija"? Imas li neki dokaz?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 maj 2025, 08:39Zato što je tako,pa bolan živite za taj klub ,a pojma nemate niočemu.
Ja razumijem raju koja nisu iz Sarajeva,pa se za većinu stvari upozna preko medija ali živjeti u Sarajevu,navijati za Sarajevo,ići na utakmice i nemati pojma niočemu je za mene poražavajuće.
Il namjerno ztvarate oči il ste zatucani totalno.
Edit.
Ne mislim direktno na tebe nego na večinu pitarčina koje pišu ovdje na forumu,a tako se ponašaju i u stvarnosti.
Ko telad.
Imaš li ti dokaz da je SDA zlo,imaš li dokaz da Dodik i Čović raznesoše ovaj jad od države?
Imaš al u kurcu,čuj dokaz u Bosni.
Sudovi ubice oslobađaju i kad su dokazi na stolu pa nikom ništa.
Ne želim ni ja tebe uvrijediti ali koliko imaš godina?
Oko kluba ti mešetare Ibraković,Husarić,Bulić,Karić,Muminović,Hurem...i ti pitaš za dokaze.
Ovo sto dakson pise donekle ima smisla, sad je samo pitanje sta je manje zlo, ibrakovic ili dzeka muminovic. Ocigledno je jedan kriminalac istisnuo drugog, sad je samo pitanje od kojeg klub ima vece fajde
Ljudi govore zasto protiv Mirvica pises, a sve ovo se desava jer je on prihvatao ove ljude i zaposljavao.
Pa ne kontam majke mi, kako se najednom prestalo o Ayli pricat a ona i dalje u klubu glavna. I dodje onaj debil i brani
Davno smo mi izgubili identitet kluba, kao da neko namjerno instalirao Mirvica, da nam sve ovo uradi i ostavi ljagu na klub za zivota.
Mislim da je kap koja je prelila casu trebao biti onaj bilbord i onakvo cestitanje.
Pa kakva je ono sramota za klub, to nisu istine. Bar mi navijaci Sarajeva nismo se nikome guzili za koju paru, osim Mirvicu. Yebo vas on, obicni lik u X vodama
Pa ne kontam majke mi, kako se najednom prestalo o Ayli pricat a ona i dalje u klubu glavna. I dodje onaj debil i brani
Davno smo mi izgubili identitet kluba, kao da neko namjerno instalirao Mirvica, da nam sve ovo uradi i ostavi ljagu na klub za zivota.
Mislim da je kap koja je prelila casu trebao biti onaj bilbord i onakvo cestitanje.
Pa kakva je ono sramota za klub, to nisu istine. Bar mi navijaci Sarajeva nismo se nikome guzili za koju paru, osim Mirvicu. Yebo vas on, obicni lik u X vodama
-
- Kontakt:
Ma ovo su samo kozmeticke promjene ovo se ponavlja 10 godina . Svake godine od dolazkka Tana imamo promjene u strukturi a sustini se nista ne mjenja . Kusturica,Selimovic,Ilijevski,Kasum,Ibrakovic,Sabrina,Ajla, Ken Choo ,Ihtijarevic ,Ibricic,Trbic. Svaki put neke promjene najave reorganizacija ovo ono nakon godinu ide smjena a suština uvijek ista i ništa se ne mjenja. Trebaju i većinski vlasnici sami sebe malo preispitati sta i kako rade .
-
- Kontakt:
Rogic
Beganovic-Unusic-Soldo-Kupresak
Jata
Pavicic-Krdzalic
Guliashvili-Butic-Kyeremeh
Ili ovo ili Jatta stoper a Butic iza Gulishe i Francisa
Jata
Pavicic-Krdzalic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Prije da neNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:06Rogic
Jata
Pavicic-Krdzalic
Kera Began Soldo Unusic Kupresak
Jata Pavicic
Krdzalic
Butic Guli
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
Postoji samo jedan vecinski vlasnik. A To je na nasu zalost jos uvjek kerojed i sve dok je on taj napredka u klubu nece biti.bordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:04Ma ovo su samo kozmeticke promjene ovo se ponavlja 10 godina . Svake godine od dolazkka Tana imamo promjene u strukturi a sustini se nista ne mjenja . Kusturica,Selimovic,Ilijevski,Kasum,Ibrakovic,Sabrina,Ajla, Ken Choo ,Ihtijarevic ,Ibricic,Trbic. Svaki put neke promjene najave reorganizacija ovo ono nakon godinu ide smjena a suština uvijek ista i ništa se ne mjenja. Trebaju i većinski vlasnici sami sebe malo preispitati sta i kako rade .
- luckystrike
- Kontakt:
Neko je na zvanicnoj napisao da je operisao rukuluckystrike je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:16Ne znam za intervju al' sam se zaputio u Posušje sa željom da ga zamolim za dres, čovjek ni na klupi nije...![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jel ovo Bubanja stvarno ide, nema ga ni na klupiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:06Rogic
Jata
Pavicic-Krdzalic
-
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Sta usere krdzalic
Nikako na zelenu granu sa njim

Valjda ne ostane iduću sezonu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
20 min pa sigurno 10 pogrešnih pasova prema naprijed ili aut ili gol aut. Znam da je kraj sezone i sve to albrate mili igraju fudbal .
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, gh0stHZ, Haksss, JavierBosnia i 77 gostiju.