Svako ko bar malo prati našu ligu je cuo za Blagojevica i prije nego što je prešao kod nas jer je bio najbolji igrac Veleža. U sezoni kad smo se borili sa Zrinjskim za titulu on nas je uništio u tekmi koju smo igrali protiv Veleža u gostima. Nakon toga se razbolio i nije bio u formi, ali je opet bio kljucni igrac svoje ekipe. Drago mi je što je Blagojevic kod nas a nije Jankovic iz više razloga, nekako je to dobro ispalo. Gledam danas tekmu Čelik vs Sloboda, i najlošiji na terenu je bio Ordagić, meda nije mogao, totalno neprimjetan bio, a mnogi su ga dizali u zvijezde, i priželjkivali u našem klubu, psovali i pljuvali gotovo sve u klubu što ga nisu doveli, zar je moguce da su toliki licemjeri ? Glavna mu referenca bila 1-2 asistencije i 1 gol ako se ne varam ..
Što se tice ekipe moje mišljenje je da nam trebaju još 2-3 pojacanja jer bi se sa njima roster igrača dodatno proširio(i ako je i sad jak za naše BH uslove), i tako bi u nekim tekmama mogli da odmaramo više glavnih igraca.. Pred nama je prva tekma u sezoni, vec sam pisao o našem protivniku, najveca mana im je što nisu uigrani, pogotovo odbrana, a sutra im ne može igrati ni iskusni stoper Runić, kao ni povrijeđeni Redžić, najopasniji igrac im je Subić, i ako njega zaustavimo pola smo posla uradili..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.