FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Primite sad go za 2 minute mater vam ****
Paskalev! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Maroon1946
- Kontakt:
Tako jeeeeeeeee 

- MokraKifla
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Necemo slaviti nastimano trece mjesto 

-
- Kontakt:
Tesko da je Paskalev.
Prije će bit da ga je Gruzija dao
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ipak izgleda Gordeziani.jurisicduska je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:41Tesko da je Paskalev.

-
- Kontakt:
Ili je PaskalevPendulum je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:43Ipak izgleda Gordeziani.jurisicduska je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:41Tesko da je Paskalev.
Prije će bit da ga je Gruzija dao![]()

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Prodali ste BB i Mostar ustasama. Zrinjski je jedini mostarski klub.
A jestw zakmecali na 1 1 yebo li vas zeljkan da vad yebo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MokraKifla
- Kontakt:
Neka je i ova sezona zavrsila
Evo kaze Zekic da im je poluvremenu jebbo majke 

-
- Kontakt:
Kako sam razumio sef kaze da bi ostao ali svakako da se sjedne sa upravom ...
Fala qurcu 

Sarajevo sprema transfer bombe: Trojica rivala stižu na Koševo?!
Da li će Fudbalski klub Sarajevo sljedeće sezone dobiti velika pojačanja – i to iz redova jednog od svojih najvećih rivala?
Prema nezvaničnim informacijama, na Koševu ozbiljno razmatraju dolazak dvojice fudbalera banjalučkog Borca – nizozemskog stopera Berta Meijersa (28) i iskusnog napadača iz Srbije Đorđa Despotovića (33), kojima na kraju sezone ističu ugovori sa aktuelnim viceprvakom Bosne i Hercegovine.
Meijers je tokom ove sezone zabilježio 50 nastupa, uključujući 28 utakmica u WWin Premijer ligi BiH i deset u Konferencijskoj ligi UEFA, a postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.
S druge strane, Despotović je imao veoma zapaženu sezonu – 42 meča, 18 pogodaka i sedam asistencija u svim takmičenjima. Samo u domaćem prvenstvu je briljirao sa 15 golova i šest asistencija u 28 utakmica, a još dva gola je dodao u Konferencijskoj ligi.
Koševo, izgleda, tu ne namjerava stati – u krug potencijalnih pojačanja spominje se i Mate Stanić (27), veznjak Širokog Brijega, koji je u 34 nastupa u ligi i Kupu BiH ove sezone postigao devet golova i zabilježio sedam asistencija.
sports.ke
Da li će Fudbalski klub Sarajevo sljedeće sezone dobiti velika pojačanja – i to iz redova jednog od svojih najvećih rivala?
Prema nezvaničnim informacijama, na Koševu ozbiljno razmatraju dolazak dvojice fudbalera banjalučkog Borca – nizozemskog stopera Berta Meijersa (28) i iskusnog napadača iz Srbije Đorđa Despotovića (33), kojima na kraju sezone ističu ugovori sa aktuelnim viceprvakom Bosne i Hercegovine.
Meijers je tokom ove sezone zabilježio 50 nastupa, uključujući 28 utakmica u WWin Premijer ligi BiH i deset u Konferencijskoj ligi UEFA, a postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.
S druge strane, Despotović je imao veoma zapaženu sezonu – 42 meča, 18 pogodaka i sedam asistencija u svim takmičenjima. Samo u domaćem prvenstvu je briljirao sa 15 golova i šest asistencija u 28 utakmica, a još dva gola je dodao u Konferencijskoj ligi.
Koševo, izgleda, tu ne namjerava stati – u krug potencijalnih pojačanja spominje se i Mate Stanić (27), veznjak Širokog Brijega, koji je u 34 nastupa u ligi i Kupu BiH ove sezone postigao devet golova i zabilježio sedam asistencija.
sports.ke
-
- Kontakt:
@SAZG jel istina sta sam nacuo da bi ti ljubimac mogao da ide iz klupa ?
Vjrv raskid ??
Ja sam se iskreno nadao da ce proci ove pripreme pa da ga vidimo sta moze ...
Vjrv raskid ??
Ja sam se iskreno nadao da ce proci ove pripreme pa da ga vidimo sta moze ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.