Na svakom gostovanju bude bar jedna od njih..Stvarno im kapa do poda.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
BlueFamily
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@Peterski
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
-
Harisharis
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ferencvaros 3-0 vodi na pol.
Strasni Zeljeznicar!
Strasni Zeljeznicar!
To se tako radi.Sretnim roditeljima i od menne cestitke.
- plavanacija
- Kontakt:
Ferencvaros 3 - 0 DVTK kraj prvog poluvremena po ovom Zeljo uzima Borca 3:0 u gostima

Željin šal je danas otisao na kraj svijeta u Australiju 
Željeznicar za život cijeli !
Pusti sad sal, nego jesi li ovo ti ?likusa je napisao/la:Željin šal je danas otisao na kraj svijeta u Australiju
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hajde vise pocni hebo ga jaaaa
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
15 eura i dam vam FB cure s fotke 
@Elegant ti si izgleda opasno trzno na ovu lavicuElegant je napisao/la:Pusti sad sal, nego jesi li ovo ti ?likusa je napisao/la:Željin šal je danas otisao na kraj svijeta u Australiju![]()
- plavanacija
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Lazes ti licno mi Beganovic reko da mu je 300 km platasalle86 je napisao/la:laže on a i ti sa njimLeoMessi je napisao/la:Nista covjek ne laze kad jedan Beganovic igra za 300 km a Hodzurdi dali 2000 km bilo bi smjesno da nije zalosno
osim ako niste ista osoba
Tačno je za Dženisa, takav je pravilnik Kluba, junior dobije tu platu, ali brzo se diže. Za Hodžurdu mislim da nije riječ o 2000 KM sigurno.
Ipee de samo da je pitam gdje je narukvice kupila
Nas par je namjeravalo ići u BL ali nismo jer namjeravamo u Belgiju, vjerovatno dosta raje tako i razmišlja jer gostovanja nisu mjesto gdje su manijaci ikad kuhali između sebe, tu su zajedno momci koji su možda i svaki dan zajedno
Nas par je namjeravalo ići u BL ali nismo jer namjeravamo u Belgiju, vjerovatno dosta raje tako i razmišlja jer gostovanja nisu mjesto gdje su manijaci ikad kuhali između sebe, tu su zajedno momci koji su možda i svaki dan zajedno
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
https://www.facebook.com/irma.hosic23?fref=ts evo ti te cureElegant je napisao/la:Pusti sad sal, nego jesi li ovo ti ?likusa je napisao/la:Željin šal je danas otisao na kraj svijeta u Australiju![]()
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Imal Prenosa igdje ?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Leo Messi sigurno veci Zeljivac od tebe a evo da se okladimo da jest jer ima clansku,sezonsku,novi dres itd i garantuje ti da Beganovic igra za 300 km jer mu je stimpendiski ugovor [WINKING FACE]ChWilla je napisao/la:leo mesi se ovog ljeta sjetio želje. šta ima.
Pa valjda je red da mu povecaju platu poslje ovakvi igara pozdravIpee je napisao/la:Tačno je za Dženisa, takav je pravilnik Kluba, junior dobije tu platu, ali brzo se diže. Za Hodžurdu mislim da nije riječ o 2000 KM sigurno.
Moja TvMilaKunis je napisao/la:Imal Prenosa igdje ?
- Sarajevo29
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.