Na svakom gostovanju bude bar jedna od njih..Stvarno im kapa do poda.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pusti sad sal, nego jesi li ovo ti ?likusa je napisao/la:Željin šal je danas otisao na kraj svijeta u Australiju
@Elegant ti si izgleda opasno trzno na ovu lavicuElegant je napisao/la:Pusti sad sal, nego jesi li ovo ti ?likusa je napisao/la:Željin šal je danas otisao na kraj svijeta u Australiju![]()
Lazes ti licno mi Beganovic reko da mu je 300 km platasalle86 je napisao/la:laže on a i ti sa njimLeoMessi je napisao/la:Nista covjek ne laze kad jedan Beganovic igra za 300 km a Hodzurdi dali 2000 km bilo bi smjesno da nije zalosno
osim ako niste ista osoba
https://www.facebook.com/irma.hosic23?fref=ts evo ti te cureElegant je napisao/la:Pusti sad sal, nego jesi li ovo ti ?likusa je napisao/la:Željin šal je danas otisao na kraj svijeta u Australiju![]()
Leo Messi sigurno veci Zeljivac od tebe a evo da se okladimo da jest jer ima clansku,sezonsku,novi dres itd i garantuje ti da Beganovic igra za 300 km jer mu je stimpendiski ugovor [WINKING FACE]ChWilla je napisao/la:leo mesi se ovog ljeta sjetio želje. šta ima.
Pa valjda je red da mu povecaju platu poslje ovakvi igara pozdravIpee je napisao/la:Tačno je za Dženisa, takav je pravilnik Kluba, junior dobije tu platu, ali brzo se diže. Za Hodžurdu mislim da nije riječ o 2000 KM sigurno.
Moja TvMilaKunis je napisao/la:Imal Prenosa igdje ?