FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma tekst manje vise nevjerujem im ja samo se nadat da ima info vezano za igrace tj da tiago fakat moze igrat ![/quote]
Nista covjek ne laze kad jedan Beganovic igra za 300 km a Hodzurdi dali 2000 km bilo bi smjesno da nije zalosno[/quote]
Mislim da ne trebamo lupetat o tim stvarima ni mi ni novinari to je stvar kluba i igraca i na tom se sva prica zavrsava ...
Nista covjek ne laze kad jedan Beganovic igra za 300 km a Hodzurdi dali 2000 km bilo bi smjesno da nije zalosno[/quote]
Mislim da ne trebamo lupetat o tim stvarima ni mi ni novinari to je stvar kluba i igraca i na tom se sva prica zavrsava ...
Mosa LJOZE !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
gledam joj slike... vidio sam i bolje curesz21 je napisao/la:https://www.facebook.com/irma.hosic23?fref=ts evo ti te cureElegant je napisao/la:Pusti sad sal, nego jesi li ovo ti ?likusa je napisao/la:Željin šal je danas otisao na kraj svijeta u Australiju![]()

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ajde Zeljo pobijedi .
Željezničar: Antolović, Uzelac, Kosorić, Memija, Bajić, Blagojević, Stokić, Đelmić, Sadiković, Bogdanović, Kokot
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako ovo Stokic igra, zar nije bilo receno da je suspendovanVirtu4l je napisao/la:Željezničar: Antolović, Uzelac, Kosorić, Memija, Bajić, Blagojević, Stokić, Đelmić, Sadiković, Bogdanović, Kokot
Mlada je ona 1996.jovanmaksimovic je napisao/la:gledam joj slike... vidio sam i bolje curesz21 je napisao/la:https://www.facebook.com/irma.hosic23?fref=ts evo ti te cure
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ne brisu nego je on dobio 3 u predzadnjem kolu i odsluzio u zadnjem
Odradio je kaznu u posljednjem kolu protiv Veleža.Enemy00 je napisao/la:Kako ovo Stokic igra, zar nije bilo receno da je suspendovanVirtu4l je napisao/la:Željezničar: Antolović, Uzelac, Kosorić, Memija, Bajić, Blagojević, Stokić, Đelmić, Sadiković, Bogdanović, Kokot
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
lijepa je ljudi sta vam je znam je uzivoElegant je napisao/la:Mlada je ona 1996.jovanmaksimovic je napisao/la:gledam joj slike... vidio sam i bolje curesz21 je napisao/la:https://www.facebook.com/irma.hosic23?fref=ts evo ti te cure

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Nju obuci u bordo dres
[/quote]
mozda nije "nju" vec "njega"
[/quote]
black64 hehe nije do toga doslo pasa
mozda vidite brata u hollywoodu u Zeljinom dresu 

mozda nije "nju" vec "njega"

black64 hehe nije do toga doslo pasa

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Brišu se žuti, ali ne i suspenzije. Stokić je u 29. kolu dobio treći žuti, a u 30. očistio kartone.Format je napisao/la:Ma zuti se brisu svugdje na svijetu
Ti sunce ovo je teska artiljerija, samo jel D. ili E. Sadikovic, daj Boze da je E. hahah jer u suprotnom ovo je totalna ofanziva
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
-
- Kontakt:
Imal klupa? Nema odmora,bravo Oda,nisu id papira,bravo momci spremni ste.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Link za mobitel?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo će Joco igrati "desetku"?
Il' je možda 4-4-2 sa njim i Bajom u špicu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
primarna mu je pozicija poluspic...FaraonTM je napisao/la:Ovo će Joco igrati "desetku"?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nadam se igri slicnoj kao protiv madara, polahko strpljivo i cekati svoje prilike.
Ako Bog da neka bude 4:0 (3:0) za Želju. Pitanje pobjednika riješiti već u prvom poluvremenu, a onda odmoriti nekoliko igrača kojima zaista treba odmor.
Sretno Željo!
Sretno Željo!
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Proximic, Ramirez, ShojaStojan, voltron30 i 65 gostiju.