FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bih ostavio Mustafica ako hoces da bude vjecna rezerva uz normalno mnogo manja primanja..
Began je meni pravo gotivan igrac koji nema neki kvalitet al je lojalan i vjerujem da bi ostao kod nas do kraja karijere, i sto naj vaznije sutra i da dovedemo boljeg igraca od njeg on nebi pravio problem da preseli na klupi..
Gledam juce utakmicu KEREMEH bi bio mnogo bolji igrac od Gulise samo da ima imalo pameti inteligencije, glupljeg igraca sa fudbalskim predispozicijama ja nisam vidio u pl bh
Began je meni pravo gotivan igrac koji nema neki kvalitet al je lojalan i vjerujem da bi ostao kod nas do kraja karijere, i sto naj vaznije sutra i da dovedemo boljeg igraca od njeg on nebi pravio problem da preseli na klupi..
Gledam juce utakmicu KEREMEH bi bio mnogo bolji igrac od Gulise samo da ima imalo pameti inteligencije, glupljeg igraca sa fudbalskim predispozicijama ja nisam vidio u pl bh
Ne znam zašto se raspravlja o Beganu kad imamo puno većih rupa za zakrpiti tipa jedno 2 stopera i kompletan vezni red. Nadam se da se za Gulija još mogu neki novci uzet', ovo što igra nakon povrede može i Koso iz akademije za dvadesetinu para.
Ma to je najbitnije da su mladi i željni dokazivanja i Remi Walter bi došao kod nas kad bi ga kontaktirali igrao za Nicu,Troyes,Nancy i Chris Engelhart strašan igrač ima 25 gnedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 16:30Realno buraz ovakve momke i treba dovodit koji su zeljni dokazivanja i puni snage , za našu ligu ako si brz i imas respektabilan sut mozes bit najbolji![]()
-
- Kontakt:
Dobrodošao
Bolje nas našao 

-
- Kontakt:
Sretno doktore,ponovi ovu sezonu
Daj tog Latifa

Daj tog Latifa

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Je li ono bi @bvsc, sto je vidio Mlinarica na parkingu...Samo da ga poselamim, a i od Mlinke ima maksuz selam...
Ja kad objavih, sprdnju napravise...

Ja kad objavih, sprdnju napravise...

Krenuli smo na vrijeme s pojačanjima...
Znal se cifra koju smo dali u vidu obestecenja, cini se da Velez ima pravo da bira 2 nasa igraca.
Nadam se da ce to bit julardzija i mehmedovic, mehmedovic kapetanovic, mehmedovic rockov (najbolje bi ih zajebali za ovu dvoicu)
Takodje ovaj potez ide ka tome da ce pored gordezijans i turkes dobit nogu
Zasto Zekic konstantno govori da hoce da sjedi sa upravom ako konstantno prica sa Mirvicom na skypu po sat ipo svaki dan..
Takodje veoma je glupo da Zekic trazi sjedenje ako ima jos jednu godinu ugovora, mozda trazi jos 2 godine priduzetak sto jedino ima smisla..
Nadam se da ce to bit julardzija i mehmedovic, mehmedovic kapetanovic, mehmedovic rockov (najbolje bi ih zajebali za ovu dvoicu)
Takodje ovaj potez ide ka tome da ce pored gordezijans i turkes dobit nogu
Zasto Zekic konstantno govori da hoce da sjedi sa upravom ako konstantno prica sa Mirvicom na skypu po sat ipo svaki dan..
Takodje veoma je glupo da Zekic trazi sjedenje ako ima jos jednu godinu ugovora, mozda trazi jos 2 godine priduzetak sto jedino ima smisla..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 01 jun 2025, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro nam dosao Mihael Kupre... Mlinarić
Sretno Miha u bordo dresu
Sta je sa Kupresakom kakva je vrsta povrede nije izgledalo nista opasno. Izgleda da je mali od stakla
Dobrodošao Mihaele vol2 i sretno!
Kakav je da je, nije mogao čajnoslu 21 gol zavuć'.
Kakav je da je, nije mogao čajnoslu 21 gol zavuć'.

- luckystrike
- Kontakt:
nedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:48Iz tvojih usta u božije uši brateluckystrike je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:44Ako se nešto ne izjalovi u narednih mjesec dana, Marić i Mlinarić su naši igrači od ljeta.
![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tek 1/2 brateluckystrike je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:47nedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:48Iz tvojih usta u božije uši brateluckystrike je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:44Ako se nešto ne izjalovi u narednih mjesec dana, Marić i Mlinarić su naši igrači od ljeta.
![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ima li sta od ovog drugog da i tu poziciju rijesimo?luckystrike je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:47nedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:48Iz tvojih usta u božije uši brateluckystrike je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:44Ako se nešto ne izjalovi u narednih mjesec dana, Marić i Mlinarić su naši igrači od ljeta.
![]()
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jos dva kvalitetna stopera i neki iskusni vezni i golman i zreli smo za grupne faze
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
Marić bi baš bio romantika.
-
- Kontakt:
Slomiše se portali, najveći transfer PL, odbio Bochum zbog nas, prvaci transfera i priprema. Svi uslovi ispunjeni za let/pad.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Lavcina, mosarajvosa83, NazorUso, OsmanhodzicBuco, pierce, Rule_hz, Sazg, Seipronto, Tatamata1946, ubipara, Vanja8 i 123 gosta.