Mozda Oda hoce da zavara skaute Standarda

Ili pak u prvom kolu da pokaze ko je gazda u ovoj ligi.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
http://www.shstream.com/live11.phpsavatihotece je napisao/la:Dajte link
http://pokit.org/get/?4d409c476bc5fe3eb ... c54b64.jpgJoseMourinho je napisao/la:Radi link ja gledam
Ja sam pricao ovdje o CSR Sarajevo, a ne o opcinama i kantonu, pomijesao si. CSR Sarajevo sigurno nije u mogucnosti da gradi stadion, tu se vec obrati Kantonu koji ima godisnji budzet od skoro 700 miliona KM, a opet mora da se zaduzuje. Željo moze i sam poceti da gradi stadion, zasto bi opcina ili kanton gradile stadion klubu? Jeste, placamo poreze ali postoje bitnije stvari koje se trebaju rjesavati, a stadione opcenito smatram da ne treba da gradi grad ili bilo koji drugi nivo vlasti. Neka Željo proda svoje zemljiste koje ima na Grbavici i kupi novo zemljiste uz subvenciju opcine Ilidiže na Stupu (tipa tamo gdje je Cenotrans) i sam pocne graditi stadion od novca koji je zaradio od prodaje zemljista. Tamo ce jos imati odlicnu infrastrukturu (prvenstveno cestovnu jer je ulaz na zaobilaznicu odmah tu + ce tu biti i ulaz/izlaz sa buduceg gradskog autoputa, a i tramvaj je blizu), a i mnogo vise prostora.za_zivot_cijeli je napisao/la:
gradsku vlast kao i sve druge uhljebe u razlicitim opstinskim, gradskim, kantonalnim, federalnim i drazvnim strukturama finansira narod. taj isti narod je izgradio u konkretnom slucaju i stadion Kosevo. taj isti narod finansira i firmu koja se danas brine o odrzavanju stadiona. narodnim para oni pune svoje frizdere i placaju racune. niko nije izdvajao novac za stadion da bi na njemu danas pjevao Dino Merlin. naravno, niko ne treba ni biti protiv toga da ta firma ostvaruje profit kroz najam za razlicite manifestacije ali se zna prioritet. prioritet je SPORT i sve sto je vezano za njega a tek onda najam za koncerte ili sta vec.
narodna rijec njima MORA biti zapovjed. a ja koliko cujem, narod ovog grada vristi "napravite stadion, pomozite sportskim kolektivima".
Sta vele intelektualci?anonimni je napisao/la:Jao skandiranja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.