FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Standardno njihovo "ubij Turčina", "ubij, zakolji da Turčin ne postoji"... Tu se negdje i ovaj stream prekinuo 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovo se desava kad iz biblioteke na utakmicu. Onda bude ovo fino skandiranje.SlevinKelevra je napisao/la:Sta vele intelektualci?anonimni je napisao/la:Jao skandiranja...

Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 26 jul 2015, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Dajte ljudi ima li neko da napravi bolji stream
Evo nije do streama nego do MojaTV, uhljupi jedni i oni hoće da prenose utakmice, fuj! Kad se **** u sve petljaju, drzi se telefona i interneta i ne seri....dabogda im sve mašine pocrkale i da daju BHT-u da radi prenose.
Zadnja izmjena: Peterski, dana/u 26 jul 2015, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Meni samo nije jasno koga oni misle da vrijedjaju timanonimni je napisao/la:Standardno njihovo "ubij Turčina", "ubij, zakolji da Turčin ne postoji"... Tu se negdje i ovaj stream prekinuo

-
- Kontakt:
nije do streama nema ni na moja TVEnemy00 je napisao/la:Dajte ljudi ima li neko da napravi bolji stream
-
- Kontakt:
ima li kakav bolji stream ?????
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Pa dobro, vrijeđaju TurkeSlevinKelevra je napisao/la:Meni samo nije jasno koga oni misle da vrijedjaju timanonimni je napisao/la:Standardno njihovo "ubij Turčina", "ubij, zakolji da Turčin ne postoji"... Tu se negdje i ovaj stream prekinuo

Haj nek' je jednom i do Telecoma, do sad su makar ovi prenosi radili 90 minuta

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ja ne znam kako vi dledate, meni na mojoj tv samo vrti onaj krug glava me zabolila Hebala ih njihova tv
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Pratim na bet365, sada je ugasio kvote a nas napad kontao sam evo ga 

-
- Kontakt:
ne radi kanal krenutno ni kod mene na MojaTV ne radiPeterski je napisao/la:Hoće li neko zaraditi sevapa da napravi jos jedan stream?

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- SarajlijaTM
Mogao si vala i nekad stream npraviti,sad kad znamo da imas moja tvpropuh je napisao/la:ja ne znam kako vi dledate, meni na mojoj tv samo vrti onaj krug glava me zabolila Hebala ih njihova tv

Sta ocekivati od cetnika , ajmo zeljo deri mali bojac.
- champions1921
Ovo su mozda namjerno prekinuli prenos da bi se sakrilo sta ova vnago cetaljska baljezgaju..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 26 jul 2015, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
ti ga napravi na ovoj kanti od kompa dacu ti sta hoces heheheSarajlijaTM je napisao/la:Mogao si vala i nekad stream npraviti,sad kad znamo da imas moja tvpropuh je napisao/la:ja ne znam kako vi dledate, meni na mojoj tv samo vrti onaj krug glava me zabolila Hebala ih njihova tv
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Evo opet gasi kvote a nas napad.
Ma **** ovo, popisam se ja na ovu ligu i na bh telecom da bog da propali
Ma **** ovo, popisam se ja na ovu ligu i na bh telecom da bog da propali
-
- Kontakt:
u kakvoj drzavi mi zivimo , pa ni utakmicu premier lige ne mozes da pogledas kako treba..
koliko ces jos godina proci iz radio prijemnik Bog sami zna

koliko ces jos godina proci iz radio prijemnik Bog sami zna

Tehnicki problemi oprema sto su dobili za olimpijadu 1984.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SarajlijaTM
Bice boljepropuh je napisao/la:ti ga napravi na ovoj kanti od kompa dacu ti sta hoces heheheSarajlijaTM je napisao/la:Mogao si vala i nekad stream npraviti,sad kad znamo da imas moja tvpropuh je napisao/la:ja ne znam kako vi dledate, meni na mojoj tv samo vrti onaj krug glava me zabolila Hebala ih njihova tv

Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, Meshko91, svemalim1 i 53 gosta.