Je li istina da preuzima Unis ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Šerbečić navodno u Posušje, doduše vijest je par dana stara.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebali vas inicijali, ko da čitam crnu hroniku.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- luckystrike
- Kontakt:
Evo ja sad iz Mostara, pokušao sam saznati preko druga iz Zrinjskog koji mi kaže da su se jučer pozdravili s njim. Nije rekao nikome ništa otvoreno. Ono što on zna iz "mahale" jeste da ima našu ponudu i želju, al' ga menadžer koji mu je ujedno i rođak forca u Rijeku, eventualno da nešto u Austriji probaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:51Ima li sta od ovog drugog da i tu poziciju rijesimo?
-
- Kontakt:
Valjalo bi kad bi njega zavrsili da dodje,ja ne bi imao nista ni protiv ostanka Rogeluckystrike je napisao/la: ↑01 jun 2025, 22:01Evo ja sad iz Mostara, pokušao sam saznati preko druga iz Zrinjskog koji mi kaže da su se jučer pozdravili s njim. Nije rekao nikome ništa otvoreno. Ono što on zna iz "mahale" jeste da ima našu ponudu i želju, al' ga menadžer koji mu je ujedno i rođak forca u Rijeku, eventualno da nešto u Austriji probaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:51Ima li sta od ovog drugog da i tu poziciju rijesimo?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sarajevo je dobio ponudu od 2.5 Eura iz Meksika za Viverosa
-
- Kontakt:
Au yebote
75% economic rights To je 25% za nas od sljedeceg trasnfera?
Interesantno kako pola sata nakon ove 357. prodaje Jabera za 2.5 miliona mora da se pojavi vjerovatno plaćeni članak za Viverosa i 2.5 miliona kao da ima takmičenje u idiotizmu nas i komšija nam a niko marke da vidi od silnog interesa, ni mi ni oni. 

-
- Kontakt:
Ovo nase nije suplja jer je prenio strani novinar koji ima okej info kod nas,a oni su Jabera prodali 10 puta ali ipak tu.Frajer kad god krene kuci lupaju da je prodat
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Lorenzo nista fulio nije sto se tice igraca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za kone ne znam i ne bi komentarisao, ali Lorenzo nije neko ko se zayebava, ima uvijek konkretne informacije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa i za Viverosa je bar 5 puta izlazilo do sad kako će ga otkupit ovaj klub za koji sad igra za 1.5 milion il' tako nešto a prođe od tad 13 Bajrama a Viveros se ne proda.
Onako kako smo mi već kupili dvojicu.
Da me ne shvatiš pogrešno, niko sretniji od mene da se uzmu 2 i po miliona za otpisanog igrača ali mi je čudno kako već nije bar načelno dogovoreno s klubom koji ima pravo prvootkupa za puno manje pare jer se piše o tome od marta-aprila već.
-
- Kontakt:
Meijers, Despotovic, Maric i Ticinovic na Kosevu.
Despotović i Ticinovic nepotrebni.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ako je vec istina, a ovaj je cesto pisao za nase igrace vani sto su.hazarder je napisao/la: ↑01 jun 2025, 23:52Onako kako smo mi već kupili dvojicu.
Da me ne shvatiš pogrešno, niko sretniji od mene da se uzmu 2 i po miliona za otpisanog igrača ali mi je čudno kako već nije bar načelno dogovoreno s klubom koji ima pravo prvootkupa za puno manje pare jer se piše o tome od marta-aprila već.
Logican slijed dogadjaja je da ovi imaju opciju otkupa za 1,5m eura i tada je sve na igracu da li hoce da predje ili ne klub nema uticaj. Onda dodju ove pume i kazu njemu da ce dobit vise para i bonusa i onda posalju tu ponudu od 2,5m.
Malo mu je van karaktera da rodnu grudu ostavi. Gledali smo već taj film. Nejse, sačekaćemo još mjesec da otvore ljetni prijelazni u J. Americi pa će valjda nešto da bude. Ja sam siguran da će se na njemu uzeti pare, pitanje je samo kada i koliko.bvsic je napisao/la: ↑02 jun 2025, 00:06Ako je vec istina, a ovaj je cesto pisao za nase igrace vani sto su.hazarder je napisao/la: ↑01 jun 2025, 23:52Onako kako smo mi već kupili dvojicu.
Logican slijed dogadjaja je da ovi imaju opciju otkupa za 1,5m eura i tada je sve na igracu da li hoce da predje ili ne klub nema uticaj. Onda dodju ove pume i kazu njemu da ce dobit vise para i bonusa i onda posalju tu ponudu od 2,5m.