FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Testo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Testo » 23 avg 2016, 23:49

samo nas ciro sad moze izvaditi iz vanago
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

odmazda
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la odmazda » 23 avg 2016, 23:50

MCMXLVI je napisao/la:
odmazda je napisao/la: Ma brate ne kažem da je bio pošten prije odlaska i ja sam govorio da treba ići i opet kažem da ne bih trebao doći... Ali je jedno realno da je tata mata za ovog kloca

upravo pleme vam sicam!
Cimi transfer, Jajalo, Delac, Kodro, Benko itd. sve zahvaljujuci njemu jer zna ovu igricu, jos kao i trener nije ubleha a to pokazuju i trenutni rezultati iz Austrije. Naravno slazem se, ne treba nam on, ali zato je lik babaku za sve ove ublehe :salut:
Brate ebes ti ovo vise sve majke mi! Ne može ovo ovako pa gomilanje igrača ide i da najveća fula od transfera igrač koji mozga nema je Novaković...A samo da se nadovežem na prodaju cimija... Nećeš više nikad igrača za ove pare prodat pazi sta ti kažem!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2016, 23:50

Novi trener je KIKO, doveo ga Daniel Pavlović heeeeej, Danac hahahhahahahahhaha

Pa Majkl bolje da si doveo Zijada Švrakića, čovjek ima licencu i voli Sarajevo.... Hahahahaha pale su krinke i ko je sve znao u klubu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 23 avg 2016, 23:50

Kaka je to zajebancija sa spancem ba hahahhaah

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 23 avg 2016, 23:51

odmazda je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Je li vi navijate za Slavka Petrovica ili Sarajevo?
Brate nije poenta u tome za koga navijaš poenta je da imamo nesposobnu upravu evo doce ti neki stranac oprati će se pare raskinut će se ugovor i to je to i tako u nedogled s pranjem para
...
I sta sad s tim, treba da placete ko picke na forumu i dajete razlog da vas ljudi sprdaju. Slavko je dobar trener ali od veceras trener Zeljeznicara i ja mu zelim sve najgore na sportskom planu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2016, 23:51

BICA je napisao/la:
Zip je napisao/la:Jurcic je hrvatska verzija Jesica!!!
Jest samo sto su Jesica otpustili jer je gubio od Mladosti i kvazi klubova, a njega sto je gubio u Ligi prvaka...

btw cova ima 5 titula HNL, vise puta ih odveo u Ligu prvaka.... a sta su uspjeli Celo i Janjos??...Papeta otjerali iz trece francuske lige nakon 6 utakmica bez pobjede,Hurefa tjerali 2 puta ko velite sad treca sreca???
Znas kako ti je kod nas..

Gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna..

Nista nije sigurno ovde, moze Jurcic biti najbolji, a moze zavrsiti ko Jesic..
Jednostavno nije zdrava sredina i nemamo vremena da cekamo za dobru igru i dobre rezultate..

Nismo strpljivi..
Jednostavno zelimo instant uspjeh, a to ne vodi ka dugorocnom napretku..

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 23 avg 2016, 23:52

"Dugo se pisalo o mom preuzimanju Sarajeva, ali ja moram reći da me iz tog kluba niko nikada nije ni kontaktirao. Dok sam vodio Radnik doživio sam fenomenalne ovacije na Koševu. Ja sam to protumačio tako da su ti navijači prepoznali i nagradili moj rad i trud. Jasno je da su mene željeli navijači Sarajeva, ali ponavljam da nikada nisam dobio ni poziv iz FK Sarajevo", zaključio je razgovor za SportSport.ba novi trener Plavih Slavko Petrović.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/petrovic ... sak/204481
Nitro je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Nitro je napisao/la:Da su kontaktirali Slavka, lik bi izabrao Sarajevo prije Željezničara.
Da smo kontaktirali, Slavko bi odabrao onog ko daje vise para. U ovom trenutku to su skretnicari.
Nema to veze koliko ko para nudi, Slavko simpatiše Sarajevo, jednostavno nije dobio ponudu Sarajeva. Smeće od uprave.
:kafa:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 23 avg 2016, 23:52

A da mozda prvo izvrsimo analizu sto bi rekso Dr.Hurta.. Ovako, ono sto je sigurno, treba nam trener. Dalje.. Sta ne smije taj da bude? Dokazan strucanjak iz nase lige, ne smije da bude prekvalifikovan tj licenca ne dolazi u obzir..zasto? U klubu nema ko da shvati sportski spirit.. Dalje.. Ne smije da ima svoje misljenje niti da shvati sta se desava igracima..znaci mora se pravi lud.. Po mogucnosti neka ima iza sebe uloge u niskobudjetnim serijama ili filmovima da u medijima moze glumiti zaebanog lika, ulogu drill instructora mora da ima u malom prstu iako to zaista nije.. Mora da ima sklonosti kao Kacavenda i na sastancina sa glavnim klupskim lolama treba znati kada da padne na koljena i uvjeri klupsku garnituri zasto je on najbolji izbor..(vodic Majkl, prosao sve to). Dalje.. Ne smije da bude srcani bolesnik jer ga ocekuje mnogo pritiska, bas mnogo mnogo pritiska. Treba biti spreman da podnese spartance sa istoka, tj nas 500 i vjetar koji puse stadionom. Ako se u svemu ovom neki pronadje, neka se javi pod kodom "podoban za sve i svasta"
Laku noc

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 avg 2016, 23:52

hz1987 je napisao/la:Šta je ovo????

:shock: :shock: :shock: :shock:

Joaquin Kiko Lopez Martinez

https://streamable.com/bm1h
Đe si ovo našo?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2016, 23:52

Sad je meni tek jasno zašto je onaj trol(danac) branio Husarićeve igrače i Hurtića, yebem li im mrtve
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

odmazda
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la odmazda » 23 avg 2016, 23:53

Lakoste je napisao/la:
odmazda je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Je li vi navijate za Slavka Petrovica ili Sarajevo?
Brate nije poenta u tome za koga navijaš poenta je da imamo nesposobnu upravu evo doce ti neki stranac oprati će se pare raskinut će se ugovor i to je to i tako u nedogled s pranjem para
...
I sta sad s tim, treba da placete ko picke na forumu i dajete razlog da vas ljudi sprdaju. Slavko je dobar trener ali od veceras trener Zeljeznicara i mj zelim sve najgore na sportskom planu.
Ama brate slažem se ja ali ti misliš da nisu čitali forum prije dovodjenja slavke koliko smo slinili za njim misliš da se neće sprdat s nama svakako?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 avg 2016, 23:53

Ja samo ne znam kojim vezamam i semama je neko njega iscupao pa makar i supljak bio hahahah

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2016, 23:54

Evolution87 je napisao/la:Ja samo ne znam kojim vezamam i semama je neko njega iscupao pa makar i supljak bio hahahah

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Treba Casemira dovesti hahahha :crazy:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 avg 2016, 23:55

Sami ste krivi. Pa evo sad dajete paznju ovom retardiranom Pavlovicu.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 23 avg 2016, 23:55

Budite ostale, bit ce im lakse, ovo zeludac najutru ne moze provarit'. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 23 avg 2016, 23:55

napisao lik na forumu a stoji svaka

Stvarno ne razumijem cemu tolika drama oko Petrovica, pitam se ima li iko ovdje na forumu da je odgledao bar 10 utakmica FKRadnika pa da moze tvrditi da je Petrovic strucnjak? Pobijedio Slobodu u finalu kupa, super, Olimpic je pobijedio SirokiBrijeg, mislim da je to veci uspjeh od pobjede nad Slobodom. Prosjek vođenja klubova mu je 9 mjeseci, najduzi mandat mu trajao 18mjeseci, necu reci da je totalni duduk ali mislim da se malo pretjeruje u pogledu Petrovica. A najsmjesniji su mi ovi meterezicari, :lol: :lol: , kao ukrali ga nama, pa lik se nama uvaljuje ima godinu dana, svaki intervju hvali FKSarajevo, veliki klub, cestitao prvi na tituli i tako dalje. Jestel se zapitali mozda zasto to radi, lik je namirisao lovu htio se uvaliti, lozio navijace tom pricom i sad je iskoristio priliku da se uvali meterezicarima, jeftino ga nisu dobili sigurno dali su koliko je trazio plus ugovor na dvije godine, i sigurno je ostavio sebi u ugovoru klauzulu da ode kada hoce kao sto je radio u prethodnim klubovima
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 23 avg 2016, 23:56

Ja mislim da svi ljudi koji nisu vise s nama a ima li su nesto sa Sarajevom da se sad u grobu okrecu sta su ovi napravili od kluba Boze dragi

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 avg 2016, 23:56

Ovo s spancem izgleda nije zaj.ebancija :facepalm: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2016, 23:56

Ne kontam ljude, ne valja im Kruno, ali valja Cala koji se vise i ne bavi fudbalom! Trenirao je ekipe koje su za nas Real Madrid, pa samo kazem s obzirom na konkurenciju i ponuđena imena, on je Ferguson licno!

Za ovog Spanca se nadam da je neka neslana sala, jer ako nas ovaj idiot preuzme, trebamo otici Hasetu rahmetli na mezar i reci, halali nam majstore, nismo ono sto smo trebali biti i sto se ocekivalo od nas, i lagano ugasiti sve! :sick:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 avg 2016, 23:56

"Dugo se pisalo o mom preuzimanju Sarajeva, ali ja moram reći da me iz tog kluba niko nikada nije ni kontaktirao. Dok sam vodio Radnik doživio sam fenomenalne ovacije na Koševu. Ja sam to protumačio tako da su ti navijači prepoznali i nagradili moj rad i trud. Jasno je da su mene željeli navijači Sarajeva, ali ponavljam da nikada nisam dobio ni poziv iz FK Sarajevo", zaključio je razgovor za SportSport.ba novi trener Plavih Slavko Petrović."
:kafa: :kafa: slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, galia95, Google Adsense [Bot], HordasFks, HZbec, jasmin10, Mana, Zagor i 69 gostiju.