RŠD Velež Mostar

Threeplanetrees
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Threeplanetrees » 27 jul 2025, 13:05

Možda da prvo izvadiš člansku registruješ se i prestaneš izmišljati o nekim banovima. Tamo je prava RAja i niko te neće nabiti na kolac. Još jedini ti lažeš onaj pišeš ovdje

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 13:20

Threeplanetrees je napisao/la:
27 jul 2025, 13:05
Možda da prvo izvadiš člansku registruješ se i prestaneš izmišljati o nekim banovima. Tamo je prava RAja i niko te neće nabiti na kolac. Još jedini ti lažeš onaj pišeš ovdje
Puno vise clanskih kod mene nego kod tebe. Znate i to ali ste placenicki misevi. To sto pises velikim ra kod raja ne cini te navijacem kao ni to sto od Don Kihota dnevnicu uzimas. Dok se vama podijeli ne ostane za igrace 🤣🤣🤣. Istinom samo pa ko koga.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 27 jul 2025, 13:24

Ovdje može svako pisati, a najmanje pišu navijači Veleža.
Pošto je admin ukinuo moderatore na ovoj temi, red bi bio da ugasi pod Temu Velež i tako nas poštedi da se frane ili možda i on lično, predstavljaju kao navijači Veleža.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 27 jul 2025, 13:42

milihadz je napisao/la:
27 jul 2025, 12:44
Balorda je napisao/la:
27 jul 2025, 12:43
Kakav klaun :rol:
Sta je leglo jutros. Sendvic kao kod AV ili 10 eurica 🤣🤣🤣.
Iz Hasićevog vinograda su me prebacili na forumsku administraciju i društvene mreže, pa te banujem da ne možeš pisati ove idiotarije :rol:

Jesi levat ispao neinteligentni mazlume.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 13:48

Balorda je napisao/la:
27 jul 2025, 13:42
milihadz je napisao/la:
27 jul 2025, 12:44
Balorda je napisao/la:
27 jul 2025, 12:43
Kakav klaun :rol:
Sta je leglo jutros. Sendvic kao kod AV ili 10 eurica 🤣🤣🤣.
Iz Hasićevog vinograda su me prebacili na forumsku administraciju i društvene mreže, pa te banujem da ne možeš pisati ove idiotarije :rol:

Jesi levat ispao neinteligentni mazlume.
To je to, sve sto sam rekao ovim se potvrđuje pa i banovi za drugacije misljenje. Sve su idiotarije sto Don Kihot ne odobri 🤣🤣🤣. Idiotarije su i da su nam u klub usli hrvatski kvazi agenti i sarajevski "mangup". Jes, Jes rekao Don Kihot 🤣🤣🤣

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 27 jul 2025, 13:51

Potkapacitiranost isijava iz tvog svakog posta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 14:10

Balorda je napisao/la:
27 jul 2025, 13:51
Potkapacitiranost isijava iz tvog svakog posta.
Dobro ti ide, gdje si ucio botovsku skolu 🤣🤣🤣. Jesi javio Don Kihotu koji je broj clanske banovan 🤣🤣🤣. Do Borca mozete a onda glas dize prava raja koja nema interesa i ciji interesi nisu hrvatski kvazi menageri i sarajevski "mangup" iz laznog podzemlja. Takvi su nam ubaceni u klub, znate i vi ali sutite. Lijep je koji euro na racunu. Valjao bi i igracima nakon tri mjeseca.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 jul 2025, 14:38

Moderatori koji se ne logiraju po par mjeseci prestaju biti moderatori, pogotovo ako nema nekih diskusija i ako bi uloga tog moderatora bila da uguši svaku diskusiju ovdje, nema to nekog smisla… kad ponovo budemo imali vise aktivnih forumasa, svakako cemo imati vise moderatora.

Ne bih nista gasio za sad, a svakako podrzavam da svako pise ili ne pise tamo gdje mu odgovara.

Vrijedjanje je zabranjeno, Balorda molio bih te da se suzdrzis.

Iz mog ugla, ovaj milihadz botuje potpuno jednako i za sad malo umjerenije nego sto je botovao killamanila protiv prosle uprave. Ko je tu u pravu i koja uprava je dobra a koja losa, definitivno nije moje da odredjujem niti sam upucen, ali ako nisam banovao i brisao jednom, necu ni drugom. Bice jos sto uprava, svaka ce u jednom trenutku biti dobra, u drugom nece valjati, ja to ne znam i to ne utice na principe uredjivanja ovog foruma.

Molim vas da ukoliko zelite, diskutujete kulturno, bez vrijedjanja. Ukoliko ne zelite, to je sasvim OK, ali treba znati da cu uklanjati bilo kakve aktivnosti koje narusavaju rad ovog foruma kao sto sam radio i u slucaju cijelog niza istih ovakvih situacija.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 jul 2025, 14:41

Rahimic je zalutao bas kao i Kevelj, zar jos neko misli drugacije?

Drugu sezona zaredom pojacanja promasena :thumbup:

Mrtva Sloga te gasi, igrac nespremni, obje ekipe jucer na nivou Prve lige Federacije. Raca ulazi, momak je za turnir u Potocima a ne za Premijer ligu BiH.

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 14:44

Neutral je napisao/la:
27 jul 2025, 14:41
Rahimic je zalutao bas kao i Kevelj, zar jos neko misli drugacije?

Drugu sezona zaredom pojacanja promasena :thumbup:

Mrtva Sloga te gasi, igrac nespremni, obje ekipe jucer na nivou Prve lige Federacije. Raca ulazi, momak je za turnir u Potocima a ne za Premijer ligu BiH.
Njega je Kevelj i izmislio, doveo ga u klub. Koliki je Don Kihot ublehas i koliko ljudstvo najbolje se vidi iz toga sto je jedva docekao da ovaj ode. Mislio valjda da je on Jole Musa i svukao nam klub u ravnu Radonolje.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 27 jul 2025, 15:05

admin je napisao/la:
27 jul 2025, 14:38
Moderatori koji se ne logiraju po par mjeseci prestaju biti moderatori, pogotovo ako nema nekih diskusija i ako bi uloga tog moderatora bila da uguši svaku diskusiju ovdje, nema to nekog smisla… kad ponovo budemo imali vise aktivnih forumasa, svakako cemo imati vise moderatora.

Ne bih nista gasio za sad, a svakako podrzavam da svako pise ili ne pise tamo gdje mu odgovara.

Iz mog ugla, ovaj milihadz botuje potpuno jednako i za sad malo umjerenije nego sto je botovao killamanila protiv prosle uprave. Ko je tu u pravu i koja uprava je dobra a koja losa, definitivno nije moje da odredjujem niti sam upucen, ali ako nisam banovao i brisao jednom, necu ni drugom. Bice jos sto uprava, svaka ce u jednom trenutku biti dobra, u drugom nece valjati, ja to ne znam i to ne utice na principe uredjivanja ovog foruma.

Molim vas da ukoliko zelite, diskutujete kulturno, bez vrijedjanja. Ukoliko ne zelite, to je sasvim OK, ali treba znati da cu uklanjati bilo kakve aktivnosti koje narusavaju rad ovog foruma kao sto sam radio i u slucaju cijelog niza istih ovakvih situacija.
Pošteno sve, slažem se u potpunosti, osim s ovim bespotrebnim spominjanjem kille, ali biće da je to zbog ličnih prepirki koje ste imali.

Jedan prijedlog, s obzirom da bivši moderatori nisu aktivni, predložio bih da moderaturu daš jednom od ove dvojice gore (ili čak obojici) koji čuvaju ovu temu i aktivno sudjeluju u raspravama.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 jul 2025, 15:29

Nije bespotrebno, nego potrebno. Lik je pljuvao upravu zbog slabih rezultata u Evropi, vadio neke privatne gadosti isl, svi ste ga podrzavali i to je meni bilo sasvim OK. Treba stremiti visoko, kakav je navijac koji se miri da sredinom tabele.

U licnu prepirku smo usli kad je krenuo pljuvati po nama da bi napravio pripremu za prelazak na drugi forum. Ja sam to vidio dovoljno puta da znam prepoznati. Znaju tadasnji moderatori sta sam im bio najavio.

Sad vrijedjas lika koji pljuje upravu zbog toga sto se bori za opstanak. Sta da ti kazem, osim da ponovim isto sto sam mislio o ranije. Treba stremiti visoko i kakav je to navijac koji se miri sa sredinom tabele.

Mozda ne pratim dovoljno, nisam upucen, ali meni su trenutne diskusije na ovom podforumu sasvim normalne, iste ko sto su i bile prije godinu dana, iste ko kod Sarajeva, Zelje, isl kad izgube nekoliko utakmica

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 15:32

Balorda je napisao/la:
27 jul 2025, 15:05
admin je napisao/la:
27 jul 2025, 14:38

Pošteno sve, slažem se u potpunosti, osim s ovim bespotrebnim spominjanjem kille, ali biće da je to zbog ličnih prepirki koje ste imali.

Jedan prijedlog, s obzirom da bivši moderatori nisu aktivni, predložio bih da moderaturu daš jednom od ove dvojice gore (ili čak obojici) koji čuvaju ovu temu i aktivno sudjeluju u raspravama.
Vas cemo pitati smijemo li diskutovati o nasem klubu 🤣🤣🤣. Istina i samo istina dok Don Kihot "hrani" dusevnu sirotinju..

Treba vidjeti je li nam se koje pojacanje u autobusu povrijedilo. Ciljano ih Don Kihot dovodio. Voli on to. Počeo sa Čanadijem preko Buza i Jankovića do Sabljića. Sve u desetak mjeseci. Naš Don Kihot.
Zadnja izmjena: milihadz, dana/u 27 jul 2025, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 27 jul 2025, 15:34

admin je napisao/la:
27 jul 2025, 15:29
Nije bespotrebno, nego potrebno. Lik je pljuvao upravu zbog slabih rezultata u Evropi, vadio neke privatne gadosti isl, svi ste ga podrzavali i to je meni bilo sasvim OK. Treba stremiti visoko, kakav je navijac koji se miri da sredinom tabele.

U licnu prepirku smo usli kad je krenuo pljuvati po nama da bi napravio pripremu za prelazak na drugi forum. Ja sam to vidio dovoljno puta da znam prepoznati. Znaju tadasnji moderatori sta sam im bio najavio.

Sad vrijedjas lika koji pljuje upravu zbog toga sto se bori za opstanak. Sta da ti kazem, osim da ponovim isto sto sam mislio o ranije. Treba stremiti visoko i kakav je to navijac koji se miri sa sredinom tabele.

Mozda ne pratim dovoljno, nisam upucen, ali meni su trenutne diskusije na ovom podforumu sasvim normalne, iste ko sto su i bile prije godinu dana, iste ko kod Sarajeva, Zelje, isl kad izgube nekoliko utakmica
Nismo ga svi podržavali, prvi ja nisam.

Elem, u pravu si sve, u diskusiju i razvoj teme me nećeš uvući.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 27 jul 2025, 15:48

Uprava je ista samo nema celavog, ko je bio uz celavog do samog kraja treba se zapitati kakav je navijac jer se celavi oteo kontroli bio i to zestoko.
Razlika izmedju ovih mazluma i Kille je sto ovi mazlumi imaju svoje licne interese i popljuju sve sto na neki nacin ima neku sansu da uspije, a Killu interesuje samo klub kao i 95% normalnih navijaca. Isti mazlumi su pljuvali po Hasicu, Sosi, samo sa drugih nickova.
Neko ne moze prezaliti sto mu djete nije uspjelo u Velezu, a mislio je da mu je mali novi Maradona. Neko ne moze gurati svoje igrace u Velez pa sve radi ne bi li neko novi dosao, bilo ko samo da njegovi igraci mogu u Velez na probu, pa i tog novog ce opet tjerati ako mu ne pasali. kao sto su poznati retardi od menadzera dizali Kevelja u nebesa pa ga kasnije pljuvali jer su se malo navijaci ukljucili.... pa onda opet ti isti lizali sto su izasrali kad je Admir preuzeo i izvinjavali se Kevelju jer im je ovaj jos gori. Jbg ne mogu vrtiti Mehu Kodru ili Ibru Rahimica kao sto su mogli celavog zato su se uzjebali kerovi. Nabijem vas na racku

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 27 jul 2025, 15:54

admin je napisao/la:

Može jedan članak kao "Klub je stabilan već duži niz godina, organizacijski je prilično dobro posložen" a može i "Bilo bi nekorektno ne pohvaliti rad Uprave Veleža na čelu sa Senadom Keveljom. Klub definitivno raste iz godine u godinu, te ovakvim načinom rada, možemo ih u samom vrhu očekivati i u narednom periodu. "

:D To je tebe zabolilo, što sad nemamo članke o finansijskoj situaciji u Veležu tako često kao tada? A ja sam na taj forum došao prije dva tri mjeseca, otprilike, tako da nisam bio inicijator prelaska igdje, čak nisam bio ni u Telegram grupi prije foruma.

Jbg. I pljuvao puno prije Evrope, i to si promašio. Jedina je činjenica da sam bio upravu što se tiče članaka koji su očito bili naručeni, dok smo svi znali šta se dešava u klubu, vaš portal nam je pokušavao zamazati oči a i dalje imamo posljedice nerada iz tog perioda.
Bilo bi glupo da ne spomenem epsko obaranje Senada Misimovića člankom "U cara Trojana kozje uši". Kao što sam ti i tada rekao, vrh sportskog novinarstva. Plaćenog naravno.

Znate li priču o caru Trojanu koji je imao kozje uši? Ne?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 27 jul 2025, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 jul 2025, 15:54

Citajuci na IG o Velezu, uslo se u sezonu sa velikim ambicijama. Moze li neko strucan, mozda doticna gospodjica Coric, koja vodi vjerovatno tu stranicu objasniti kakve su to visoke ambicije sa igrackim kadrom bez napadaca, dizel veznim redom te staticnom odbranom?

Pratim ligu 20+ godina, prva utakmica na stadionu bila je kad su na RA tribini bili i gostujuci navijaci, i onda mi neko derle neobjektivno pise nebuloze o svemu braneci fudbalske neznalice koje su dobili milione gradjanskog novca koje su ulozene u tribinu koja napreduje jako sporo.

Smijurija sta je klub postao od odlaska Hasica, cvrste ruke, a dosli su komicari koji tjeraju klub opet u Prvu ligu Federacije. Umjesto kontinuitet dobili smo k.

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 15:57

Evo još jednog. Svako vam kriv osim Don Kihota. I niste placenici. Ne samo to nego ste najveci dusmani kluba jer ste se prodali za eurice. Sve vam se svodi na materijalno. Meho Kodro ne bi bio blizu kluba da ima bilo kakav trenerski posao. Istina je to koliko bolna bila. Ako je on a ne Don Kihot birao strucni stab i pojacanja onda bolje da sto prije ide. Samo nije ito je problem jer Don Kihot je sve u jednom.

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 16:00

Neutral je napisao/la:
27 jul 2025, 15:54
Citajuci na IG o Velezu, uslo se u sezonu sa velikim ambicijama. Moze li neko strucan, mozda doticna gospodjica Coric, koja vodi vjerovatno tu stranicu objasniti kakve su to visoke ambicije sa igrackim kadrom bez napadaca, dizel veznim redom te staticnom odbranom?

Pratim ligu 20+ godina, prva utakmica na stadionu bila je kad su na RA tribini bili i gostujuci navijaci, i onda mi neko derle neobjektivno pise nebuloze o svemu braneci fudbalske neznalice koje su dobili milione gradjanskog novca koje su ulozene u tribinu koja napreduje jako sporo.

Smijurija sta je klub postao od odlaska Hasica, cvrste ruke, a dosli su komicari koji tjeraju klub opet u Prvu ligu Federacije. Umjesto kontinuitet dobili smo k.
Javna je tajna da je veliki dio od tribine otisao na plate i trenere s kojima su se sporazumno raskinuli ugovori.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 jul 2025, 16:02

killafrommanilla je napisao/la:
27 jul 2025, 15:54
admin je napisao/la:

Može jedan članak kao "Klub je stabilan već duži niz godina, organizacijski je prilično dobro posložen" a može i "Bilo bi nekorektno ne pohvaliti rad Uprave Veleža na čelu sa Senadom Keveljom. Klub definitivno raste iz godine u godinu, te ovakvim načinom rada, možemo ih u samom vrhu očekivati i u narednom periodu. "

:D To je tebe zabolilo, što sad nemamo članke o finansijskoj situaciji u Veležu tako često kao tada? A ja sam na taj forum došao prije dva tri mjeseca, otprilike, tako da nisam bio inicijator prelaska igdje, čak nisam bio ni u Telegram grupi prije foruma.

Jbg. I pljuvao puno prije Evrope, i to si promašio. Jedina je činjenica da sam bio upravu što se tiče članaka koji su očito bili naručeni, dok smo svi znali šta se dešava u klubu, vaš portal nam je pokušavao zamazati oči a i dalje imamo posljedice nerada iz tog perioda.
Ti kad si nicim izazvano na temi Veleza poceo braniti Senada Misimovica iz Zelje, meni je bilo jasno da si na zadatku da kreiras lobotomiju. Vjerovatno angazovana ista PR agencija. Sto se potvrdjuje i promptnom pojavom na temi nakon pola godine I opet citiras clanke o Zelji a ne o Velezu. Kojeg navijaca Veleža zaboli sta se pisalo o nekim likovima iz Zelje?

Provaljujes se, kao i sa pricom o forumu, nisu te zovnuli, bas tebe, najaktivnijeg lika na temi, a ti samoinicijativno prestao pisati isti dan kad je nastao taj forum, slucajno, nisi ni znao za njega i nakon sto si svaki dan pisao o Velezu, odjednom pauzirao na bilo kojem forumu tri mjeseca, bas slucajno u tom periodu. Ma ko bi u tu koincidenciju povjerovao? Posao radis loše, pogresna strategija, previse mislis visoko o svojim mogucnostima. ko te angazovao, fulio je, pokazace se vremenom.

Tako da svaka dalja diskusija je suvisna. Meni je sasvim OK da radis to sto radis, samo se prodji miniranja portala i ovog foruma. Stvaranje imaginarnih neprijatelja je uvijek dugorocno losa strategija. Pogotovo kad neprijatelja trazis u onom sto je pisao lijepo o klubu dok je igrao Evropu i gradio stadion, a ne pise ruzno ni kad se bori za opstanak.

Suvisan sam na temi, Velezu mnogo srece i pobjeda u nastavku sezone, a PR lobotomcima prognoziram jos jedan neuspjeh.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.