Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
MA ne moze njih vise niko saletit oni su htjeli prije SP-a da budu pozvani ako predju u ove klubove mozemo zaboraviti za Salatica i Bunozu jedina mogucnost ostaje povratak Prcica i M.Vrancic za Arslanagica nisam siguran dokle je doslo zato sto je vec trebalo biti rijeseno ,a nista se ne spominje
@Zgembo
Za Salatica vjerujem da ce ostat na raspolaganju iako je pitanje da li ce koji od DM iz BIH lige u medjuvremenu stasati, ima ih nekoliko koji obecavaju. Za Bunozu se i ja bojim, jos i vise znajuci da je na lijevom beku u Bosanskoj repki veca konkurencija nego u Hrvatskoj. Ali radi toga sam ja i zapomago cijelo vrijeme da se iskoristi momenat pozovu ovi momci i BIH repka malo vise priblizi i ostala 2 naroda u drzavi. Na zalost za to nije bilo sluha i imali smo najgoreg moguceg selektora za ove stvari. Mislim da na nasu zalost njegova lijenost i generalno nepoznavanje fundusa igraca porijeklom iz BIH je i odredila selekciju.On je najvjerovatnije potpuno informaticki nepismen a i suradnici mu takodjer jer mu inace kako on simpaticno kaze kasete ne bi bile jedini izvor informacija. Drugi izvor mu je rekli su mi neki ljudi najcesce tipa Spaca nogometni metuzalemi. Nacionalizam elaboriran u onome u najmanju ruku glupom interviewu Pandze sa tim nema nikakve veze. Jer osnovni problem vecine igraca i trenera poteklih u SFRJu nije i ne moze biti nacionalizam vec lijenost prvenstveno. Da je tako dokaz imas i u najcesce losim plasmanima stare Jugoslavenske repke na raznim prvenstvima koji je uvjek bio u suprotnoscu sa ogromnim talentom koji je ista imala. Na zalost u isto vrijeme dogadjaju se i slucajevi Spikic i Maric na koje ja ne znam dati odgovor i kako se nositi sa time. Logika kaze izbjegavati takve igrace u repci ali to nije i ne moze biti put ma kako se on pa i od mene osobno ponekad pokazivao.
Za Salatica vjerujem da ce ostat na raspolaganju iako je pitanje da li ce koji od DM iz BIH lige u medjuvremenu stasati, ima ih nekoliko koji obecavaju. Za Bunozu se i ja bojim, jos i vise znajuci da je na lijevom beku u Bosanskoj repki veca konkurencija nego u Hrvatskoj. Ali radi toga sam ja i zapomago cijelo vrijeme da se iskoristi momenat pozovu ovi momci i BIH repka malo vise priblizi i ostala 2 naroda u drzavi. Na zalost za to nije bilo sluha i imali smo najgoreg moguceg selektora za ove stvari. Mislim da na nasu zalost njegova lijenost i generalno nepoznavanje fundusa igraca porijeklom iz BIH je i odredila selekciju.On je najvjerovatnije potpuno informaticki nepismen a i suradnici mu takodjer jer mu inace kako on simpaticno kaze kasete ne bi bile jedini izvor informacija. Drugi izvor mu je rekli su mi neki ljudi najcesce tipa Spaca nogometni metuzalemi. Nacionalizam elaboriran u onome u najmanju ruku glupom interviewu Pandze sa tim nema nikakve veze. Jer osnovni problem vecine igraca i trenera poteklih u SFRJu nije i ne moze biti nacionalizam vec lijenost prvenstveno. Da je tako dokaz imas i u najcesce losim plasmanima stare Jugoslavenske repke na raznim prvenstvima koji je uvjek bio u suprotnoscu sa ogromnim talentom koji je ista imala. Na zalost u isto vrijeme dogadjaju se i slucajevi Spikic i Maric na koje ja ne znam dati odgovor i kako se nositi sa time. Logika kaze izbjegavati takve igrace u repci ali to nije i ne moze biti put ma kako se on pa i od mene osobno ponekad pokazivao.
- 1988risha
- Kontakt:
Sad smo imali priliku da ugrabimo Bunozu,sad cete vidjet kad u augustu debituje za Hrvatsku... Sad ce on preci u jaču ligu,čak evo vidim Espanyol ga želi... Dok se naš selektor brine o igračima koje niko neće,izgubit ćemo Bunozu...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
sto se mene tice, takvi nam ne trebaju (salatici i bunoze)
A sta si drugo ocekivao Sunjic je tu i svi znaju na koji nacin i kako, u isto vrijeme Susic kuka da nema visokih igraca a jednog takvog tjera iz repke (Zuka). Bunozi istice ugovor i trazen je igrac. Ako ja pretpostavljam ima par mjeseci sta ce se dogodit koji imam s nogometom veze kao Susic sa informatikom, ne ide mi u glavu da niko iz tog strucnog staba nije to vidio. Ali strucni stab. Reko bi covjek neka strucna ekipa, a tamo 4 lika taman za napisat novu seriju Alan Forda. Usput nadam se da ce zavrsit sa Bunozom nisu ni DM u hrvatskoj na nekom super nivou tako da mozda Suker i Vrancica nazove. A onda....1988risha je napisao/la:Sad smo imali priliku da ugrabimo Bunozu,sad cete vidjet kad u augustu debituje za Hrvatsku... Sad ce on preci u jaču ligu,čak evo vidim Espanyol ga želi... Dok se naš selektor brine o igračima koje niko neće,izgubit ćemo Bunozu...
- 1988risha
- Kontakt:
Evo i Alenov rođo potpisa za prvi tim Dinama
Što ih Mamić skuplja

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Cuj Tibor Halilovic.
Skoro je nadmasio Tinceka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja preseravanja sa imenima 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ti

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja sam jedino za onog Stribora iz šume čuo 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
AL TINO-SVEN---kakva je to zajebancija
to ti je kad se seljadija "europizira"..
to ti je kad se seljadija "europizira"..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kao da ga je ćale pravio na ZlaTIBORu.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Eldin Hazdic i u posljednjem kolu zabio za Hercules. Izgubili su doma 1:2 od Barcelone "B" te su ispali u 3.ligu. Eldin je na kraju postigao 9 pogodaka i završio na 14-om mjestu najboljih strijelaca Segunde. Iskreno se nadam da ce mu to donijeti neki solidan transfer, barem u drugoligasa 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ispadanje mu može čak i valjati jer tu oni najbolji igrači uvijek isplivaju.
Buraz jesi cackao malo njhove forume i to ima li kakve nade za tim transferom?Adi_Zepce je napisao/la:Eldin Hazdic i u posljednjem kolu zabio za Hercules. Izgubili su doma 1:2 od Barcelone "B" te su ispali u 3.ligu. Eldin je na kraju postigao 9 pogodaka i završio na 14-om mjestu najboljih strijelaca Segunde. Iskreno se nadam da ce mu to donijeti neki solidan transfer, barem u drugoligasa
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nisam vidio jos nista da se povezuje s nekim klubom, ali dobro tek je zavrsila Segunda. Ja se nadam da ce naci neki solidan klub, barem NumanciuSabinho je napisao/la:Buraz jesi cackao malo njhove forume i to ima li kakve nade za tim transferom?Adi_Zepce je napisao/la:Eldin Hazdic i u posljednjem kolu zabio za Hercules. Izgubili su doma 1:2 od Barcelone "B" te su ispali u 3.ligu. Eldin je na kraju postigao 9 pogodaka i završio na 14-om mjestu najboljih strijelaca Segunde. Iskreno se nadam da ce mu to donijeti neki solidan transfer, barem u drugoligasa
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Neko je postavio na drugoj temi:

Dvojica Bosnjaka u ekipi U17 Srbije. Ovdje se mora reagovat podhitno. A ovaj dok je dobio desetku, mora bit dobar. Ne dopustimo da se ponovi Ljajic.

Dvojica Bosnjaka u ekipi U17 Srbije. Ovdje se mora reagovat podhitno. A ovaj dok je dobio desetku, mora bit dobar. Ne dopustimo da se ponovi Ljajic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sad ce doci ovi pametnjakovici i reci, oni su Srbi, logicno je da igraju za Srbiju 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Fudo, General505, greenwood i 31 gost.