FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mozemo samo sanjat nazalost svi bi mi volili da se ostvare ovi snovi al ostaje samo na snovima ipak je nekima bitnije dovesti ljude s kojima se mozes talit i koje realno boli patka za navijaceZip je napisao/la:Predsjednik kluba da bude Faruk
Sportski direktor Zivkovic
Trener Kodro
2 godine bez imperativa pobjede a kamoli titule..
Da se napravi sistem od pionira do prvog tima na koji nacin da se igra...
Dovesti u akademiju najstrucnije trenere...
Igraci u akademiji da budu po zaslugama, ne po novcaniku.
Pokrenuti akciju za kupovinu zemljista za gradnju stadiona, pa makar bez tribina igrali 2 godine, al da je nase.
Zaradjivati od prodaje i proizvodnje igraca.
Odoh ovo sanjati..

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Pa ako će angažovati tog španca, vjerujem da imao velika primanja dole (o odnosu na nasa, sigurno su velika)... Pa prema tome mogli smo barem tri Musemica angazovati... Opet ponavljam, NEK NAM JE BOG NA POMOĆI, DA OVO SVE NA HAJR IZAĐE ! AMIN 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- odmazda
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zalibo me tuki za njim! Niti pišem o njemu niti me zanima lik samo znam da ce biti neki trener koji će dobiti dvije tri tekme i opet ista priča i tjeranje... Toliko sam bijesan na upravu užas milih mi ihtijarevica da vidim pljuno bi ga... Odo spavat ljudi laku noć valja radit i bože na dobro samo...Lakoste je napisao/la:Sami ste krivi. Pa evo sad dajete paznju ovom retardiranom Pavlovicu.
e moj hase da si ovdje sada 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Zaboravite na sve trenere, DOBILI SMO TRENERA, frajer je rekao u videu!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Apsulutno se slazem sa ovim.Bordomen je napisao/la:napisao lik na forumu a stoji svaka
Stvarno ne razumijem cemu tolika drama oko Petrovica, pitam se ima li iko ovdje na forumu da je odgledao bar 10 utakmica FKRadnika pa da moze tvrditi da je Petrovic strucnjak? Pobijedio Slobodu u finalu kupa, super, Olimpic je pobijedio SirokiBrijeg, mislim da je to veci uspjeh od pobjede nad Slobodom. Prosjek vođenja klubova mu je 9 mjeseci, najduzi mandat mu trajao 18mjeseci, necu reci da je totalni duduk ali mislim da se malo pretjeruje u pogledu Petrovica. A najsmjesniji su mi ovi meterezicari, [emoji38] [emoji38] , kao ukrali ga nama, pa lik se nama uvaljuje ima godinu dana, svaki intervju hvali FKSarajevo, veliki klub, cestitao prvi na tituli i tako dalje. Jestel se zapitali mozda zasto to radi, lik je namirisao lovu htio se uvaliti, lozio navijace tom pricom i sad je iskoristio priliku da se uvali meterezicarima, jeftino ga nisu dobili sigurno dali su koliko je trazio plus ugovor na dvije godine, i sigurno je ostavio sebi u ugovoru klauzulu da ode kada hoce kao sto je radio u prethodnim klubovima
Oko Cele se malo prevelika fama digla.
Da ne bude da ovo pisem zato sto je otisao kod skretnicara, moze se provjeriti, i ranije sam pisao da ne bih volio da on dodje kod nas.
Za 3 dana utakmica, ne znamo na cemu smo..
Ko uopste vodi treninge prvotimaca, sta se desava sa njima?
Sta u slucaju da ne dovedemo trenera do utakmica, ko ce voditi ekipu...
Mnogo problema imamo...
Znam samo da ce mene kosevo vidjeti bez obzira sta se desavalo... Jednostavno, ljubav ne ostavljam !!!
Ko uopste vodi treninge prvotimaca, sta se desava sa njima?
Sta u slucaju da ne dovedemo trenera do utakmica, ko ce voditi ekipu...
Mnogo problema imamo...
Znam samo da ce mene kosevo vidjeti bez obzira sta se desavalo... Jednostavno, ljubav ne ostavljam !!!
kae husaric pregovara se sa Husrefom, veceras bila vecera s njim, sutra ce se sve znat. HAJDE ŠEFE!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Vi koji ste za krunu...samo jedna...dabogda vam djecu trenirao.
Te titule sa dinamom nemaju veze s tim da je on dobar trener...to znaju ljudi koji znaju prilike u hnlu...
Te titule sa dinamom nemaju veze s tim da je on dobar trener...to znaju ljudi koji znaju prilike u hnlu...
Najgore sto se moze desiti je da sutra izbace u javnost da ce Hasancic voditi ekipu u Bijeljini a da ce se trener izabrati na rep.pauzi 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ljudi, nemojte nasjedati, kakav španac hahahahahaha. Trebao preuzeti mlađu selekciju, ali je propalo. Nije za prvi tim 

- f0rest1946
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:kae husaric pregovara se sa Husrefom, veceras bila vecera s njim, sutra ce se sve znat. HAJDE ŠEFE!

- Evolution87
- Kontakt:
Mozda nam je ovaj punio direktoricu dok je studirala dole hahahahahahSabinho je napisao/la:Treba Casemira dovesti hahahhaEvolution87 je napisao/la:Ja samo ne znam kojim vezamam i semama je neko njega iscupao pa makar i supljak bio hahahah
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jao insajdera sunce ti poljubim...
Od Petrovica, Janjosa, Susica, Jurcica pa ev i spanca.. sad i s Husrefom se prica
Boze sacuvaj.. Na sve smo strane rasprostranjeni..
Od Petrovica, Janjosa, Susica, Jurcica pa ev i spanca.. sad i s Husrefom se prica

Boze sacuvaj.. Na sve smo strane rasprostranjeni..

najveca zelja realno, ali ako je lud doci ce..zlo87 je napisao/la:kae husaric pregovara se sa Husrefom, veceras bila vecera s njim, sutra ce se sve znat. HAJDE ŠEFE!
HAHAHAHAAHAHAHH! Vidis nisam na to pomislio, ali znajuci kako se punila u tuzli, moguce je da je i ovaj u Madridu penetrirao Ubuljubasicku!Evolution87 je napisao/la:Mozda nam je ovaj punio direktoricu dok je studirala dole hahahahahahSabinho je napisao/la:Treba Casemira dovesti hahahhaEvolution87 je napisao/la:Ja samo ne znam kojim vezamam i semama je neko njega iscupao pa makar i supljak bio hahahah
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonKrajina
- Kontakt:
najluđi PDF na dunjajluku,definitivno!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dje ce im dusa, ovako bolesnog covjek pustit medju ove hijenezlo87 je napisao/la:kae husaric pregovara se sa Husrefom, veceras bila vecera s njim, sutra ce se sve znat. HAJDE ŠEFE!

Ostani Husrefe u Tuzli, uzivaj boli te qrcina

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hamagara, laznokrilo, MaroonBjelave, relativizam i 35 gostiju.