FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko zna sta bi se desilo sa Guliashvilijem da nije otisao na posudbu. Mozda bi izdominirao te sezone kod nas, a mozda bi propao. To nikad necemo saznati, ali znamo da je nakon povratka s posudbe postao najbolji igrac i ekipe i lige, a moguce da bude i rekordan izlazni transfer. Iz danasnje perspektive, ta posudba je objektivno bila dobar potez.
Ja mislim da Jatta moze igrati i konkurisati bez ikakvih problema vec sad, ali ako je procjena da se treba uraditi isto kao sa Guliashvilijem, ok, mogu to razumjeti iako se ne slazem. Ali da dijelimo lapo-lapo s Velezom, to je bas previse. Ne vrijedi Mlinaric toliko, uz duzno postovanje. Nadam se da je netacna ta informacija, mada vidim da je i navijac Veleza isto napisao na PLBiH.
Ja mislim da Jatta moze igrati i konkurisati bez ikakvih problema vec sad, ali ako je procjena da se treba uraditi isto kao sa Guliashvilijem, ok, mogu to razumjeti iako se ne slazem. Ali da dijelimo lapo-lapo s Velezom, to je bas previse. Ne vrijedi Mlinaric toliko, uz duzno postovanje. Nadam se da je netacna ta informacija, mada vidim da je i navijac Veleza isto napisao na PLBiH.
Stvarno ne vidim nista lose u tome da Jatta ode u Velez na posudbu gdje ce imati vecu minutazu. Momak je kod nas najvise dobivao minute zbog toga jer su neki igraci u tom trenutku bili ili povrijedjeni ili bili suspendovani. On se ne bi ne igrao u iducoj sezoni, momak je mlad 2006 godiste, neka stekne jos iskustva igranjem dolje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako uopste postoji to mada sumnjam, mozda jedino ako ga prodamo sljedece ljeto jer je kod njih kao. Sto se sigurno nece desit jer bez sezone kod nas minimalno nema prodaje pa da to otpadne.
Cuj saljes ga na posudbu godinu i prodas ga za 2 godine oni ti uzmu pola??
Cuj saljes ga na posudbu godinu i prodas ga za 2 godine oni ti uzmu pola??
-
- Kontakt:
Nema Velez sta sa Jattom, Mlinatic da i to procenat, ali Jatta ne. Ide jedan kapitalac, veoma brzo.
Evo i oni tebe selame!
Momak je prekucao Federalku, njega moraju u neki klub iz PL poslat na posudbu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Što ne mogu ovih vitezova. Ostavi brate palac nožni bar da te iz šupka Mirvićevog možemo izvuć' kad dođe vrijeme. Mirvić svoju glupost i naivnost demonstrira godinama samo se mi eto nešto bojimo viršli nekih kao. Ja sam na Istoku sjedio na novinama, čupao kosu i grizao nokte dok je njegovo visočanstvo učilo da upotrijebi present continuous u rečenici i ako me zdravlje posluži još ću dugo poslije njega. Budi mi pozdravljen a Jattu ne dam.

Posudbahazarder je napisao/la: ↑02 jun 2025, 18:05Što ne mogu ovih vitezova. Ostavi brate palac nožni bar da te iz šupka Mirvićevog možemo izvuć' kad dođe vrijeme. Mirvić svoju glupost i naivnost demonstrira godinama samo se mi eto nešto bojimo viršli nekih kao. Ja sam na Istoku sjedio na novinama, čupao kosu i grizao nokte dok je njegovo visočanstvo učilo da upotrijebi present continuous u rečenici i ako me zdravlje posluži još ću dugo poslije njega. Budi mi pozdravljen a Jattu ne dam.![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sviđa mi se kako Mirvic radi, samo naprijed puna podrška 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Posudis igraca i ako se proda 50/50. Kako je to moguce, prvo nit je velez toliko glup da nato pristane. Evo dodhe ponuda za Jattu 1 m€ i velez pristane da ga proda a FK SARAJEVO mirvic kaze mi necemo da ga prodamo za 1 m€ mi trazim 5 m€ i kako ce ga velez prodat.. sad mi da prodamo luluca pavivica a njihove ekipe (pod cijem su ugovor ) kazu mi necemo da ih prodamo imamo ih u planovi a sledece sezone..
Mozda se mislilo na procenat od Mlinarica, e sad 50% od transvers je puno ako nije ogranicen limit, akonje prodaja do 1 m€ 50/50 a sve preko tog 20% to ima smisla. Mi smo platili ostetu i plus dali vjerovatno 2xvecu platu nego u velezu sto ima. Uzeli smo mnogo rizika da bi bili na 50/50
Prem da mislim da ce Mlinaric bit samo napocetku sezone standardan kad se izblamira (kao rockov) isfula bice on ko catakovic 2 godine izgubljen onda 6 mjeseci prije isteka ugovora procepi
Mozda se mislilo na procenat od Mlinarica, e sad 50% od transvers je puno ako nije ogranicen limit, akonje prodaja do 1 m€ 50/50 a sve preko tog 20% to ima smisla. Mi smo platili ostetu i plus dali vjerovatno 2xvecu platu nego u velezu sto ima. Uzeli smo mnogo rizika da bi bili na 50/50
Prem da mislim da ce Mlinaric bit samo napocetku sezone standardan kad se izblamira (kao rockov) isfula bice on ko catakovic 2 godine izgubljen onda 6 mjeseci prije isteka ugovora procepi
-
- Kontakt:
Prvo i prvo koga će Velež prodat ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Bojim se da nesto nisi dobro razumio. Sta se ima Velez pitati? Nije Jatta njihov igrac. Ako je uopste tacna ova informacija, ona samo glasi da bi Velez imao procenat od eventualne buduce prodaje dok je pod ugovorom sa nama, sto bi za njih bilo super.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 18:25Posudis igraca i ako se proda 50/50. Kako je to moguce, prvo nit je velez toliko glup da nato pristane. Evo dodhe ponuda za Jattu 1 m€ i velez pristane da ga proda a FK SARAJEVO mirvic kaze mi necemo da ga prodamo za 1 m€ mi trazim 5 m€ i kako ce ga velez prodat.. sad mi da prodamo luluca pavivica a njihove ekipe (pod cijem su ugovor ) kazu mi necemo da ih prodamo imamo ih u planovi a sledece sezone..
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo nesto kukate, kopate, petljate, ko da iz svog dzepa pare dajete.
Nadam se da je šuplja za ovog Latifa, čovjek nikad nije igrao u Europi, bespotreban.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Maroon1946
- Kontakt:
Jatta je vrhunski talenat - momak ima 18 godina i 100% moze biti starter kod nas. I to sigurno da igra 2-3 sezone i napravi odlican transfer. Posudbe po meni imaju smisla jedino ako nema mjesta za njega. I Gulisha bi sa Hasićem u napadu bio fenomenalan ali on je vanserijski talenat tako da je i u Velezu pokidao.
Pa eto imao si primjer Viverosa koji je neupitno odličan igrač, ali taj nedostatak igranja u Europi je ogromna prepreka, uz to ima 28. godina što nije baš u skladu sa našom transfer politikom, he's not moving the needle.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤