Jedva smo preživili od plača. Ja još nisam zaspo, isčekujem..Pitaristok je napisao/la:Od sinoc info u transu
Molim te ne prenosi ništa ovdje, moglo bi bit svašta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jedva smo preživili od plača. Ja još nisam zaspo, isčekujem..Pitaristok je napisao/la:Od sinoc info u transu
Ja ne mogu sebi doc od smijeha i placa,,,amorovski je napisao/la:Jedva smo preživili od plača. Ja još nisam zaspo, isčekujem..Pitaristok je napisao/la:Od sinoc info u transu
Molim te ne prenosi ništa ovdje, moglo bi bit svašta![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako su ga oteli, kad ga nasi i nisu htjeli, da mi navijaci mozemo dovesti trenera, sad bi sigurno bio kod nas, ali ovako covjek vidio da poziv najveceg kluba u drzavi nece doci, dzaba ga toliko vrijeme cekao i prihvatio njihovu ponudu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:i dalje ne vjerujem da smo mogli imati konačno pravog trenera, trenera koji nam se nudio, i na kraju nam ga zeljo otme pred nosom
Trebo je u akademiju doc. Nema veze ovo sa prvi timom.Benjolos je napisao/la:
Gdje ima dima ima i vatre..
Koji će nam qracfks74 je napisao/la:Evo vranjes raskinuo sa sportingom sada ce neki ovdje poceti pisati kako ce doci kod nas i kada ne dodje j...i nasim sve mrtvvo sto ga nisu doveli
Pitaristok je napisao/la:Od sinoc info u transu
Krste brate, šta je reć?Evolution87 je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:Od sinoc info u transu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ja bih prije rekao, kakav ba Sušić nemamo mi para za njega.Amca007 je napisao/la:Ma kakav ba Susic, covjek nema autoriteta. Musemic i Ciro i Bajevic jedini imaju autoritet. Iz ove lige Petrovic i Karacic. Bolje bi nas Braco vodio nego iko do sad.
Izgleda.BordoBolesnik je napisao/la:Krunoslav Jurcic?
Onaj sa RS tetovazom , stvarno ?! Nisam nacionalista al on ocigledno jest i nemoj mi takih ovdje , muka mi sto u repci igra
to ga j..e al bi nam dobro dosao, nadam se da ce bar slj trener forsirat mihu bolje njega istrpit nego onog kloca novakovicapaulus je napisao/la:Onaj sa RS tetovazom , stvarno ?! Nisam nacionalista al on ocigledno jest i nemoj mi takih ovdje , muka mi sto u repci igra
Nemoj **** hahahahaBenjolos je napisao/la:
Gdje ima dima ima i vatre..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.