Ma druze napusiss mi se kurccca.. kud ti ista odgovori.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:28Zagor je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:23Izvini druze, jest da je slaba posjeta, ali uzmi u obzir da su ljudi bukvalno stajali na stepenicama. Sto je meni bas bezveze. Bukvalno cijeli Sjever je bio zguren u tu neku sredinu. Ja i drug smo to odmah na pocetku govorili svi se nabise na stepenice, pa ruzno, i onda ce ti i tribina izgledati dosta razrijeđena. Bukvalno sve stepenice su nagurano rajom, umjesto da se rasire, skolne sa stepenica.. stanu gdje i treba i onda ce ti ljepsi i kop izgledati. Na kraju poslije drugog gola koliko smo se nagurali i ja zavrsi na stepenicama..GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:07
A ovde su ljudi na jednoj nozi stajali , prepuno bilo![]()
![]()
Jest brate, i ja sam rekao da treba raja da se skloni sa stepenica, tamam bi sjever pun bio i vise bi grmilo
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:31Ma druze napusiss mi se kurccca.. kud ti ista odgovori.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:28Zagor je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:23
Izvini druze, jest da je slaba posjeta, ali uzmi u obzir da su ljudi bukvalno stajali na stepenicama. Sto je meni bas bezveze. Bukvalno cijeli Sjever je bio zguren u tu neku sredinu. Ja i drug smo to odmah na pocetku govorili svi se nabise na stepenice, pa ruzno, i onda ce ti i tribina izgledati dosta razrijeđena. Bukvalno sve stepenice su nagurano rajom, umjesto da se rasire, skolne sa stepenica.. stanu gdje i treba i onda ce ti ljepsi i kop izgledati. Na kraju poslije drugog gola koliko smo se nagurali i ja zavrsi na stepenicama..
Jest brate, i ja sam rekao da treba raja da se skloni sa stepenica, tamam bi sjever pun bio i vise bi grmilo

Mene samo jedno zanima sti je ovaj derbi prije utakmice i na poluvremenu pustena pjesma emine jahovic tvoja greska je jedno 15 puta ali samo prvih 20 sekundi onda prekinu i stave drugu pjesmu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ma ostecen CD. Pa pusti dokle moze jbt ga.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Neću ni da ga citiram kakve je gluposti valjao i on i oni po temi a ja im fino govorio cajnoslu pobjeda nije kvalitet
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
HahahahahahahahahahahahahahahahaZagor je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:31Ma druze napusiss mi se kurccca.. kud ti ista odgovori.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:28Zagor je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:23
Izvini druze, jest da je slaba posjeta, ali uzmi u obzir da su ljudi bukvalno stajali na stepenicama. Sto je meni bas bezveze. Bukvalno cijeli Sjever je bio zguren u tu neku sredinu. Ja i drug smo to odmah na pocetku govorili svi se nabise na stepenice, pa ruzno, i onda ce ti i tribina izgledati dosta razrijeđena. Bukvalno sve stepenice su nagurano rajom, umjesto da se rasire, skolne sa stepenica.. stanu gdje i treba i onda ce ti ljepsi i kop izgledati. Na kraju poslije drugog gola koliko smo se nagurali i ja zavrsi na stepenicama..
-
- Kontakt:
Sva sreca prstimo ovu ligu,Sarajevu se ovako nije sviralo nikad ni 10 posto,suludo je i pricati da su zbog nas poklapali po 10 kola cak i timove sa kojim ne igramo tj odirali vec.AvantiBL je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:47Upravu si, ne rade ni 10, rade 50%tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:13Da se borimo za titulu sa Sarajevom ili Zeljom ove sezone, dalo bi se pricati o tome na sto ciljas. Ali s vama ne moze drugacije, dakle nema potrebe komentirati jer ne rade ni 10 posto od onog sto se desava na utakmicama Borca
-
- Kontakt:
Popiso iz Zekic sa drugim timom.
Guliasvili, Gojkovic,Butic, Đorđevic,Jovic...
NEMA VISE GOSPODE U SARAJEVU!
Guliasvili, Gojkovic,Butic, Đorđevic,Jovic...
NEMA VISE GOSPODE U SARAJEVU!
Da nije penal bio ne bi ni podjedili haha
Zasluzno, posteno, idemo dalje do sljedeceg puta
L
Zasluzno, posteno, idemo dalje do sljedeceg puta

L
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 apr 2025, 23:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Da nije Muftic bio u tri utakmice bi primili 10+ golova
Da nije ovo da nije ono
Da se ne okliznu Paskalev ne bi dali go do sudnjeg dana
Da ne pade kiša juce
Pusti gluposti
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Kaze momek cijeli sjever bio zgUren u sredinu, svi se nabise na stepenice ..

Vazda pred derbi kad se neko nafura na kraju ode nezadovoljan
Cim su nasi onako pred kamere samouvjereno pricali i navijaci se nafurali, znao sam da bi mogli izgubit
Tako i vama bude isto, ovaj put ste sutili i mlatnuli nas
Inace kad obje ekipe udju bez hajpa tad vecinom derbi 0:0 zavrsi
Nasi dobili Borac i nafurali se, a da su prizemniji bili vjerovatno bi bod uzeli
Cim su nasi onako pred kamere samouvjereno pricali i navijaci se nafurali, znao sam da bi mogli izgubit
Tako i vama bude isto, ovaj put ste sutili i mlatnuli nas
Inace kad obje ekipe udju bez hajpa tad vecinom derbi 0:0 zavrsi
Nasi dobili Borac i nafurali se, a da su prizemniji bili vjerovatno bi bod uzeli
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 apr 2025, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Alo, majstore 12 godina.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:53Kaze momek cijeli sjever bio zgUren u sredinu, svi se nabise na stepenice ..![]()
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Znači ti tvrdiš da bi ovo sa slike...KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:48Netacno. Na sjeveru bilo 1700-1800 sto je malo vise od b i c sektora na jugu.Devedesetka je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:21Kad bi ono što je bilo na sjeveru magično prebacio na jug grbavice taj jug bi bio popunjen do zadnjeg mjesta..Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:24Realno bas bas tanka posjeta, istok poluprazan, moglo skoro jos onoliko ljudi stat, na sjeveru ih ni 2000 nije bilo, ne govorim ovo da se nasladjujem, cak suprotno, malo mi je krivo bilo. Usao sam na stadion pokasno, 20ak minuta prije pocetka jer nisam dosao korteom i bas se razocarao al najiskrenije. Nigdje neke guzve, ljudi, auta, parking NIKAD lakse nisam nasao na relaciji od sipa do stadiona. Glupo je stavit sliku s utakmice nakon petarde, radni dan + kisa. Opet je na toj utakmici bilo 5 6 hiljada ljudi sto je top za te uslove.
Al' pazi ovo to nije kop gdje bude djevojaka deda i nana s strane kao što bude svaki derbi na jugu grbavice..
Pa ti dobro promisli da li je to dobra brojka ili ne.
Zadnja izmjena: NoProfit, dana/u 28 apr 2025, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Jesi li se i ti momek nabio na stepenice pa buncasZagor je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:59Alo, majstore 12 godina.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:53Kaze momek cijeli sjever bio zgUren u sredinu, svi se nabise na stepenice ..![]()
![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne vrijedi, pokušao sam. Ovaj je baš malouman.Zagor je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:59Alo, majstore 12 godina.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:53Kaze momek cijeli sjever bio zgUren u sredinu, svi se nabise na stepenice ..![]()
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Valjda nije virtual ruku na sebe digao.....
Suti ,samo suti...
Suti ,samo suti...
Joj ovaj je baš ograjisao.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 00:09Jesi li se i ti momek nabio na stepenice pa buncasZagor je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:59Alo, majstore 12 godina.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:53Kaze momek cijeli sjever bio zgUren u sredinu, svi se nabise na stepenice ..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], perodeformero i 22 gosta.