FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nas je Pamic odbio i kad smo se razbacivali parama 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Naravno.bordobijeli je napisao/la:Ko je vlasnik kampa ? Da li sutra kad Tan bude prodavao dionice (upravljacka prava ) u cijenu ulazi i kamp ?
Samo ono do sad nije kamp vec tri terena . Receno je da ce se radit druga faza, a sad primaju pare od Cimija za izgradnju tribine... Tih 5 hiljada je moglo otic na neku drugu stranu. Znaci jedino objasnjenje je da prose .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
a mogli bi vi pokusati sa Samirom Hurem k'o trenerom, ionako je SFK 2000 clan vase familije..
Volim te Bosno!!!
Gotovo je ljudi, dolazi Janjoš, propali pregovori sa Krunom. Šta smo mi Bogu skrivili, gdje smo ograisali?
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 24 avg 2016, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kakav je Tan majstor drugi ulazu a njegovim dionicama raste cijena ,za mene ova cinjenica puno veca katasrofa nego trenutno stanje oko igraca i trenera.FrancescoTotti je napisao/la:Naravno.bordobijeli je napisao/la:Ko je vlasnik kampa ? Da li sutra kad Tan bude prodavao dionice (upravljacka prava ) u cijenu ulazi i kamp ?
Samo ono do sad nije kamp vec tri terena . Receno je da ce se radit druga faza, a sad primaju pare od Cimija za izgradnju tribine... Tih 5 hiljada je moglo otic na neku drugu stranu. Znaci jedino objasnjenje je da prose .
Boze sacuvaj djecaka i raznisljanja, cuj proseFrancescoTotti je napisao/la:Naravno.bordobijeli je napisao/la:Ko je vlasnik kampa ? Da li sutra kad Tan bude prodavao dionice (upravljacka prava ) u cijenu ulazi i kamp ?
Kako si ti smjesan lik
tan out! uprava napolje! semira efendića za trenera!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Burberry46
- Kontakt:
Sa Calom smo igrali lijep fudbal, ali me zabrinjava cinjenica da je to bilo davno a i on odavno nije bio trener nekog kluba
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Janjos vam je najbolja opcija,..vasa legenda.
A ne kosta vas nista,..plata i to je to.
A ne kosta vas nista,..plata i to je to.
Ok i ja bi volio da je neko bolji došao, al šta fali ako dvije godine nije nikog trenirao. Eto nek je Hurtić prije nas vodio respektabilne klubove.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
SARAJEVO
"Sportski Direktor" Ihtijarevic
Veze ti nemas ubleho! Vracamo lika koji radi u opstini eeeeeeeeeeeee

Veze ti nemas ubleho! Vracamo lika koji radi u opstini eeeeeeeeeeeee

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zaobidji me i stavi na ignore. Hvala!Zip je napisao/la:Boze sacuvaj djecaka i raznisljanja, cuj proseFrancescoTotti je napisao/la:Naravno.bordobijeli je napisao/la:Ko je vlasnik kampa ? Da li sutra kad Tan bude prodavao dionice (upravljacka prava ) u cijenu ulazi i kamp ?
Samo ono do sad nije kamp vec tri terena . Receno je da ce se radit druga faza, a sad primaju pare od Cimija za izgradnju tribine... Tih 5 hiljada je moglo otic na neku drugu stranu. Znaci jedino objasnjenje je da prose .![]()
Kako si ti smjesan lik
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Neznam sto je raja kontradiktorna.Jel fino receno hocemo bordo asove u klubu,trazili ste gledajte
Ihtijarevica je Cala trenirao u to vrijeme kad se igralo lijepo za oko,pa eto i sa te strane ima logike.
U sustini da skratim bilo ko da je dosao imao bi mana i prigovaralo bi se(izuzev da je Petrovic dosao koga je raja prozivala) sve ostalo od Papeta do na ovamo svi kandidati su imali mane odnosno iste su im se nalazile,pa bi slusali sigurno negativne komentare bilo ko da je izabran.
Ihtijarevica je Cala trenirao u to vrijeme kad se igralo lijepo za oko,pa eto i sa te strane ima logike.
U sustini da skratim bilo ko da je dosao imao bi mana i prigovaralo bi se(izuzev da je Petrovic dosao koga je raja prozivala) sve ostalo od Papeta do na ovamo svi kandidati su imali mane odnosno iste su im se nalazile,pa bi slusali sigurno negativne komentare bilo ko da je izabran.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@Evander ne sikiraj se za volej što ovaj spominje, vjerovatno misli na volej Rustemovica ili Radovca
Brate moj,pa gdje ces veci cirkus od ovoga sada!?Zip je napisao/la:Kakav bi tek cirkus postali!!BICA je napisao/la:Fudi iz Kanade dat da vodi klub
Bate, ko hoce da dijeli voleje, samo neka pita za adresu i broj telefona.zlo87 je napisao/la:@Evander ne sikiraj se za volej što ovaj spominje, vjerovatno misli na volej Rustemovica ili Radovca
Evander se nikad u zivotu nije sakrivao ni od koga.
Hebi ga, momak je malo nervozan. Razumijem ga. Posao mu je u pitanju. Valja naci drugu sisu sa koje ce musti pare.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Uvijek može gore.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
klimave stolice njegovih šefovaEvander je napisao/la:Bate, ko hoce da dijeli voleje, samo neka pita za adresu i broj telefona.zlo87 je napisao/la:@Evander ne sikiraj se za volej što ovaj spominje, vjerovatno misli na volej Rustemovica ili Radovca
Evander se nikad u zivotu nije sakrivao ni od koga.
Hebi ga, momak je malo nervozan. Razumijem ga. Posao mu je u pitanju. Valja naci drugu sisu sa koje ce musti pare.
KEEEEEEEEEEER!!! Kupite ovu lutalicu s Sugavice, umjeesto ovih ulicnih! Keeeeeriiina! AV AV!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@molotovljev
Koji procenat istoka je bio u ponedjeljak protiv Hurtica?
Ti si kralj, jesi oca mi mrtvog
Koji procenat istoka je bio u ponedjeljak protiv Hurtica?
Ti si kralj, jesi oca mi mrtvog
Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera i 15 gostiju.