FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 24 avg 2016, 14:45

šnjofkooooo

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 avg 2016, 14:46

joker90 je napisao/la:KEEEEEEEEEEER!!! Kupite ovu lutalicu s Sugavice, umjeesto ovih ulicnih! Keeeeeriiina! AV AV!!

slika

slika
Isti yebo sebe!! :urnebes: :urnebes:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 avg 2016, 14:49

Necu se citirati,ali cu se zahvaliti ss.ba sto su "posudili" naslov za Calu. :thumbup:
Za Petrovica postoji sasvim druga prica od one koja se plasira u javnosti,da nije kontaktiran,itd..A,pare nikad nisu bile problem,jer para nema. Jos jednom su stavili pecat na sve "spekulacije,nas neznalica". Toliko o tome.
Cala mi je drag lik,istinska legenda,gledao sam njegove tekme,koje su u to doba bile prave feste bez obzira na poziciju na tabeli,rezultat,itd..Sigurno ce imati vise uspjeha od ove neznalice,mozda cak dogura i do kraja sezone. Ono sto mene vise zabrinjava je kurs kojim plovi bordo brod,dugorocno gledano..
Ovi su beskrupulozni,i nikome oni nista objasnjavati nece,oni rade sta hoce,a nas su debelo izolovali,kao da nas i nema,i jako iritira ovo ignorantsko ponasanje. Vidjet cemo dokle..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 avg 2016, 14:49

Il laze ss il čala

Gian
Kontakt:

Post Postao/la Gian » 24 avg 2016, 14:52

Cala je u danasnjem vaktu poprilicno zahrdjao trener, iako smo bili nekako ustimani i djelovali kao tim, kad nas je vodio u prvom mandatu.

Kruno je ocito bio samo mamac za sve navijace, kao sto su to svojevremeno bili Sharbini, Cvijanovic i sl. Calino imenovanje je jos jedna pljuska svima onima koji vole klub.

Dovesti trenera koji 5, 6 godina nije sudjelovao u ozbiljnom fudbalu/nogometu, i dati mu u ruke ekipu koja nakon 6 kola nema ni glavu ni rep, koja izgleda kao staromoadni i rastimani orkestar, koju je pritom sastavljao diletant Hurtic (ocito po uputama jos vecih amatera)i ocekivati napredak?

Upravi treba biti jasno da ljudi koji prate klub, koji navijaju i zele mu najbolje, savrseno dobro znaju i citaju ovu smijesnu i perfidnu igru..

Neka vam je na cast gospodo! :puke:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 14:56

Gian je napisao/la:Cala je u danasnjem vaktu poprilicno zahrdjao trener, iako smo bili nekako ustimani i djelovali kao tim, kad nas je vodio u prvom mandatu.

Kruno je ocito bio samo mamac za sve navijace, kao sto su to svojevremeno bili Sharbini, Cvijanovic i sl. Calino imenovanje je jos jedna pljuska svima onima koji vole klub.

Dovesti trenera koji 5, 6 godina nije sudjelovao u ozbiljnom fudbalu/nogometu, i dati mu u ruke ekipu koja nakon 6 kola nema ni glavu ni rep, koja izgleda kao staromoadni i rastimani orkestar, koju je pritom sastavljao diletant Hurtic (ocito po uputama jos vecih amatera)i ocekivati napredak?

Upravi treba biti jasno da ljudi koji prate klub, koji navijaju i zele mu najbolje, savrseno dobro znaju i citaju ovu smijesnu i perfidnu igru..

Neka vam je na cast gospodo! :puke:
To je to! Ja jos ne mogu da vjerujem da je Cala najizglednija opcija, sve kontam ovo je skrivena kamera za bordo navijace ili neki los san jbt. Samo iz loseg u gore sve ide. Bas bih volio da cujem misljenje ovog povratnika o svemu ovome i nasoj situaciji, umjesto sto prijeti opet!
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 avg 2016, 14:58

Pitaristok je napisao/la:Il laze ss il čala
Cekaj ba dok jave covjeku da je postao trener :lol:
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 avg 2016, 15:02

Ova uprava samo trosi ljude. Na kraju ce raja zamrziti i Calu, koji je gospodin covjek i legenda.
Da je pametan, odbio bi ponudu.
Budimo realno, sto @Gian rece, Cale u fudbalu nema vec duzi niz godina.
Covjek je bivsi trener i to je to.
Kad je on odradio zadnji trening?

Hebem ga ja, pa necemo se valjda vracati u 1998.

Ja bih radije @Molotovljeva na klupi volio vidjeti :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2016, 15:03

@molotovljev
Uvijek si, kao i svi drugi navijači, dobrodošao ovdje ali brate mili postoje neka pravila..

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 avg 2016, 15:03

100% tacna info
Kruno kaze ne zelim nazadak u karijeri
U bosni los savez
Losi tereni
Lose sudjenje
Losi igraci
Napuhani igraci
Losa atmosfera oko fudbala
Losa posjecenost
Malverzacija pun kur.ac
Zbog svega nabrojanog i dolazi do smjena trenera nonstop
Veliki nazadak bi bio da tamo dodjem

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 15:05

Opet sranje, Čala kaže da nije kontaktiran. Ja prestajem više govoriti o trenerima.

Ovdje je problem u drugim stvarima. Sve dok se ne organizuje akcija svih nas da se napravi pravi pritisak na **** iz uprave, nema nam hajra. Dok se ne organizuje akcija i upad u prostorije, prijetnje i bojkot utakmica, nama nema SPASA, vjerujte. Dok ne počnemo ozbiljno ovo shvatati, uništiće i ono malo što valja. Samo prijetnjama se ovo može riješiti. Svaki dan sve više i više tonemo, došli smo u situaciju da nam dovode čovjeka koji radi u opštini, pa šta je ovo drugovi??? Mora se nekako doprijeti do Tana i izvršiti rekonstrukciju u klubu, odnosno postaviti legende u klub. Onda bi sve bilo bolje. Sve se izmaklo kontroli od ljudi u foteljama, koji iz dana u dan srozavaju našu svetinju, pa sve do igrača koji su amateri. Mora se početi riješavati ovo, postalo je pravo ozbiljno. Nikad gore nije bilo, nikad.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 24 avg 2016, 15:06

E ko ga je.be nek i ne dolazi,nije neki kalibar,da bi plakali sto nece Kruno,idi napreduj gdje mislis da treba :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 24 avg 2016, 15:09

Pitaristok je napisao/la:100% tacna info
Kruno kaze ne zelim nazadak u karijeri
U bosni los savez
Losi tereni
Lose sudjenje
Losi igraci
Napuhani igraci
Losa atmosfera oko fudbala
Losa posjecenost
Malverzacija pun kur.ac
Zbog svega nabrojanog i dolazi do smjena trenera nonstop
Veliki nazadak bi bio da tamo dodjem
U Hrvatskoj je sve drugačije. :crazy:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 24 avg 2016, 15:10

KenChoo je napisao/la:Opet sranje, Čala kaže da nije kontaktiran. Ja prestajem više govoriti o trenerima.

Ovdje je problem u drugim stvarima. Sve dok se ne organizuje akcija svih nas da se napravi pravi pritisak na **** iz uprave, nema nam hajra. Dok se ne organizuje akcija i upad u prostorije, prijetnje i bojkot utakmica, nama nema SPASA, vjerujte. Dok ne počnemo ozbiljno ovo shvatati, uništiće i ono malo što valja. Samo prijetnjama se ovo može riješiti. Svaki dan sve više i više tonemo, došli smo u situaciju da nam dovode čovjeka koji radi u opštini, pa šta je ovo drugovi??? Mora se nekako doprijeti do Tana i izvršiti rekonstrukciju u klubu, odnosno postaviti legende u klub. Onda bi sve bilo bolje. Sve se izmaklo kontroli od ljudi u foteljama, koji iz dana u dan srozavaju našu svetinju, pa sve do igrača koji su amateri. Mora se početi riješavati ovo, postalo je pravo ozbiljno. Nikad gore nije bilo, nikad.
Nazalost upravi si, ovo se samo silom moze rjesiti.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 15:11

Tana boli qrac, nebitni smo mu, to je ocigledno. Dok se ne pocnu ovdje paliti auta, stanovi i slicno, necemo mi nigdje osim silaznom putanjom. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 avg 2016, 15:13

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 24 avg 2016, 15:14

Do kada je prelazni rok kod nas traje

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 24 avg 2016, 15:15

"Narednu utakmicu će voditi postojeći stručni štab bez gospodina Hurtića, a ja se nadam da ćemo se u toku iduće sedmice dogovoriti sa trenerom koji će iskoristiti taj mali pripremni od 15-ak dana tokom reprezentativne pauze da upozna i malo uigra ekipu", kazao je za kraj razgovora Alen Hujić.
:(

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 avg 2016, 15:15

kraljlavova je napisao/la:Do kada je prelazni rok kod nas traje
sto ocel to doc bugari
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 24 avg 2016, 15:16

kraljlavova je napisao/la:Do kada je prelazni rok kod nas traje
Simbaaa,lazni insajderuu,si ziv ti :thumbup: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], tuitamo i 14 gostiju.