Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
od petarde nijedan nije da kazes da je njegov gol sve odbrana
-
Necromacer
- Kontakt:
Begovic na skysportu dobio najvecu ocijenu u ekipi...a to je 6 Ko ne vjeruje neka provjeri ako zna engleski 
I na Goal.com-u je dobio 6, ali je slabije ocjenjen od Fullera i Sorensena.
Asmir Begovic 6 - Given little chance with the goals and one particularly fine save from Malouda.
Asmir Begovic 6 - Given little chance with the goals and one particularly fine save from Malouda.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije se danas proslavio, ali imao je nekoliko odlicnih odbrana. Po meni najbolja je bila kod suta Maloude sa nekih 7-8 metara, ali majstor je to ukrotio. Napokon je dobio svoju sansu, ali protiv Chelsea se i nije moglo bolje ocekivati. Nadam se da ce ostati na golu i ovih nekoliko narednih utakmica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Nisam upućen, koliko je golova Begović primio?
PET...Jackie_Chan je napisao/la:Nisam upućen, koliko je golova Begović primio?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Pa jesu li neki golovi njegova krivica, ili su jednostavno ovi precizno gađali?Isnar je napisao/la:PET...Jackie_Chan je napisao/la:Nisam upućen, koliko je golova Begović primio?
Vec sam pricao o tome... onako staticnu odbranu ja nisam vidio ni u nasoj PL, za brze napadace kao sto su Chelseajevi jednostavno nije bio nikakav problem trpati golove sa 5-6 metara... cak je Begovic i skinuo par dobrih lopti, ali mislim da mu ova petarda ne pomaze u afirmaciji, a slicno ga ocekuje i protiv Evertona i Uniteda, a sve u vrijeme kada Stokeu nije potreban niti jedan jedini bod, sto mu umnogome otezava... sta ce biti vidjet cemo...Jackie_Chan je napisao/la:Pa jesu li neki golovi njegova krivica, ili su jednostavno ovi precizno gađali?Isnar je napisao/la:PET...Jackie_Chan je napisao/la:Nisam upućen, koliko je golova Begović primio?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- NoName
- Kontakt:
Na muci se poznaju junaci. To mu je prilika da pokaže kvalitet, sasvim dovoljno je vremena u ovih par utakmica da se nametne ako je dobar kao što mi mislimo da jeste. Ako ne želi igrati protiv ekipa kao što su Everton ili Mutd onda je trebao ostati u Ipswichu 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sve je to 5, ali kad ti odbrana ne igra onda nemas sanse taman da se zoves VDS... ono sta sam ja danas gledao je izgledalo kao "ajd vise kad ce proc da idemo kuci, ionako smo dzaba dosli", a tu im Begovic ne moze pomoci... ne znam, nadam se da se varam, ali mislim da mu ne gine jos 5-6 golova u zadnje dvije utakmice...NoName je napisao/la:Na muci se poznaju junaci. To mu je prilika da pokaže kvalitet, sasvim dovoljno je vremena u ovih par utakmica da se nametne ako je dobar kao što mi mislimo da jeste. Ako ne želi igrati protiv ekipa kao što su Everton ili Mutd onda je trebao ostati u Ipswichu
Ja bih plakao zbog ovakvih nepravdi,Jasmin Buric 16 utakmica 6 golova (pola sa penala) niti jedan poraz...
Asmir Begovic 50 minuta 5 golova i jos igra svake prestupne godine za klub...A redovno se poziva u repku....
Ako Susic neispravi ovu nepravdu dabogda mu Usanovic knjigovoda bio...
Asmir Begovic 50 minuta 5 golova i jos igra svake prestupne godine za klub...A redovno se poziva u repku....
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ovaj igra protiv Legije iz Varsave, a ovaj protiv Chelsea sa kretenima ispred sebe. Ne treba zaboravit da je Begovic bio sjajan u prvom djelu sezone i sjajno branio protiv Liverpoola pogotovo.Za_raju je napisao/la:Ja bih plakao zbog ovakvih nepravdi,Jasmin Buric 16 utakmica 6 golova (pola sa penala) niti jedan poraz...
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 25 apr 2010, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Druze, poredis poljske klubove i Chelsea, to nikako ne moze zajedno u sepet...Za_raju je napisao/la:Ja bih plakao zbog ovakvih nepravdi,Jasmin Buric 16 utakmica 6 golova (pola sa penala) niti jedan poraz...
Da u Poljskoj se nesmije pucati sa distance manje od 50 metara pa mu bilo lakse braniti:roll:Isnar je napisao/la:Druze, poredis poljske klubove i Chelsea, to nikako ne moze zajedno u sepet...Za_raju je napisao/la:Ja bih plakao zbog ovakvih nepravdi,Jasmin Buric 16 utakmica 6 golova (pola sa penala) niti jedan poraz...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Za_raju je napisao/la:Da u Poljskoj se nesmije pucati sa distance manje od 50 metara pa mu bilo lakse braniti:roll:Isnar je napisao/la:Druze, poredis poljske klubove i Chelsea, to nikako ne moze zajedno u sepet...Za_raju je napisao/la:Ja bih plakao zbog ovakvih nepravdi,Jasmin Buric 16 utakmica 6 golova (pola sa penala) niti jedan poraz...
Ako Susic neispravi ovu nepravdu dabogda mu Usanovic knjigovoda bio...![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bosanac723
- Kontakt:
Za_raju je napisao/la:Da u Poljskoj se nesmije pucati sa distance manje od 50 metara pa mu bilo lakse braniti:roll:Isnar je napisao/la:Druze, poredis poljske klubove i Chelsea, to nikako ne moze zajedno u sepet...Za_raju je napisao/la:Ja bih plakao zbog ovakvih nepravdi,Jasmin Buric 16 utakmica 6 golova (pola sa penala) niti jedan poraz...
Ako Susic neispravi ovu nepravdu dabogda mu Usanovic knjigovoda bio...![]()
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ovo vrijedi u potpis staviti...bosanac723 je napisao/la:Za_raju je napisao/la: Da u Poljskoj se nesmije pucati sa distance manje od 50 metara pa mu bilo lakse braniti:roll:![]()
komentar dana
Sigurno, ali ovo je na racun ''A''ngleza.
Sve neki vanzemaljci tamo kao da se u ostalim ligama igra bocanje a ne fudbal.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa eto jedan Fabianski je bio najbolji golman Poljske lige 2 godine za redom. Toliko o poljskoj ligi. Ne kazem da ne treba zvat Burica, ali samo kao treceg golmana. Vaznije je da se zovne Stilic.harishp je napisao/la:Sigurno, ali ovo je na racun ''A''ngleza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- bosanac723
- Kontakt:
Nek igraci leha jednu utakmicu setaju po terenu pa cemo vidjet koliko ce golova Buric primit, iako je on kvalitetan golman bez odbrane i truda ostali igraca ni on nece valjati. Begovic branio protiv Chelsea, a ne protiv Korona..harishp je napisao/la:Sigurno, ali ovo je na racun ''A''ngleza.
Sve neki vanzemaljci tamo kao da se u ostalim iligama igra bocanje a ne fudbal.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.