Koliko ja znam ti si jednom prilikom zabranio da se upotrebljavaja ime lištica , jer neki su zvali tako Siroki Brijeg prema tome , sam sebe pobijas ali ako ti kazes da je ok onda je okadmin je napisao/la:ne vidim problem u nicku kod lištice. ako može neretva ili miljacka, može i lištica, što da ne.
doduše, ton kojim lištica komunicira nije baš svojstven košarkaškom podforumu.
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
nazivati grad imenom koje više nije u upotrebi nije ok, obzirom da smeta tamošnjim stanovnicima. imati nick prema imenu rijeke je sasvim ok.
@Target, znas onu fenix se vraca iz pepela, ranjeni lav je najopasniji
.sjeti se pocetka sezone i one nafake, trice od tablu.....da je igrao Alex gore hladno bi bilo 10 razlike, hladno............a zna li se ista za luku, kada vam je neno rekao da dolazi niste vjerovali......

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
dolazi!? došao je na svoju ruku tu da se proba nametnuti..nije ga nitko zvao niti trazio..i sumnjam da ostaje..neno#4 je napisao/la:@Target, znas onu fenix se vraca iz pepela, ranjeni lav je najopasniji![]()
![]()
![]()
.sjeti se pocetka sezone i one nafake, trice od tablu.....da je igrao Alex gore hladno bi bilo 10 razlike, hladno............a zna li se ista za luku, kada vam je neno rekao da dolazi niste vjerovali......
![]()
![]()
![]()
edit: izgleda ipak da ostaje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ah moj kevine, dosao je kako je dosao, to kada sam napisao da je tu neki su govorili da sam bio pijan i slicnoKevin je napisao/la:dolazi!? došao je na svoju ruku tu da se proba nametnuti..nije ga nitko zvao niti trazio..i sumnjam da ostaje..neno#4 je napisao/la:@Target, znas onu fenix se vraca iz pepela, ranjeni lav je najopasniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit: izgleda ipak da ostaje
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
samo kazem da nije Široki njega trazio već je on sam doletio...neno#4 je napisao/la:ah moj kevine, dosao je kako je dosao, to kada sam napisao da je tu neki su govorili da sam bio pijan i slicnoKevin je napisao/la:dolazi!? došao je na svoju ruku tu da se proba nametnuti..nije ga nitko zvao niti trazio..i sumnjam da ostaje..neno#4 je napisao/la:@Target, znas onu fenix se vraca iz pepela, ranjeni lav je najopasniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit: izgleda ipak da ostaje![]()
![]()
![]()
![]()
a
neno#4 je napisao/la:@Target, znas onu fenix se vraca iz pepela, ranjeni lav je najopasniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E Neno ja volim onu pjesmu znas kako idu stihovi zivi bili pa vidjeli ko ce kome da zahvali ili bar nesto slicno :Da druga stvar sta bi ovo sa ekipom Sirokog zar je toliko osjetan pad forme ili sta , hajde nadam se da cete kuci sljedece kolo konacno da upisete pobjedu da se dignete jer to zasluzujete ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- Barney Stinson
- Kontakt:
A dobro možda i jesmo u toj nekoj krizi ali ja nebih bas to rekao da jesmo u potpunosti... evo tih utakmica koje smo izgubili...
Cedevita : Široki HT Eronet ot 93:86
FMP : Široki HT Eronet 86:68
Široki HT Eronet : Partizan 48:63
Široki HT Eronet : Cibona 72:83
Helios : Široki HT Eronet 72:64
to je tih 5 utakmica u kojima realno gledajuci smo mogli pobjediti Heliosa(i trebali su) i sa manjom razlikom izgubiti protiv fmp-a, a sada je drugo da smo mi bas u top formi i da smo imali neke lude vcri pa pobjediti sve ove utakmice... i ja sam ovdje pisao da cemo uoci hemofarma imati 7:8 omjer
to je ipak, ispostavilo se, bilo preoptimisticno na nasu žalost... Tako da po meni treba vidjeti sljedece 3 utakmice narocito ovu sada kuci protiv heliosa i onu protiv bosne... Ja mislim da su igrace potukla ona dva poraza u produzecima...
to je tih 5 utakmica u kojima realno gledajuci smo mogli pobjediti Heliosa(i trebali su) i sa manjom razlikom izgubiti protiv fmp-a, a sada je drugo da smo mi bas u top formi i da smo imali neke lude vcri pa pobjediti sve ove utakmice... i ja sam ovdje pisao da cemo uoci hemofarma imati 7:8 omjer
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Široki je bolja ekipa od Heliosa i velikim dijelom utakmice Široki je to potvrdio,ali ste "iznenađujuće" pali pri kraju utakmice.Meni se čini da ste pokušali praviti(štimati)račun bez krčmaraBarney Stinson je napisao/la:A dobro možda i jesmo u toj nekoj krizi ali ja nebih bas to rekao da jesmo u potpunosti... evo tih utakmica koje smo izgubili...
to je tih 5 utakmica u kojima realno gledajuci smo mogli pobjediti Heliosa(i trebali su)[/b] i sa manjom razlikom izgubiti protiv fmp-a, a sada je drugo da smo mi bas u top formi i da smo imali neke lude vcri pa pobjediti sve ove utakmice... i ja sam ovdje pisao da cemo uoci hemofarma imati 7:8 omjer![]()
to je ipak, ispostavilo se, bilo preoptimisticno na nasu žalost... Tako da po meni treba vidjeti sljedece 3 utakmice narocito ovu sada kuci protiv heliosa i onu protiv bosne... Ja mislim da su igrace potukla ona dva poraza u produzecima...
26-25 vodimo ...4 minute do poluvremena
kako zavrsiKevin je napisao/la:26-25 vodimo ...4 minute do poluvremena
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
-
remistarmo
- Kontakt:
Capljina -Siroki 84:76.............
Nije valjda Siroki izgubio od Capljine??? Je li iko prisustvovao toj utakmici? Izgleda da ste bas oronuli!... Dobro Capljina je ipak jaka ,ali sam mislio da ste vi jaci:)remistarmo je napisao/la:Capljina -Siroki 84:76.............
- Barney Stinson
- Kontakt:
Čapljina nije jaka, Širokog može pobjediti svaka ekipa kada igra kao u Čapljini. Nezainteresiranost, kao da će pobjeda doći samo po sebi. Čapljina je uzela ponuđeno, odigrala hrabro i borbeno, upadalo im je sa svih strana totalno razbili naše zvjezdetine i to je to. Čestitke djakama neka su dobili,više im ovo znači nego Širokom i nadam se da je ovo prekretnica da se košarka u Čapljinu vraća jer uz nas i Zrinjski vrijeme je da jača Čapljina je uvijek bila košarkaški grad i zato ponavljam još jednom, čestitke !!bosnas_ je napisao/la:Nije valjda Siroki izgubio od Capljine??? Je li iko prisustvovao toj utakmici? Izgleda da ste bas oronuli!... Dobro Capljina je ipak jaka ,ali sam mislio da ste vi jaci:)remistarmo je napisao/la:Capljina -Siroki 84:76.............
s ovi mse slažem apsolutno...bilo bi dobro kad bi se za final four kandidirali za domaćinstvo pa da još populariziraju košarku..ljutinar je napisao/la:Čapljina nije jaka, Širokog može pobjediti svaka ekipa kada igra kao u Čapljini. Nezainteresiranost, kao da će pobjeda doći samo po sebi. Čapljina je uzela ponuđeno, odigrala hrabro i borbeno, upadalo im je sa svih strana totalno razbili naše zvjezdetine i to je to. Čestitke djakama neka su dobili,više im ovo znači nego Širokom i nadam se da je ovo prekretnica da se košarka u Čapljinu vraća jer uz nas i Zrinjski vrijeme je da jača Čapljina je uvijek bila košarkaški grad i zato ponavljam još jednom, čestitke !!bosnas_ je napisao/la:Nije valjda Siroki izgubio od Capljine??? Je li iko prisustvovao toj utakmici? Izgleda da ste bas oronuli!... Dobro Capljina je ipak jaka ,ali sam mislio da ste vi jaci:)remistarmo je napisao/la:Capljina -Siroki 84:76.............
vlašiću konju odlazi
jel od ove godine da se ispada u osmini finala u Kupu? da ima samo jedna utakmica? prošle godine ako se dobro sjećam isto smo zapali sa Čapljinom, izgubili smo dolje ali smo ih onda na Pecari razvalili 30 razlike..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.