Izgubili smo 2-0 od Finske, zasto bi bila nekakva euforijaakisarajevo92 je napisao/la:Kad su izvucene grupe ocekivao sam mnogo vecu euforiju, posebno za utakmicu sa Italijom, ali sto se tice mene potpono obican dan i osjecaj kao nikad do sad, cak se i zaboravim par puta da se utakmica igra veceras
Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
veceras se bajic prodaje u udinese
Da nismo bili rastureni od pigbina bila bi euforija ovak ko da je prijateljska, totalno hladan ko nikad prije zbog njihovog pristupa igri
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- akisarajevo92
- Kontakt:
I tu utakmicu sam gledao skroz ravnodusnoVucevich je napisao/la:Izgubili smo 2-0 od Finske, zasto bi bila nekakva euforijaakisarajevo92 je napisao/la:Kad su izvucene grupe ocekivao sam mnogo vecu euforiju, posebno za utakmicu sa Italijom, ali sto se tice mene potpono obican dan i osjecaj kao nikad do sad, cak se i zaboravim par puta da se utakmica igra veceras
Gubili smo i ranije, cak i dok je bila ona epizoda "pismo" sa vise uzbudjenja sam ocekivao i gledao utakmice, utakmice sa Madjarskom, Grckom, Norveskom
Don't believe the hype.
Izvucite samo šofera...rope11 je napisao/la:Ako bila šta urade večeras, treba ih u povratku sa autobusima baciti u provaliju.
Evo sastava, bez Vrancica ipak, ali takodjer bez Duljevica

Ozbiljno jel to sastav??Vucevich je napisao/la:Evo sastava, bez Vrancica ipak, ali takodjer bez Duljevica![]()
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Yebem ti Sarica i Civica i boga i zemlju i nebesa i Prosineckog i savez i sve....Dabogda noge i koljena polomili obojica pa neka igraju "dodave"sa Robertovom zenom yebem mu mater u usta
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Hajmo biti pozitivni..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jeste, makar tako kaze na UEFA-inoj stranici.Fudo je napisao/la:Ozbiljno jel to sastav??Vucevich je napisao/la:Evo sastava, bez Vrancica ipak, ali takodjer bez Duljevica![]()
Opet **** Saric
**** mu civic i saric sve redom. menadjerski smetljar od selektora, uzeo pare pa ih forsira, mrs u pm svi redom donji sam 30kermi cuj civic aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jel ovo realno
opet Bez vrancica... tu su glavni menadzeri presley saric i edo civic,kakva stoka...bez stida nas kara ovaj alkos , rade sta hoce kriminalci...ali kako je zamazo oci narodu sa pozivom za vranu
..poziv u mafijaskom stilu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Vadi Duljevica da igra Gojak krilo.
Saric najgori bio ali on mora igrati.
bolje da je stavio Dulje za Civica u odbranu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Oduzmi Dzeku i Pjanica i eto nas u rangu Kosova, Litvanije, EstonijeVucevich je napisao/la:Evo sastava, bez Vrancica ipak, ali takodjer bez Duljevica![]()
Don't believe the hype.
Mislim da je Kosovo ipak malo kvalitetnija od toga.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da cemo nocaas odigrati musku utakmicu da mi je samo vidjeti zelju i srce na terenu jbs rezultat
Haha sto civic? Sto? Kad se shetim sj. Irske mrak mi pred oci. Sve ispod 3 goa je pojeda.Vucevich je napisao/la:Jeste, makar tako kaze na UEFA-inoj stranici.Fudo je napisao/la:Ozbiljno jel to sastav??Vucevich je napisao/la:Evo sastava, bez Vrancica ipak, ali takodjer bez Duljevica![]()
Opet **** Saric
Elvo odvedi nas u historiju/istoriju/povijest 
P.S prvi dio je cisti sarkazam, roberte nayebem ti se svega zbog sarica
P.S prvi dio je cisti sarkazam, roberte nayebem ti se svega zbog sarica
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
aBd da naprave sto veci belaj ne bi li najveca kazna u historiji u uefe bilaYanichar je napisao/la:Iznenadjujuce velik broj Zeljinih navijaca otisao orginizovano u Torino, a znamo da nisu u dobrim odnosima sa savezom, mozda bude nereda. Ovo je samo razmisljanje, nikakav info nemam.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Povedi nas Elvise!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies