BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
maloprije sma sebi dokazao ono sto sam pretpostavio odmah u srijedu u toku prenosa...ako se sjecate pred kraj utakmice, kad misimovic daje loptu pjanicu, a pjanic muslimovicu kada ostaje prazan turski gol, a sudija mahao ofsajd, kada zaustavim sliku u trenutku upucivanja lopte, jasno se vidi da nema ofsajda..i zamislite to niko ne spominje, a terim kaze da su oni pokradeni..sad bih zaplakao 

Volim te Bosno!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Zbog ovoga cijelo vrijeme trazim kompletan prenos utakmice.xavi26 je napisao/la:maloprije sma sebi dokazao ono sto sam pretpostavio odmah u srijedu u toku prenosa...ako se sjecate pred kraj utakmice, kad misimovic daje loptu pjanicu, a pjanic muslimovicu kada ostaje prazan turski gol, a sudija mahao ofsajd, kada zaustavim sliku u trenutku upucivanja lopte, jasno se vidi da nema ofsajda..i zamislite to niko ne spominje, a terim kaze da su oni pokradeni..sad bih zaplakao
Bio sam 1000!% ubijedjen da Pjanic nije bio u ofsajdu, al pojedinci na zapadu me ubijedise da jest.
Ako mozes da mi das link gdje ima taj offside, bi bih ti zahvalan.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
ofsajd je bio, muslimovic nije bio u ofsajdu i pjanic mu je trebao prepustitineko_iz_mase je napisao/la:Zbog ovoga cijelo vrijeme trazim kompletan prenos utakmice.xavi26 je napisao/la:maloprije sma sebi dokazao ono sto sam pretpostavio odmah u srijedu u toku prenosa...ako se sjecate pred kraj utakmice, kad misimovic daje loptu pjanicu, a pjanic muslimovicu kada ostaje prazan turski gol, a sudija mahao ofsajd, kada zaustavim sliku u trenutku upucivanja lopte, jasno se vidi da nema ofsajda..i zamislite to niko ne spominje, a terim kaze da su oni pokradeni..sad bih zaplakao
Bio sam 1000!% ubijedjen da Pjanic nije bio u ofsajdu, al pojedinci na zapadu me ubijedise da jest.
4-IN-A-ROW
http://www.cazin.net/index.php?option=c ... &Itemid=77neko_iz_mase je napisao/la:Zbog ovoga cijelo vrijeme trazim kompletan prenos utakmice.xavi26 je napisao/la:maloprije sma sebi dokazao ono sto sam pretpostavio odmah u srijedu u toku prenosa...ako se sjecate pred kraj utakmice, kad misimovic daje loptu pjanicu, a pjanic muslimovicu kada ostaje prazan turski gol, a sudija mahao ofsajd, kada zaustavim sliku u trenutku upucivanja lopte, jasno se vidi da nema ofsajda..i zamislite to niko ne spominje, a terim kaze da su oni pokradeni..sad bih zaplakao
jedino ces morati cekati do 91. minute...i nema sanse da je bio ofsajd, imam to uslikano samo sto ne znam staviti tu na forum

Volim te Bosno!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
IMATE SUTRA U 13 SATI SNIMAK UTAKMICE BIH-TURSKA NA BHT1
bubooty je napisao/la:dreamer netrosi energiju na djecu...koliko je dobra ta 352 formacija tj koliko je efektna dovoljno ti govori podatak da je ama bas niko neigra...fakat da ce bokovi biti suplji kad na seju i ibricica vazda dvojica trce...muratovic je crkao nakon prvog poluvremena(odigrao je dobro po prvi put odkad je u repki) nekrivim ga jer 352 ni konji nebi mogli izdrzat a kamoli ljudi...
ako je tako lose formacija objesni mi molimte da samo samo sa njom doli na korak na SP, i zabili preko 20 golova
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Virtu4l je napisao/la:Da ga je Baggio zabio 1994. godine, Italija bi postala prvak svijeta.bubooty je napisao/la:da je nedaj boze arda sinoc dao gol kad je lopta pogodila stativu svi ovi cirini fanovi bi mu je..li sve po spisku...
da su babi mu*a bila bi deda
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
jesi siguran ja sad gledo na teletekstu i nemaUnica_Liverpool_ je napisao/la:IMATE SUTRA U 13 SATI SNIMAK UTAKMICE BIH-TURSKA NA BHT1
- majestic24
- Kontakt:
Utakmica je zavrsila,ostvarili smo dobar rezultat...bili smo blize pobijedi,a Boze moj...sta je ,tu je... Moze se ova tema polako da se zatvori.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne treba tugovati zbog remija ljudi ba.
Dobit cemo Estoniju i to je to.
To je fudbal, i zato ga svi volimo.
Dobit cemo Estoniju i to je to.
To je fudbal, i zato ga svi volimo.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- velez_mostar
- Kontakt:
Zamolio bi te virtu...kako god,da ne citiras moje postove,iz razloga sto nisi kompetentan ni u kom slucaju...cijelo vrijeme pokusavas da budes pametan,kontriras,kao i onaj haris,ali si daleko od toga,vjeruj mi ...ne postoji niti jedan nacin da neko kaze za tvoj post da je dobar,jer ga ne znas napisati ,i totalno si smijesan..ispadas pravo glup..izvini,ali ti moram to reci..vjerovatno si neki konzervativni lik koji gleda pravolinijski i posmatra ovaj uspjeh kao nesto sto niko ne smije "dotaci" bilo kakvom kritikom.
Pravo postajes naporan,mislim..ima svak pravo napisati bilo sta ,kao i ti,imas se pravo uvlaciti u pakshu bilo kojoj individui u savezu,to je tvoje pravo,ali je isto tako moje da osudjujem krive postavke,za pogresne odluke ,i td..jer sam ja u toj struci ,i jako sam kompetentan,vjeruj mi ,radim oko nogometa jako dugo,i poznajem ga kao ti svoju desnicu ruku s kojom ubijas vecinu vremena.
Napisao si mi da je najjadnije sto ja mislim da znam bolje od ljudi od struke..kojih ljudi???kojih ljudi,sve sami mazlumi sjede u savezu i oko saveza,na klupi,i oko klupe...o cemu ti pricas..sve polupismeni retardi koji su spletom okolnosti zasjeli na poziciju i nema sanse da "ljudi od struke" dodju tu ,od njih...i samo podrzavajuci citav taj niz ljudi,i zatvarajuci oci pokazujes koliko si ogranicen.
Ovdje se osvrcem na sve tvoje postove u kojim javno podrzavas sve te ljude...i zamolio bih te balavac da zaobilazis moje postove ,jer uvlakusama saveza,i kratkovidnim osobama nemam puno toga napisati,
Jos jedna opaska..nevezano za tebe..tebi nemam vise sta napisati ...
Pravo postajes naporan,mislim..ima svak pravo napisati bilo sta ,kao i ti,imas se pravo uvlaciti u pakshu bilo kojoj individui u savezu,to je tvoje pravo,ali je isto tako moje da osudjujem krive postavke,za pogresne odluke ,i td..jer sam ja u toj struci ,i jako sam kompetentan,vjeruj mi ,radim oko nogometa jako dugo,i poznajem ga kao ti svoju desnicu ruku s kojom ubijas vecinu vremena.
Napisao si mi da je najjadnije sto ja mislim da znam bolje od ljudi od struke..kojih ljudi???kojih ljudi,sve sami mazlumi sjede u savezu i oko saveza,na klupi,i oko klupe...o cemu ti pricas..sve polupismeni retardi koji su spletom okolnosti zasjeli na poziciju i nema sanse da "ljudi od struke" dodju tu ,od njih...i samo podrzavajuci citav taj niz ljudi,i zatvarajuci oci pokazujes koliko si ogranicen.
Ovdje se osvrcem na sve tvoje postove u kojim javno podrzavas sve te ljude...i zamolio bih te balavac da zaobilazis moje postove ,jer uvlakusama saveza,i kratkovidnim osobama nemam puno toga napisati,
Nemoj tako, imam ovdje par pohvala: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=35&t=1144
Samo polako i ne uzimaj k srcu, doci ce vasih pet minuta, pa ne mozemo pobjedjivati dovijeka. Cim izgubimo, tucite.
P.S. I jos nesto, nemoj izvrtati moje rijeci. Ja ne podrzavam nikoga, podrzavam selektora, ali samo zato jer on vodi moju reprezentaciju. Kad vise ne bude selektor, isti dan cu ga zaboraviti.
Samo polako i ne uzimaj k srcu, doci ce vasih pet minuta, pa ne mozemo pobjedjivati dovijeka. Cim izgubimo, tucite.
P.S. I jos nesto, nemoj izvrtati moje rijeci. Ja ne podrzavam nikoga, podrzavam selektora, ali samo zato jer on vodi moju reprezentaciju. Kad vise ne bude selektor, isti dan cu ga zaboraviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aferim ili svaka cast kako hoces uglavnom post je na mjestu 100000%%%%velez_mostar je napisao/la:Zamolio bi te virtu...kako god,da ne citiras moje postove,iz razloga sto nisi kompetentan ni u kom slucaju...cijelo vrijeme pokusavas da budes pametan,kontriras,kao i onaj haris,ali si daleko od toga,vjeruj mi ...ne postoji niti jedan nacin da neko kaze za tvoj post da je dobar,jer ga ne znas napisati ,i totalno si smijesan..ispadas pravo glup..izvini,ali ti moram to reci..vjerovatno si neki konzervativni lik koji gleda pravolinijski i posmatra ovaj uspjeh kao nesto sto niko ne smije "dotaci" bilo kakvom kritikom.
Virtu4l je napisao/la:Nemoj tako, imam ovdje par pohvala: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=35&t=1144

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Nemoj tako, imam ovdje par pohvala: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=35&t=1144
P.S. I jos nesto, nemoj izvrtati moje rijeci. Ja ne podrzavam nikoga, podrzavam selektora, ali samo zato jer on vodi moju reprezentaciju. Kad vise ne bude selektor, isti dan cu ga zaboraviti.Nazalost ni ovaku prekrasnu opasku nece skontati.Nego naravno po svom
![]()
ma bice nesto od njega, mislim da bi se on i jos ova dvojica sto imaju ista misljenja (gluposti valjaju) trbali kandidirati za mjesto u strucnom stabu mladie repke, vdim da su kompetentni
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Ma ne branim ih..ali mislim da svako ima pravo na svoje misljenje.Forum je za to zar ne??irfan41 je napisao/la:harishp je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Nemoj tako, imam ovdje par pohvala: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=35&t=1144
P.S. I jos nesto, nemoj izvrtati moje rijeci. Ja ne podrzavam nikoga, podrzavam selektora, ali samo zato jer on vodi moju reprezentaciju. Kad vise ne bude selektor, isti dan cu ga zaboraviti.Nazalost ni ovaku prekrasnu opasku nece skontati.Nego naravno po svom
![]()
ma bice nesto od njega, mislim da bi se on i jos ova dvojica sto imaju ista misljenja (gluposti valjaju) trbali kandidirati za mjesto u strucnom stabu mladie repke, vdim da su kompetentni

Da li je iko procitao nebulozu Terima i Turskog saveza
Naime uhljupi izjavili sljedece,,da je stadion BP totalno neuslovno za odrzavanje UEFA i FIFA zvanicnih tekmi
E pa Terimaga lave prvo sto bih ucinio je to.Da ga treba tuziti bas ta Uefa ili Fifa zbog toga sto je fakticki ispljuvao tu istu komisiju koji su dali veliku saglasnost da je BP itekako spremno za zvanicne tekme.
Drugo glupost i nebuloza Turaka lezi u tome da je BP dobilo novu travu,krov,na jednom djelu nove stolice i stakla.I prelijepo uredzen bas pred ovu tekmu.
Da ne govorim da sto se tice publike i navijanja nije bilo nijednog ekcesa,upaljaca ili kugli
Nista drugo nego ih tuziti nakon ovakve sramotne izjave

Naime uhljupi izjavili sljedece,,da je stadion BP totalno neuslovno za odrzavanje UEFA i FIFA zvanicnih tekmi

E pa Terimaga lave prvo sto bih ucinio je to.Da ga treba tuziti bas ta Uefa ili Fifa zbog toga sto je fakticki ispljuvao tu istu komisiju koji su dali veliku saglasnost da je BP itekako spremno za zvanicne tekme.
Drugo glupost i nebuloza Turaka lezi u tome da je BP dobilo novu travu,krov,na jednom djelu nove stolice i stakla.I prelijepo uredzen bas pred ovu tekmu.
Da ne govorim da sto se tice publike i navijanja nije bilo nijednog ekcesa,upaljaca ili kugli

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ljubomora ih unisti. Ne znaju kako ce se osvetiti sto smo ih razvalili u igri, i sto smo ih lijepo docekalu, pa rade ovakve stvari. BiH se pokazala boljom repkom, i ABD zasluzeno idemo u baraz!!!harishp je napisao/la:Da li je iko procitao nebulozu Terima i Turskog saveza![]()
Naime uhljupi izjavili sljedece,,da je stadion BP totalno neuslovno za odrzavanje UEFA i FIFA zvanicnih tekmi![]()
Da ne govorim da sto se tice publike i navijanja nije bilo nijednog ekcesa,upaljaca ili kugli![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta ti mislis o utakmici, o reprezentaciji? Reci nam da znamo, ili su ti mozda drazi Gerrard i Torres?LFCBiH je napisao/la:Aferim ili svaka cast kako hoces uglavnom post je na mjestu 100000%%%%
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Terimu gori pod nogama pa zato toliko sere,,,kod kuce ga turci nikako ne vole,sada taj poraz jos vise jaca mrznju,on pokusava da se izvuce nekako,da mu je da sacuva stolicu...ali ne moze tako Terimaga,,prihvati cinjenicu i sta je tu je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.