Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja mislim da je ova kvota na Bosnu jedan od najvećih poklona ovog mjeseca. Razmislit ću još al možda bacim 30 na dvicu.insider je napisao/la: ↑24 mar 2021, 16:38U takvim okolnostima biram da igram na protivnika, jer u konačnici ćeš se nečemu radovati - ili pobjedi vlastite reprezentacije ili dobitku. Ipak, priznajem, bio bih u prokleto dobroj dilemi kada bih morao da biram. Vjerovatno bi tu srce presudilo u korist - dobitka.![]()
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakva Bosna, dva najbolja igraca u uzasnoj formi a uz to ostatak igraca sve skart 
Don't believe the hype.
kontam tu zute probati sudi grk moglo bi biti ... finci tvrdi itd. 
Doktore.
Zule majstore. 
Jesam doktor,majstor sve stoji haha pa jel me iko pratio ijedan singl 3 dana postavljan po jedan.. Kv 4 , 3.5 , 7.5 kome predlazem kad niko ne igra sva 3 su bila 0:2 rezultatom,da lakse ne moze..uplatite nekad slobodno haha
Magistar teniskih terena 🎾
Hajrovao sam 60KM od tebe u ova 2 dana jer sam 2 ispratio listića, ne smijem na tenisu puno da ulažem, to baš može u svakom pravcu otići. Ali, svaka čast.
Samo javljaj šta igraš. Hvala!
Ma Bosna večeras više žutih biće svega,a jako bitna utakmica I jednim I drugim.
Mislim da ce ići preko (4,5) više a super kof
Mislim da ce ići preko (4,5) više a super kof
Ajde drago mi je bas,javljacu ja svaki dan samo nek neko ispratiwolfie je napisao/la: ↑24 mar 2021, 19:30Hajrovao sam 60KM od tebe u ova 2 dana jer sam 2 ispratio listića, ne smijem na tenisu puno da ulažem, to baš može u svakom pravcu otići. Ali, svaka čast.![]()
Samo javljaj šta igraš. Hvala!
![]()
Javljaj pa da te i počastimo nekad. 
Fudbal i NBA su mi dušu uzeli, maloprije 0 na račun (doduše imam more nekih tiketa), tako da mi je ovaj tenis baš dobro došao. Živio i uvijek pogađao.
Fudbal i NBA su mi dušu uzeli, maloprije 0 na račun (doduše imam more nekih tiketa), tako da mi je ovaj tenis baš dobro došao. Živio i uvijek pogađao.
Zule ispratio sam te danas na mali ulog (zbog kvote preko 7). Od sutra povećavam ulog. 
Ne znam kakvim ulozima inace raspolažete,postavljacu uglavnom ono sto ja odigram i svoj ulog pa procijenite vi situaciju
a ja sam ima 5 god prestao igrati sve ostalo,samo tenis..i garantujem da niko ne zna o ovom sportu kao ja ,sto cu i dokazati hahah 
Što je ovo austria horn prekinuto nakon 53 minute. Igrao sam 3+ i šta sad ako se ne nastavi hoće li mi priznati ili kvota 1. Obicni je listić nije lajv. Mijenjali su neka pravila oko toga pa nisam u toku
nema potpisa
Svaka opklada koja je zadovoljena (u tvom slucaju jeste) se obracunava po vazecom kvotom.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Beze listic na 5 dobitak 214 pa da vidimo
Capela C.( Atla) (-13,5+) - 2
Allen J.( Clev) (-14,5+) 2
3.5/Portugal - Azerbejdzan (zg) - 2
zka/Finska - BIH (-4,5+) - 2
Belgija - Wales (F1) - 1
2.5/21/Madarska - Njemacka (zg) - 2
zka/Cipar - Slovacka (-3,5+) - 2
Capela C.( Atla) (-13,5+) - 2
Allen J.( Clev) (-14,5+) 2
3.5/Portugal - Azerbejdzan (zg) - 2
zka/Finska - BIH (-4,5+) - 2
Belgija - Wales (F1) - 1
2.5/21/Madarska - Njemacka (zg) - 2
zka/Cipar - Slovacka (-3,5+) - 2
- kladionicar03
imam i ja njih 3+. moraju priznat nema sta tu. nego ja sam igrao na betlive pa mi nije jos pozelenio. kako kod tebe stoji taj par?
Samo kao da se igra ,1-4. Al nebitno mi je sad jer se igraju još tri para, pa ako prodju onda će bitikladionicar03 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 20:46imam i ja njih 3+. moraju priznat nema sta tu. nego ja sam igrao na betlive pa mi nije jos pozelenio. kako kod tebe stoji taj par?
nema potpisa
odgodjena je tekma mozda za sutra, procita negdje neka strasna povreda igraca se desila pa sudija prekinuo ...Admir_Sa je napisao/la: ↑24 mar 2021, 20:55Samo kao da se igra ,1-4. Al nebitno mi je sad jer se igraju još tri para, pa ako prodju onda će bitikladionicar03 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 20:46imam i ja njih 3+. moraju priznat nema sta tu. nego ja sam igrao na betlive pa mi nije jos pozelenio. kako kod tebe stoji taj par?
Vi ste pogodili to i obracunat ce se po pravilima.bob je napisao/la: ↑24 mar 2021, 21:00odgodjena je tekma mozda za sutra, procita negdje neka strasna povreda igraca se desila pa sudija prekinuo ...Admir_Sa je napisao/la: ↑24 mar 2021, 20:55Samo kao da se igra ,1-4. Al nebitno mi je sad jer se igraju još tri para, pa ako prodju onda će bitikladionicar03 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 20:46
imam i ja njih 3+. moraju priznat nema sta tu. nego ja sam igrao na betlive pa mi nije jos pozelenio. kako kod tebe stoji taj par?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.