Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Pozdrav raja, ima li neki Full Cool link 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Fali nam Firmino, nemamo presinga bez njega. Užas u prvih 20+ minuta.
Kabak
Kabak

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
**** trent, 3 kontre im otvara.
Svaka cast kabaku
Svaka cast kabaku
Uff strasno s ovakvim veznim redom protivnika tesko.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jbni junior im dade gol haha
Keita i wij ne postoje u vezi
Keita i wij ne postoje u vezi
Loše, baš loše. TAA kritičan opet, a i ostatak veze. Kabak jedina pozitiva večeras.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Internet me **** ne mogu gledati ali izgleda i bolje sto be mogu. Nikad mi nece biti jasno zasto se Keiti ovdje daje prednost nad Thiagom kad cocjek nije spojio 10 monuta ozbiljnog fudbala pola godine
TAA

Raspad ide trica do 60 min

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vadi ga niko nek ne igra.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Picka na klupi ne smije izbacit horor igrace jer su mu jarani
Kapiten smece, keita hodat ne zna i najbolji sokeras koji je pun sebe zbog dobrog jednog centarsuta
Ako ne izvede barem dvojicu na halfu nek se rokne
Kapiten smece, keita hodat ne zna i najbolji sokeras koji je pun sebe zbog dobrog jednog centarsuta
Ako ne izvede barem dvojicu na halfu nek se rokne
Jbt sta im je svi u šoku nekom
Dan te **** pa probada me nesto u prsima zbog ovih majmuna.
Ugasio stream lagano, treba me jos nesto strefit zbog imbecila.
Ugasio stream lagano, treba me jos nesto strefit zbog imbecila.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Od prve minute se vidjelo da nije to to. Keita cirkus igrac. Jota se ne vidi a raja sere na firmina
Cuva Bog Zelju svog!
Al kad se sam sebi popišaš u usta...
Ma yebite se.
Jos na halfu izbacit trenta i djed unutra, raspali kapiten napolje a jones unutra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.