Postao/la drinin vuk » 13 avg 2010, 12:59
Ova tema je po mom mišljenju dobra iz više razloga,mrzilo me da čitam se postove,ali ovo što sam pročitao je dovoljno.
Možemo mi pričati šta hoćemo,ali definitivno bez obzira na kvalitet lige,mediji mogu dići i dati dosta veću afirmaciju.Nažalost u zemlji BiH ima dosta stvari koje ne funkiconišu kako treba,pa ovaj problem je samo je dan u nizu.Realno kvalitet liga u okruženju nije toliko bolji ali je znatno više medijski propraćen.Kod nas se dogadja da praktično se rezultati ne znaju dva sata po završetku utakmice,ne znaju se sastavi koji igraju utakmicu a kamo li igrači koji su na klupi.
Onda i sama neprofesionalnost rukovodstava je doprinijela da se prekine sa prenosima,što je pogubno,niko me ne može ubjediti da tv prenosi odvlače publiku sa stadiona,to sigurno ne.Eto taj primjer u Srbiji pokazuje da ipak su to utakmice koje imaju auditorijum od 300 000 gledalaca,što nije malo,a derbi prati i do 3000000,tako da oni što će doć na stadion će doć bez obzira na prenos,oni koji ne dolaze ne dolaze svakako.Eto samo primjer pravi navijači će doć bez obzira na kišu,snijeg,a oni koji su preko neta navijači oni svakako ne idu.
Onda i pare od tv prava iako je to kod nas još smješno ipak realno klubovi u toku prenosa promovišu svoje igrače,stadion,grad,pa i sponzore koji ih sponzorišu.A u ovom kapitalističkom dobu je i svrha praktično da sponzori imaju neku vrstu podrške putem medija,jer na kraju krajeva to je uzajamna podrška. Eto ovu sezonu baš pratim,jer i klub za koji navijam je ušao,al sve mi djeluje nekako jadno,neorganizovano,bez prave podrške kako medija,tako i društva,praktično ispade da je najmanje bitno sve što je vezano za sport.....
& $ - & " - & - &
ФСРС