BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Lobotka je Pirlo za ovu sredinu BIH. Prosječan forumaš bi bolje spremio utakmicu od umrlog Faruka.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Sad ce Hadzibegic da im očita lekciju kao i Safet poslije Rumunjke , nemate vi pojma kako sam ja ginuo za dres Jugoslavije ni jedan nije fudbaler , osim sudzuke …
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O cemu vi? Koliko znam, Anel Dzankovic komentarise.holyman je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:35Ustasa, mrzitelj svega sto je bosansko. Inace nas najmanji problem vcrsHadersfild je napisao/la: ↑26 mar 2023, 21:30Ko je ovaj retard sto prenosi utakmice? Reakcija ko u mrtvog konja.
-
- Kontakt:
Pratim repku od pocetka, 1995. godine.
Ako izuzmemo one kvalifikacije kada smo otisli na SP, svaki put se ponavlja ista prica.
I ovdje ce biti isto. Slovaci ce nas spustiti. Onda cemo iducu tekmu vidjeti vise zalaganja, ali cemo vjerovatno ispusiti.
Do kraja ce biti jos jedna pobjeda protiv jakog protivnika, vjerovatno Slovacka kuci ili Island u gostima.
Ali nista, zavrsavamo treci ili cetvrti u grupi.
U barazu naravno gubiko ko god da dodje
Ako izuzmemo one kvalifikacije kada smo otisli na SP, svaki put se ponavlja ista prica.
I ovdje ce biti isto. Slovaci ce nas spustiti. Onda cemo iducu tekmu vidjeti vise zalaganja, ali cemo vjerovatno ispusiti.
Do kraja ce biti jos jedna pobjeda protiv jakog protivnika, vjerovatno Slovacka kuci ili Island u gostima.
Ali nista, zavrsavamo treci ili cetvrti u grupi.
U barazu naravno gubiko ko god da dodje
Nosi ovaj ružni dres sa ove teme. Isto stolnjak iz gostionice
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovdje je jedino Tahirović zaslužio prolaznu ocjenu, stvarno dobar igrač za budućnost. Ostali su kriminal. Saničanin klada.
Smiješno je da ne možeš napravit šansu za 45 minuta ekipi koja je bila na konopcima protiv Luxemburga. Smiješno je da te ovako jedu na sredini, da ti ovakav pressing vrše a ti na drugoj strani ne možeš ništa, i kad probaš nešto ljudi riješe i iznesu loptu ko da su u najmanju ruku Manchester City sve sa Rodrijem i Bernardom u sredini.
Smiješno je da ne možeš napravit šansu za 45 minuta ekipi koja je bila na konopcima protiv Luxemburga. Smiješno je da te ovako jedu na sredini, da ti ovakav pressing vrše a ti na drugoj strani ne možeš ništa, i kad probaš nešto ljudi riješe i iznesu loptu ko da su u najmanju ruku Manchester City sve sa Rodrijem i Bernardom u sredini.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Barcelona, Tottenham i Arsenal

Ulazi Edine ziv bio. Sredina nam se raspala nacisto. Nema energije. Mozda Prcica uvesti? Stevanovica?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sta oni rade na treninzima?
Jel ko ikad od vas bio da makar malo vidi sta se radi tu?
Na svakoj slici kod svake utakmice se malo dodaju loptama, svi u krugu slusaju "selektora" i tako te stvari. Kakve takticke zamisli rade, kad na utakmici promasis apsolutno sve takticke zamisli?
Jel ko ikad od vas bio da makar malo vidi sta se radi tu?
Na svakoj slici kod svake utakmice se malo dodaju loptama, svi u krugu slusaju "selektora" i tako te stvari. Kakve takticke zamisli rade, kad na utakmici promasis apsolutno sve takticke zamisli?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kovačević sa šajkačom ko Yashin svojevremeno 

Odmah na poluvremenu: Dzeko, Stevanovic, Prcic IN, a Prevljak, Milicevic, Krunic OUT
Ubise nas ko mraz paprike 

- LegendaIvica
- Kontakt:
Sto Milicevic kralju?
Pa sanicanin nam je propuh napravio pozadi.
-------------Kovačević--------------
Dedić-Ahmedhodžić-Hadžikadunić-Pidro
--------------Đokanović-----------------------
---------Krunić - Rahmanović---------------
Stevanović--------------------------Duljević
----------------Hamulić/Džeko--------------
Dok namo ovo ne bude prvi sastav ništa od nas.
Dedić-Ahmedhodžić-Hadžikadunić-Pidro
--------------Đokanović-----------------------
---------Krunić - Rahmanović---------------
Stevanović--------------------------Duljević
----------------Hamulić/Džeko--------------
Dok namo ovo ne bude prvi sastav ništa od nas.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tahirović jedini na sredini koji se nudi i igra, ovo ostalo se krije iza lopte ko da igraju protiv Francuske.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Milicevic grozan, bas grozan. Sredina losa, mora nesto mijenjat. Realno mi protiv Islanda nismo profulali prilike. Sve ozbiljno je na kraju bio gol.
2 3 izmjene mora napravit
2 3 izmjene mora napravit
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
To je to

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 26 mar 2023, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
idemo li na euro?
Najgore poluvrijeme još od one sramote protiv Izraela
Miličević i Saničanin su igrači koji u Slobodi ne bi imali mjesta. Pjanić će i sa 45 godina bit bolji igrač od ovih naših veznjaka.
A Prevljak tek posebna priča, kad mi neko kaže i ismijava Bilbiju, lik je za njega Ronaldo. Balvan je u prijemu lopte prodao barem 10 napada, isto od drvo se odbije.
3-4 izmjene, vratiti formaciju u 4-3-3 pa probati nešto, mada je ovo gotovo, još ćemo mi koji primit.
Ne treba Kovačević kažu, Šeha šta mu šutneš a da nije direkt u njega to je i gol
Miličević i Saničanin su igrači koji u Slobodi ne bi imali mjesta. Pjanić će i sa 45 godina bit bolji igrač od ovih naših veznjaka.
A Prevljak tek posebna priča, kad mi neko kaže i ismijava Bilbiju, lik je za njega Ronaldo. Balvan je u prijemu lopte prodao barem 10 napada, isto od drvo se odbije.
3-4 izmjene, vratiti formaciju u 4-3-3 pa probati nešto, mada je ovo gotovo, još ćemo mi koji primit.
Ne treba Kovačević kažu, Šeha šta mu šutneš a da nije direkt u njega to je i gol

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad sad istrči ista ekipa 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.