Samo danas je besplatno...hilmo je napisao/la:TV VIET ponovo besplatan, koliko dugo nezzz.
Username:vikend
Sifra: tvviet
Sport i TV
Re: Sport i TV
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jel nekako moguce gledati Eurosport player ako npr. kao korisnik nekog operatera imamo Eurosport ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo i danas radi...ZZtop10 je napisao/la:Samo danas je besplatno...hilmo je napisao/la:TV VIET ponovo besplatan, koliko dugo nezzz.
Valjda bude i za vrijeme NBA radiloElTigre9 je napisao/la:Evo i danas radi...ZZtop10 je napisao/la:Samo danas je besplatno...hilmo je napisao/la:TV VIET ponovo besplatan, koliko dugo nezzz.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Piše istek 13.3.2016., pa kontam da će bit džaba do tad 
Pored ovog skinuo sam s trg.playa aplikaciju Sports Tv, ima 4,5 bein sportsa, 3 sky sporta, dva rai sporta i još nekih ruskih fudbalskih kanala. Slika odlična!

Pored ovog skinuo sam s trg.playa aplikaciju Sports Tv, ima 4,5 bein sportsa, 3 sky sporta, dva rai sporta i još nekih ruskih fudbalskih kanala. Slika odlična!

Koji amaterizam Bht-a,ko da pod vodom snimaju.Pod hitno dati Faceu prenose lige i kupa ukoliko hocemo puni medijski kvalitet i paznju.
Ne,ne samo nemoj da Marjan i Vedo prenose i Premijer ligu.guillermo je napisao/la:Koji amaterizam Bht-a,ko da pod vodom snimaju.Pod hitno dati Faceu prenose lige i kupa ukoliko hocemo puni medijski kvalitet i paznju.

e da si ziv i zdrav onaj dove šurković ti je sada na areniPappy je napisao/la:Ne,ne samo nemoj da Marjan i Vedo prenose i Premijer ligu.guillermo je napisao/la:Koji amaterizam Bht-a,ko da pod vodom snimaju.Pod hitno dati Faceu prenose lige i kupa ukoliko hocemo puni medijski kvalitet i paznju.

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Znači nije mi se nedavno učinio njegov glasPEP je napisao/la:e da si ziv i zdrav onaj dove šurković ti je sada na areniPappy je napisao/la:Ne,ne samo nemoj da Marjan i Vedo prenose i Premijer ligu.guillermo je napisao/la:Koji amaterizam Bht-a,ko da pod vodom snimaju.Pod hitno dati Faceu prenose lige i kupa ukoliko hocemo puni medijski kvalitet i paznju.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:
Znači nije mi se nedavno učinio njegov glas
Nije

JBg mali ima veze,stele i moze mu se

Čuj. Šta prenosi ? Jel našu ligu ?PEP je napisao/la:e da si ziv i zdrav onaj dove šurković ti je sada na areniPappy je napisao/la:Ne,ne samo nemoj da Marjan i Vedo prenose i Premijer ligu.guillermo je napisao/la:Koji amaterizam Bht-a,ko da pod vodom snimaju.Pod hitno dati Faceu prenose lige i kupa ukoliko hocemo puni medijski kvalitet i paznju.
Pa ko je sada glavni u sportskoj redakciji Fejsa, kako li će bez Vedatora.

Našu ligu, mislim da sam gledao reprizu Sarajevo-Zrinjski i da je on bio jedan od dvojice komentatoraPappy je napisao/la:
Čuj. Šta prenosi ? Jel našu ligu ?

@pep
Yebiga ima se može se

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
What do you thinkPappy je napisao/la: Čuj. Šta prenosi ? Jel našu ligu ?
vedddoooooooooooooooooo vedddooooooooo,gooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll,goooooooooolllllllllllllllllllllllllllll,goollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ,goolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.Plavusan,dijamant...

Faraon @ tako je kako je

Joj ne pratim taj debilni portal samo izmišljaju vijesti i stavljaju bombastične tesktovePEP je napisao/la:What do you thinkPappy je napisao/la: Čuj. Šta prenosi ? Jel našu ligu ?
vedddoooooooooooooooooo vedddooooooooo,gooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll,goooooooooolllllllllllllllllllllllllllll,goollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ,goolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.Plavusan,dijamant...
Faraon @ tako je kako je,evo samo pogledaj u redakciji sport.ba sve preko stele
,da ne pricam dalje.Zivio

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Joj ne pratim taj debilni portal samo izmišljaju vijesti i stavljaju bombastične tesktovePEP je napisao/la:What do you thinkPappy je napisao/la: Čuj. Šta prenosi ? Jel našu ligu ?
Faraon @ tako je kako je,evo samo pogledaj u redakciji sport.ba sve preko stele
,da ne pricam dalje.Zivio

Sto se tice njihove sportske zurnalistike i znanja o sportu nisu nesto na zavidnom nivo zasita.

dodje takav vakat da svako moze biti novinar pa i amater.

Ma tako ti je to danas, vidiš koliko portala ima u državi i to svaki opstaje i svaki uzima više nego što bi objektivno trebao.
A to za sportske novinare si apsolutno upravou. Pa na ovom forumu imaš boljih sportskih stručnjaka nego što je svaki ovaj naš kvazi sportski novinar
A to za sportske novinare si apsolutno upravou. Pa na ovom forumu imaš boljih sportskih stručnjaka nego što je svaki ovaj naš kvazi sportski novinar

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Ma tako ti je to danas, vidiš koliko portala ima u državi i to svaki opstaje i svaki uzima više nego što bi objektivno trebao.
Apsolutno

I ja sam cuo Vedu za vrijeme jednog prenosa Olimpica na Otoci.
Mada bilo bi lijepo da i FACE pocne prenositi nasu ligu. Onda 1 na Areni, 1 na BHT-u i 1 na FACU te onaj Telecomov kanal
Nego, Arena Sport 5 Hrvatska prenosi Formulu 1 dok ona iz Srbije ne prenosi, naravno mi u ovoj vukojebini nemamo ni ono 5 iz Hrvatske a ni iz Srbije
Mada bilo bi lijepo da i FACE pocne prenositi nasu ligu. Onda 1 na Areni, 1 na BHT-u i 1 na FACU te onaj Telecomov kanal

Nego, Arena Sport 5 Hrvatska prenosi Formulu 1 dok ona iz Srbije ne prenosi, naravno mi u ovoj vukojebini nemamo ni ono 5 iz Hrvatske a ni iz Srbije

Zar nije SK Formulu 1 prenosio?Otelo je napisao/la:I ja sam cuo Vedu za vrijeme jednog prenosa Olimpica na Otoci.
Mada bilo bi lijepo da i FACE pocne prenositi nasu ligu. Onda 1 na Areni, 1 na BHT-u i 1 na FACU te onaj Telecomov kanal![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
I prenosi SK ali nekim cudom hrvatska Arena 5 ima prava na Formulu 1, ali samo na tom kanalu i valjda samo za podrucje Hrvatske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.