NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

baltazar1
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la baltazar1 » 25 jul 2013, 10:26

100% je tačno, a zašto i zbog čega - nemam pojma

travnjak je dobar, mogu čak reći i odličan, pa sa te strane ne bi trebalo biti problema da ekipe odigraju kvalitetnu utakmicu

za ostalo, vidjet ćemo kako će proći

P.S.
moje neko skromno mišljenje je da je ovo finale nagrada ili zahvala ljudima iz NK Doboj Istok...to su dobri domaćini, Savez sa njima nema problema, imaju taj turnir koji organizuju a sad je na otvaranju bio predsjednik NS TK...tako da mislim da je to neka nagrada za njihov trud i rad, još ako im bude išla zarada od prodatih ulaznica...
Undici stelle - ACM 1899

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 25 jul 2013, 15:19

Utakmica će poslužiti kao generalna proba i Slobodi i Bratstvu te neće imati veliki značaj s obzirom da će obje ekipe igrati u 1/16 kupa BiH ako se ne varam.
Međutim, lijepo bi bilo da Bratstvo pruži dobru partiju protiv ekipe koju mnogi smatraju glavnim pretedentom za ulazak u viši rang takmičenja.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 25 jul 2013, 15:46

Ma slazem se da ce ovo biti vjerovatno najjaca proba pred prvenstvo
i dobro je sto se igra u D.Istoku za nas vise ce raje da bude ali ne
znam gdje misle smjestiti toliko ljudi jer ocekujem veliki broj ljubitelja
nogometa sa kantona ovdje ...a i Sloboda ce ako misli napasti PL morati ovdje dokazati
da je spremna za ,to iako poslije turnira u D.I. ako budemo igrali na onom nivou
(u sta ne sumnjam ) ni jace ekipe od Slobode tesko da mogu ostvariti trijumf ali o tom po tom.

Eh sad s druge strane ovo odgadanje saveza za 7 dana pocetka prvenstva je
vise nego s.r.anje pravo. Napravis pripreme tempiras se za taj datum ono odgoda ..bezveze... :oops:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 jul 2013, 15:49

Slobodanpad1945 je napisao/la:Utakmica će poslužiti kao generalna proba i Slobodi i Bratstvu te neće imati veliki značaj s obzirom da će obje ekipe igrati u 1/16 kupa BiH ako se ne varam.
Međutim, lijepo bi bilo da Bratstvo pruži dobru partiju protiv ekipe koju mnogi smatraju glavnim pretedentom za ulazak u viši rang takmičenja.
Varas se , igrat ce kup fbih to ti je kao pretkolo za 1/16 kupa BiH :D
www.nkbratstvogracanica.com

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 25 jul 2013, 16:16

Otkud u Doboju da se igra nije mi jasno al nikako, odluka je nidje veze.
Bolje da su u Mramoru stavili ako hoce vec neutralni teren.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 jul 2013, 16:17

Skojevski je napisao/la:Otkud u Doboju da se igra nije mi jasno al nikako, odluka je nidje veze.
Bolje da su u Mramoru stavili ako hoce vec neutralni teren.
Ne znam ni ja , mi u Mramoru ne bi bili dobro docekani ;) A ovako jbg samo ne znam kako misle tolko raje na jednu malu tribinu....Ali vidit cemo :D

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 25 jul 2013, 17:17

Znam da je Bratstvo u sezoni kada je igralo sa Širokim Brijegom u 1/8 kupa BiH, prethodno poražena u finalu kupa TK na Tušnju od Budućnosti, pa je i pored toga nastupalo u Kupu BiH, izbacivši Rudar Kakanj na svom terenu, a potom nas je izbacio Široki Brijeg.
Uglavnom ako samo pobjednik može nastaviti igrati u Kupu BiH nema sumnje da će biti dosta publike i da se očekuje zanimljiva utakmica ;-)

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 25 jul 2013, 17:19

Sto se mene tice mogli su i Gracanici stavit makar je tribina kako treba.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 25 jul 2013, 17:31

Finalisti kantonalnog kupa idu u 1/16 kupa BIH .
Prosle godine Priluk i Mramor igrali , da se ne vracam nazad ;)
Uostalom ako je i "pretkolo(federalni kup)" vec su se plasirali oba kluba
tako da ovo ne utice na 1/16 vec samo ko nekakav pobjednik kantonalnog kupa.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 jul 2013, 18:10

ALBOX je napisao/la:Finalisti kantonalnog kupa idu u 1/16 kupa BIH .
Prosle godine Priluk i Mramor igrali , da se ne vracam nazad ;)
Uostalom ako je i "pretkolo(federalni kup)" vec su se plasirali oba kluba
tako da ovo ne utice na 1/16 vec samo ko nekakav pobjednik kantonalnog kupa.
Oba tima idu prvo u kup FBIH **** ga ja znaci nebitno ko ce pobjediti oba tima idu u kup FBIH gdje ce igrat sa nekim da bi izborili 1/16 kupa BiH http://bs.wikipedia.org/wiki/Kup_Federa ... u_nogometu" onclick="window.open(this.href);return false; Nemoj me dzaba pravit budalom.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 25 jul 2013, 18:24

Mislimo ba na isto nemoj se dzaba palit i nemam namjeru nikoga da pravim budalom ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 jul 2013, 18:41

Ma ne palim se nego se onda nismo razumjeli ;) :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 jul 2013, 21:07

I satnica je ozvanicena.Finale kupa TK Bratstvo-Sloboda ,1.augusta stadion u klokotnici od 18:00...Samo hrabro i do pobjede :D

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 26 jul 2013, 11:54

Sad kontam nesto, uprava bi mogla dovesti ovog Melunovica. On i jedt igrac za nase lige. Napad bi nam bio ubojit. I sad smo prejaki, a sa njim bi sve redom gazili. :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jul 2013, 12:04

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Sad kontam nesto, uprava bi mogla dovesti ovog Melunovica. On i jedt igrac za nase lige. Napad bi nam bio ubojit. I sad smo prejaki, a sa njim bi sve redom gazili. :D
Sto bas tebi nije dosta nerviranja...Melunovic je pokazo kakav je igrac a to je velika 0.I on i Alilovic jadna majko napadaca i qrca...

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jul 2013, 12:25

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Sad kontam nesto, uprava bi mogla dovesti ovog Melunovica. On i jedt igrac za nase lige. Napad bi nam bio ubojit. I sad smo prejaki, a sa njim bi sve redom gazili. :D

vjeruj drug , sarajevo nije mnogo jace od tvog bratstva i moje slobode ... jednina razlika se pravi za zelenim stolom ... vjeruj ne treba ti taj melunivic , ako ne moze igrati u fks zto bi mogao igrati u bratstvu ... ako shvatas poentu ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jul 2013, 12:31

RUDARSKA2 je napisao/la:

vjeruj drug , sarajevo nije mnogo jace od tvog bratstva i moje slobode ... jednina razlika se pravi za zelenim stolom ... vjeruj ne treba ti taj melunivic , ako ne moze igrati u fks zto bi mogao igrati u bratstvu ... ako shvatas poentu ;)
Ne znam dal on shvata ali ja sam shvatio....Bas sam neki dan razmisljao na tu temu.Ako je Zeljo onako katastrofalan bio i Sarajevo sinoc takode katastrofa,ovakvo Bratstvo bi se vrlo lahko moglo nosit s njima,pa molim Boga da ih dobijemo u kupi BiH da vidim jesam li upravu.

Ne treba podcjenjivati svoj tim s nekim igracem tipa Melunovic i ostali kocevi.A i vama tuzlacima porucujem da cete dosta zivaca izgubit s Mujkom ;) On jest dobar igrac skidam kapu ali ako se ne igra na njega eh onda belaj nastaje... :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jul 2013, 12:54

Kako sam cuo Damir Omerovic ide u Malesice....Jos nista zvanicno ali vidit cemo...

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 jul 2013, 13:02

cesc4 je napisao/la:Ne treba podcjenjivati svoj tim s nekim igracem tipa Melunovic i ostali kocevi.A i vama tuzlacima porucujem da cete dosta zivaca izgubit s Mujkom ;) On jest dobar igrac skidam kapu ali ako se ne igra na njega eh onda belaj nastaje... :D
Ne znam čemu to pljuvanje Mujke. Mujka je svoju klasu dokaz'o već dovoljno. :) Vjerujem da će se i u Slobodi dobro snaći.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jul 2013, 13:17

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Ne treba podcjenjivati svoj tim s nekim igracem tipa Melunovic i ostali kocevi.A i vama tuzlacima porucujem da cete dosta zivaca izgubit s Mujkom ;) On jest dobar igrac skidam kapu ali ako se ne igra na njega eh onda belaj nastaje... :D
Ne znam čemu to pljuvanje Mujke. Mujka je svoju klasu dokaz'o već dovoljno. :) Vjerujem da će se i u Slobodi dobro snaći.
Ma nije Bogami pljuvanje,nemam nista protiv Mujke on je ovde dokazo kvalitet i to stoji.Ali pitanje kad i kako je dokazo kvalitet,budi realan i reci da je Mujka najbolju sezonu imo kad je zabio 27 cini mi se golova ono u drugoj federalnoj a na pitanje kako , pa igralo se na Mujku sve je islo na Mujku bas sve , nasa ekipa je bila Mujka.I tako se igralo sve do prosle godine i zato je Mujka uvjek bio glavni.Prosle godine se pocelo malo igrati kao kolektiv i zato se Mujka odjednom izgubio.A ove godine ako si bio na turiru u Klokotnici mogo si vidit da igramo bolje nego kad je Mujka bio tu jer se sad pravo igra nema vise nabi loptu Mujki pa sta bude. ;) :D Zato i kazem da postoji mogucnost da ako se gore ne bude igralo na njega da bi se mogo lahko izgubit ali eto vidicemo :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.