Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Ej ljudi da vas pitam, jeli i kod vas eurosport2 sa bundesligom bude samo vikendom ili cijelu sedmicu jer ja sam jucer gledao Schalke-Frankfurt i svaki vikend mi ga bude ali radnim danima ga nema, evo sad sam gledao nema ga ni sad

Ima još do utakmica satak....sporo vrijeme teče.
@Amerosm
Ono sam simpatizerski pisao o klubovima koje bih volio da uđu, jer volim klubove sa dobrim navijačima. A Dusseldorf kao grad je elita, a usput Hokej im je čudo hehe. Greuther Furth godinama kiksaju pri završetku prvenstva, nekad mi se čini da i ne žele da uđu u tu Bundesligu, šta rade u posljednih pet kola to je nezamislivo. Mislim da je i Duisburg veoma jak, imaju Sandru Wagnera, dok Bielefeld ima Frederica ako sam dobro upratio svaku tekmu gol. Biti će dosta zanimljivo i Zweite se može pohvaliti da ima navijački prosjek koji je veći nego u nekim prvim ligama.
Kaiseslautern ima veću posjetu od Juventusa.
@Amerosm
Ono sam simpatizerski pisao o klubovima koje bih volio da uđu, jer volim klubove sa dobrim navijačima. A Dusseldorf kao grad je elita, a usput Hokej im je čudo hehe. Greuther Furth godinama kiksaju pri završetku prvenstva, nekad mi se čini da i ne žele da uđu u tu Bundesligu, šta rade u posljednih pet kola to je nezamislivo. Mislim da je i Duisburg veoma jak, imaju Sandru Wagnera, dok Bielefeld ima Frederica ako sam dobro upratio svaku tekmu gol. Biti će dosta zanimljivo i Zweite se može pohvaliti da ima navijački prosjek koji je veći nego u nekim prvim ligama.
Kaiseslautern ima veću posjetu od Juventusa.
bio trener/igrac u vålerenga, doveo ih do titule ispred rosenborga, onda otisao u belgiju i spasio lierse od ispadanja, pa onda slab period u kaiserslauternu imao, sada je se vratio u norvesku gdje trenira ålesund, njih je ove sezone odveo do finale kupa(prvi put u povijesti kluba). on jest malo problematican/kontroverzan covjek, al' je zato motivator do bola...alan_kardec je napisao/la:steve-o je napisao/la:bolje bi im bilo da su doveli bivseg kapetana rekdala umjesto funkela. mlad i respektabilan trener s tona igrackog iskustva. bilo je pisalo u novinama da je on jedan od kandidata za posao...
Heh sjećam se Rekdala kad je na sp 1998-e u zadnjoj minuti pogodio iz penala protiv Brazilaca i odveo Norvešku u drugi krug.Gdje je dosad radio Rekdal?
Tona igračkog iskustva i ne mora biti neka prednost kad postaneš trener.Primjer ti je Maradona.
-
šb fanatik
- Kontakt:
Danas obje dobre i zanimljive utakmice, očekujem pregršt golova
1 Franck Ribéry ,FC Bayern München, 40.000.000 €
2 Arjen Robben ,FC Bayern München, 30.000.000 €
3 Mario Gomez ,FC Bayern München, 30.000.000 €
4 Philipp Lahm , FC Bayern München, 25.000.000 €
5 Edin Dzeko , VfL Wolfsburg, 18.000.000 €
6 Bastian Schweinsteiger , FC Bayern München, 16.000.000 €
7 Per Mertesacker , Werder Bremen, 15.000.000 €
8 Anatoliy Tymoshchuk ,FC Bayern München, 15.000.000 €
9 Martín Demichelis , FC Bayern München, 14.000.000 €
10 Andrea Barzagli ,VfL Wolfsburg, 14.000.000 €
Nije sve u parama, ovo je 10 najskupljih igraca u BL. U prvih 10 7 je iz Bayerna, 2 wlofsburg i 1 werder, a gdje je bayern. muci se sa jednim koelnom. sramota
2 Arjen Robben ,FC Bayern München, 30.000.000 €
3 Mario Gomez ,FC Bayern München, 30.000.000 €
4 Philipp Lahm , FC Bayern München, 25.000.000 €
5 Edin Dzeko , VfL Wolfsburg, 18.000.000 €
6 Bastian Schweinsteiger , FC Bayern München, 16.000.000 €
7 Per Mertesacker , Werder Bremen, 15.000.000 €
8 Anatoliy Tymoshchuk ,FC Bayern München, 15.000.000 €
9 Martín Demichelis , FC Bayern München, 14.000.000 €
10 Andrea Barzagli ,VfL Wolfsburg, 14.000.000 €
Nije sve u parama, ovo je 10 najskupljih igraca u BL. U prvih 10 7 je iz Bayerna, 2 wlofsburg i 1 werder, a gdje je bayern. muci se sa jednim koelnom. sramota
Ovim putem bih želio poželjeti sretan put u cvajtu klubu kojeg najviše mrzim, prodavaču magle i ekipi koja je primjer kakav fudbal ne treba igrati... Hertha Berlin
Godinama me deru na kladionici

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ovim putem bih želio poželjeti sretan put u cvajtu klubu kojeg najviše mrzim, prodavaču magle i ekipi koja je primjer kakav fudbal ne treba igrati... Hertha Berlin
Potpisujem...i nikad mi nece biti jasno kako su prosle sezone zavrsili cetvrti...bili su i prvi jedno vrijeme
- majestic24
- Kontakt:
Imali su Voronina koji je bio u odlicnoj formi,a tu je bio i Simunic-pravi div u obrani.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Imali su Voronina koji je bio u odlicnoj formi,a tu je bio i Simunic-pravi div u obrani.
Ma svaka njima cast...ali tesko mi je povjerovati da njih dvojica mogu napraviti toliku razliku...od vrha do dna...a realno ovoj ekipi Herthe mjesto je na vrhu- ali druge lige
Žao mi je Herthe jer to je raspad kluba novi predsjednik,prodali igrače.Šteta fakat su se borili,zanimljive tekme.
ali čitam u sportskim trener Stutgarta kaznio igrače , trening im je bio 40 minuta stajanja tako da su ovi ostali ko ludi šta se dešava i na kraju im je reako tako ste izgledali poslao ih u svlačionu.
Presmiješno,ali to se deševa
ali čitam u sportskim trener Stutgarta kaznio igrače , trening im je bio 40 minuta stajanja tako da su ovi ostali ko ludi šta se dešava i na kraju im je reako tako ste izgledali poslao ih u svlačionu.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Am kakva Herth-a, oni ce u 2bundesligu pa neka se hlade sa MUNCHEN-om
covijek im napravi historiju u klubu oni ga sutnu u AJAX zbog trenera koji je kita od trenera

- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako im i treba. Trebao ih je drzati 90 minuta.loptica je napisao/la:Žao mi je Herthe jer to je raspad kluba novi predsjednik,prodali igrače.Šteta fakat su se borili,zanimljive tekme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
loptica je napisao/la:Žao mi je Herthe jer to je raspad kluba novi predsjednik,prodali igrače.Šteta fakat su se borili,zanimljive tekme.
ne treba ti biti žao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Duga je još sezona, kako vi već znate da će Hertha ispasti 
- majestic24
- Kontakt:
Meni ce biti fora ako koln ispadne. Koliko su ulozilimljudi cak pricali i o LP,a sad tabore na samom dnu!!Rz88 je napisao/la:Duga je još sezona, kako vi već znate da će Hertha ispasti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- NoName
- Kontakt:
Kašike brate, kašike. Sedma pokazala.Rz88 je napisao/la:Duga je još sezona, kako vi već znate da će Hertha ispasti
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Nikakvo cudo ako Keln ispadne, navikli su se oni zadnjih sezona na preseljavanjemajestic24 je napisao/la:Meni ce biti fora ako koln ispadne. Koliko su ulozilimljudi cak pricali i o LP,a sad tabore na samom dnu!!Rz88 je napisao/la:Duga je još sezona, kako vi već znate da će Hertha ispasti
Prosla su ona vremena kada su u prvoj eri Dauma harali i uvijek bili u vrhu BuLi-e. Jednom (prvi put) ispali i od tada su meraja/boranija.
Vom Jäger zum Gejagten
Danas čitam u hrvat.jutarnjem listu kaznit će igrače u bundesligi koji su za Ramazan postili i to naglasili kroz medije bože svašta ,baš kao navijač,vijernik zasmetalo me , ma fuj
Danke !!!!! jbg...ligu takvu!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
loptica je napisao/la:Danas čitam u hrvat.jutarnjem listu kaznit će igrače u bundesligi koji su za Ramazan postili i to naglasili kroz medije bože svašta ,baš kao navijač,vijernik zasmetalo me , ma fuj![]()
Ne mozes porediti jedan klub tj. FSV Frankfurt s cijelom Bundesligom. Evo npr. u Hoffenheimu Ragnick kad je Ramazan ima posebne ljekare koji su zaduzeni za ishranu Seje i Vede, isto tako u HSV-u naruce posebne ljekare za vrijeme ramazana, pa i u Bayernu, Stuttgartu i ostalim velikim klubovima.
Znaci po tebi jedan Bosanac uradi jedno lose dijelo svi su Bosanci isti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
9 kolo donosi sljedece parove:
VfB Stuttgart -:- FC Schalke 04
Werder Bremen -:- 1899 Hoffenheim
1. FC Köln -:- FSV Mainz 05
Eintracht Frankfurt -:- Hannover 96
SC Freiburg -:- Bayern München
1. FC Nürnberg -:- Hertha BSC Berlin
Hamburger SV -:- Bayer Leverkusen
VfL Wolfsburg -:- Mönchengladbach
Borussia Dortmund -:- VfL Bochum
Boldirani su favoriti, po meni.
Stuttgartu gori pod nogama i vrijeme je da ih najzad krene, daleko jaca ekipa od S04.
Jedna od interesantnijih utakmica bice odigrana na Weseru, domacini u blagoj prednosti.
Bayern mora pokoriti Breisgau...inace
Duel davljenika izmedju FCN i Herthe bi mogao biti zanimljiv, gosti sa novim trenerom, vatrogascem Funkelom. Pri evt. neuspjehu Nurnberga, jos jedan trener bi mogao letiti.
Derbi kola je svakako izmedju HSV i Bayera, podjela plijena me ne bi iznenadila.
Preostale dvije utakmice se igraju u nedjelju, gdje su domacini apsolutni favoriti.
VfB Stuttgart -:- FC Schalke 04
Werder Bremen -:- 1899 Hoffenheim
1. FC Köln -:- FSV Mainz 05
Eintracht Frankfurt -:- Hannover 96
SC Freiburg -:- Bayern München
1. FC Nürnberg -:- Hertha BSC Berlin
Hamburger SV -:- Bayer Leverkusen
VfL Wolfsburg -:- Mönchengladbach
Borussia Dortmund -:- VfL Bochum
Boldirani su favoriti, po meni.
Stuttgartu gori pod nogama i vrijeme je da ih najzad krene, daleko jaca ekipa od S04.
Jedna od interesantnijih utakmica bice odigrana na Weseru, domacini u blagoj prednosti.
Bayern mora pokoriti Breisgau...inace
Duel davljenika izmedju FCN i Herthe bi mogao biti zanimljiv, gosti sa novim trenerom, vatrogascem Funkelom. Pri evt. neuspjehu Nurnberga, jos jedan trener bi mogao letiti.
Derbi kola je svakako izmedju HSV i Bayera, podjela plijena me ne bi iznenadila.
Preostale dvije utakmice se igraju u nedjelju, gdje su domacini apsolutni favoriti.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.