Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Ovoj selekciji Liverpoolovih igraca nedostaje Liverpoolov trener. 
Ovoj prevari od trenera da das Messija, Ronalda, Suareza i sve ostale igrace po zelji, opet vi na terenu izgledali kao prosjecan tim.

Ovoj prevari od trenera da das Messija, Ronalda, Suareza i sve ostale igrace po zelji, opet vi na terenu izgledali kao prosjecan tim.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Wayne Rooney insists Roy Hodgson is the right man to lead England forward following their early World Cup exit.
Rooney said: "He's put enthusiasm in the team. There's no doubt Roy is the man to take us forward.
"I feel we're getting better and this will help the younger players and help us become a better team."
Bože sačuvaj

Rooney said: "He's put enthusiasm in the team. There's no doubt Roy is the man to take us forward.
"I feel we're getting better and this will help the younger players and help us become a better team."
Bože sačuvaj
A.F.C. Bournemouth!
Nije samo on dao podršku, i Hart je također kao i mnogi drugi, ne znam koji im je. Kako netko može reći da je ovakav čovjek donio entuzijazam u tim? 
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sasvim ocekivane izjave, nece niko glumiti heroja i rizikovati reprezentativnu karijeru

100% sportski i krajnje opušten potpis
aha..pa zato će još dugo vremena biti šamarani od svih iole ozbiljnijih protivnika...a vala..nisu heroji ni na utakmicama ni u izjavama....ne znam što se ja čudim....pardon

A.F.C. Bournemouth!
E taman sam pomislio da ce za Euro biti dobra selekcija i da ce neki novi trener da ih vodi pametnije, jer bi mogli potencijalno mnogo, ali od toga nema nista.

Al stvarno bi bilo idealno za ove mlade igrače kada bi došao neki kvalitetan trener na čelo. Uz pravi rad i pristup oni bi još za dvije godine stasali i bili još bolji al eto.

- JoseMourinho
- Kontakt:
- 
				BigBigBang
- Kontakt:
Poslije meca Urugvaj-Engleska htio sam ovu sliku da postavim ali nisam moga poslati tako brzo dva posta pa sam zaboravio ali ne mogun dopustiti da ova tema prodje bez nje...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Posro se čovjek po FA nakon svih kazni, tako im i treba.

"Mislim da sam pravi čovjek da nastavim ovaj posao obzirom da su me podržali i ljudi u Savezu", rekao je Hodgson.
On je istakao kako je ponosan na svoju ekipu unatoč ispadanju u prvom krugu.
"Mislim da je to veoma jaka grupa. Mislim da su prihvatili rad, naša uverenja i ciljeve. Igrači koji dijele našu viziju“, zaključio je

Vizija osramotiti se na prvenstvu

On je istakao kako je ponosan na svoju ekipu unatoč ispadanju u prvom krugu.
"Mislim da je to veoma jaka grupa. Mislim da su prihvatili rad, naša uverenja i ciljeve. Igrači koji dijele našu viziju“, zaključio je

Vizija osramotiti se na prvenstvu

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c)  José Mourinho
sramote se dugi niz godina pa nikome ništa,a da ne spominjem tragikomediju od igre   nadam se da će ih i momci iz kostarike poniziti koji igraju za srcem za svoju repku,dok ovi igraju preko kite
 nadam se da će ih i momci iz kostarike poniziti koji igraju za srcem za svoju repku,dok ovi igraju preko kite

nadam se da će ih i momci iz kostarike poniziti koji igraju za srcem za svoju repku,dok ovi igraju preko kite
 nadam se da će ih i momci iz kostarike poniziti koji igraju za srcem za svoju repku,dok ovi igraju preko kiteRe: Odg: Fudbalska Reprezentacija Engleske
pa dala je Engleska više...đe'e problem? xpJoseMourinho je napisao/la:
A.F.C. Bournemouth!
Prvi go Rooneya na SP, vidi mu radosti.  

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
						Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
@Big nesto, jos ga stavi Ars dres i bit ce pravi..

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
						Memento Mori...
http://www.****.com/vesti/grafi ... dani/79125" onclick="window.open(this.href);return false;

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Odavde samo Ings, Ward Prowse i Butland imaju kvalitet i potencijal za dalji napredak, verovatno i Lindgard. Mada je sam tekst dosta limitiranog sadrzaja, u19 i u17 imaju dosta vece potencijale, da ne pricamo o igracima koji nisu posli na ovo SP, a i ovi koji su posli par, su vrlo mladi. Tako da nidje veze ovo.
Strah od ocajne trenerske struke je veci, za nadati se da ce Sean Dyche nekad preuzeti nacionalni tim, ali prvo da ga vidimo sledece sezone u PL.

Strah od ocajne trenerske struke je veci, za nadati se da ce Sean Dyche nekad preuzeti nacionalni tim, ali prvo da ga vidimo sledece sezone u PL.
Predebilan tekst i predebilno zakljucivanje. Ne moze se ocekivati od mladih igraca da igraju na najvisem nivou, pored toga oni najbolji mladi igraci vec igraju za A reprezentaciju (Sterling, Wilshere, Shaw, Ox) te jos nekoliko igraca u mladjim kategorijama najjacih timova. Npr ocekujem Ibea, Branagana i Smitha u Liverpoolu da uskoro naprave iskorak. 
Sjecam se jedne slike od prije par godina kada su Englezi predvidjali buduci tim, recimo Richards je kapiten, ostalih se i ne sjecam. Ugl, niko od njih nije napravio neku karijeru.

Sjecam se jedne slike od prije par godina kada su Englezi predvidjali buduci tim, recimo Richards je kapiten, ostalih se i ne sjecam. Ugl, niko od njih nije napravio neku karijeru.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Hodgson names #ENG XI to play #CRC TOMORROW: Foster, Jones, Cahill, Smalling, Shaw, Wilshere, Lampard, Milner, Lallana, Barkley, Sturridge
Lamps će Kapitenski to da odradi xd mada opet nema zadnjeg veznog i takva ekipa ne može ništa ozbiljno napravit u modernom fudbalu

A.F.C. Bournemouth!