SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 mar 2013, 22:36

dema je napisao/la:meni je tmac poklonio dr1 za play off ,e sad ako zaigra mogao bi imat dobar play off
Pa rekose da nece nikako igrati mamu im yebem, zato sam ga otpustio :/
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 mar 2013, 23:00

Tracy3McGrady je napisao/la:
dema je napisao/la:meni je tmac poklonio dr1 za play off ,e sad ako zaigra mogao bi imat dobar play off
Pa rekose da nece nikako igrati mamu im yebem, zato sam ga otpustio :/
ma nema veze ti si meni sacuvao dr1,mozda i veceras zaigra

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 mar 2013, 23:05

Carlo je napisao/la:Mene nece igrati Melo, tebi KG. Bice zanimljivo, cini mi se da si me dobio jednom u regularnoj sezoni :)
KG bi mogao igrati i veceras...ne znam sta je s Melom-ima li sanse da zaigra ove sedmice.

Uzeo sam te zadnju 5-4 a ti si dobio prvu 7-2...mislim da ce biti dosta neizvjesno ovaj put.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 21 mar 2013, 09:51

Izgleda da ću se provesti kao Dallas protiv Warriorsa u playoffu (meni se čini) 2007. godine.
Ovi moji taraba velika ova prva 3 dana, a T-Mac dobro grabi iz FA (*ebeni fucking Reggie Evans mu sinoć uhvati 22 skoka).
Vidi se da su se ovi moji igrači opustili pred playoff, a njegovi su ušli u takmičarkoj formi. :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 mar 2013, 10:15

sretno svima koji su se plasirali u PO nek bolji uzme, i usput da pitam sta ste odlucili za iducu sezonu?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 mar 2013, 09:43

Ostavih Andersona na klupi, a frajer imao šut iz igre 11/18, zabio 6 trica, 6 skokova... Mogao sam uhvatiti priključak i u ova 2 dana se boriti za prolaz dalje. Ovako to ipak neće biti slučaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 27 mar 2013, 17:01

Poraz od Jose-a, nisam imao srece ove sezone iako sam nekako uspjeo se docpati PO sto je ipak uspjeh nakon ovakve sezone. Slijedece sezone cu biti jaci nego ikad i vec imam taktiku kako i sta da radim 8-)

Liverpool Knicksi ovo uzimaju po mom misljenju.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 30 mar 2013, 14:59

Čestitke Bullsu na prolazu u finale, ja ovo ne mogu okrenuti
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 mar 2013, 15:58

Sportfanatik je napisao/la:Čestitke Bullsu na prolazu u finale, ja ovo ne mogu okrenuti
nije jos gotovo,dosad sam 2 puta zaustavljan u polufinalu,ovaj put imam sansu za finale
u ta 2 puta me povrede bas poremetile
ovaj put samo Noah povredjen

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 01 apr 2013, 08:56

Tracy3McGrady je napisao/la:Poraz od Jose-a, nisam imao srece ove sezone iako sam nekako uspjeo se docpati PO sto je ipak uspjeh nakon ovakve sezone. Slijedece sezone cu biti jaci nego ikad i vec imam taktiku kako i sta da radim 8-)

Liverpoolu čestitam prolaz u finale. I ja mislim da je najjači, ali ne treba ni Bullse otpisati. Pogotovo kad te povrede srede ili treneri odluče da odmaraju glavne igrače.
Pošteno me pobijedio u polufinalu. Uporedio sam rezultate i (teoretski) da sam igrao u polufinalu sa Bullsima pobijedio bih 6:3, a protiv HeatUniteda bi bilo čak 8:1.
Uglavnom, sretno obojici u finalu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 apr 2013, 10:32

meni ako se Noah oporavi mogu dobit ovako bice tesko,i da je Jo igrao teoretski bi dobio i josea hehe

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 apr 2013, 11:05

Sve u svemu uspjesna sezona, veoma aktivna i zanimljiva, mozda bi bilo bolje staviti finale malo prije zbog odmaranja ovih glavnih igraca u ekipama, jer ja sam tako izgubio finale prosle godine.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 01 apr 2013, 11:08

dema je napisao/la:meni ako se Noah oporavi mogu dobit ovako bice tesko,i da je Jo igrao teoretski bi dobio i josea hehe
Hehe... teoretski ni ja nisam imao Parkera na početku sedmice i Ginobili-a na kraju... ma šalim se, naravno da ova priča "šta bi bilo kad bi bilo" nije ozbiljna.
Sretno obojici u finalu.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2013, 13:27

jose je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Poraz od Jose-a, nisam imao srece ove sezone iako sam nekako uspjeo se docpati PO sto je ipak uspjeh nakon ovakve sezone. Slijedece sezone cu biti jaci nego ikad i vec imam taktiku kako i sta da radim 8-)

Liverpoolu čestitam prolaz u finale. I ja mislim da je najjači, ali ne treba ni Bullse otpisati. Pogotovo kad te povrede srede ili treneri odluče da odmaraju glavne igrače.
Pošteno me pobijedio u polufinalu. Uporedio sam rezultate i (teoretski) da sam igrao u polufinalu sa Bullsima pobijedio bih 6:3, a protiv HeatUniteda bi bilo čak 8:1.
Uglavnom, sretno obojici u finalu.
Hvala :) Baš sam i ja to gledao još od prošlog kola. S kojim god timom da sam igrao pobjedio bih. Vidjećemo šta će biti u finalu s Bullsima :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 apr 2013, 06:09

sinoc vodio 5-4 ,borba oko gresaka i suta iz igre i razmisljam da ne stavim sve igrace da igraju da bih sacuvao prednost.Medjutim ne uradim to i izgubih,nisam naucio kalkulisat.Na kraju sam se zeznuo sto ostavi Kirka u ekipi a ne Boguta.Cestitke pobjedniku,zapinjao 2 puta u polufinalu sad i u finalu steta.Curry od one zadnje povrede nije isti.Lilard dosta losiji nego inace,Noah falio itd.Monroe gresio vise od pg.Inace losa sedmica mojih igraca ali ipak zamalo dobise

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 apr 2013, 11:07

Kakav matchup samo.
Neizvjesno do samog kraja, ali bukvalno. Ja sam prekjučer napravio grešku što nisam stavio Turnera koji je imao oko 60% šuta iz igre tu utakmicu, a htio sam. Sreća pa mi se nije obilo od glavu.

Na kraju pobjeda, nisam očekivao da ću doći do samog kraja zbog nekih tradeova koje sam radio, ali sve u svemu zadovoljan sam :)

Dema, čestitke na fer i korektnoj igri :D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 apr 2013, 11:16

Carlo je napisao/la:Kakav matchup samo.
Neizvjesno do samog kraja, ali bukvalno. Ja sam prekjučer napravio grešku što nisam stavio Turnera koji je imao oko 60% šuta iz igre tu utakmicu, a htio sam. Sreća pa mi se nije obilo od glavu.

Na kraju pobjeda, nisam očekivao da ću doći do samog kraja zbog nekih tradeova koje sam radio, ali sve u svemu zadovoljan sam :)

ma nebi ja mogao drukcije,uvijek fer i posteno.6 asistencija mi falilo da bude egal,sut blizu,ma ludo finale.Na kraju Carmelo najbolju sedmicu na fantasy odigra i unisti doslovno ove Bullse hehe

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 apr 2013, 11:37

dema je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Kakav matchup samo.

ma nebi ja mogao drukcije,uvijek fer i posteno.6 asistencija mi falilo da bude egal,sut blizu,ma ludo finale.Na kraju Carmelo najbolju sedmicu na fantasy odigra i unisti doslovno ove Bullse hehe
Baš se potrefilo da Melo odigrati sedmicu sezone, on je bio ključ u ovom matchup što se tiče poena i FG % :)

Ne brini se ba, uzimaš sljedeće sezone :P

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 08 apr 2013, 11:42

Čestitke Carlu, a demi više sreće drugi put. :)
Ja sam na kraju opet treći, kao i prošle sezone (istina HeatUnited nije baš bio aktivan u ovom matchup-u, pa i nije bilo neke neizvjesnosti).

slika

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 23 jul 2013, 11:07

Onako reda radi da dignem temu gdje pripada, jos malo pa idemo ponovo, zazelio sam se.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.