Pa rekose da nece nikako igrati mamu im yebem, zato sam ga otpustio :/dema je napisao/la:meni je tmac poklonio dr1 za play off ,e sad ako zaigra mogao bi imat dobar play off
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ma nema veze ti si meni sacuvao dr1,mozda i veceras zaigraTracy3McGrady je napisao/la:Pa rekose da nece nikako igrati mamu im yebem, zato sam ga otpustio :/dema je napisao/la:meni je tmac poklonio dr1 za play off ,e sad ako zaigra mogao bi imat dobar play off
KG bi mogao igrati i veceras...ne znam sta je s Melom-ima li sanse da zaigra ove sedmice.Carlo je napisao/la:Mene nece igrati Melo, tebi KG. Bice zanimljivo, cini mi se da si me dobio jednom u regularnoj sezoni
Uzeo sam te zadnju 5-4 a ti si dobio prvu 7-2...mislim da ce biti dosta neizvjesno ovaj put.
Izgleda da ću se provesti kao Dallas protiv Warriorsa u playoffu (meni se čini) 2007. godine.
Ovi moji taraba velika ova prva 3 dana, a T-Mac dobro grabi iz FA (*ebeni fucking Reggie Evans mu sinoć uhvati 22 skoka).
Vidi se da su se ovi moji igrači opustili pred playoff, a njegovi su ušli u takmičarkoj formi.
Ovi moji taraba velika ova prva 3 dana, a T-Mac dobro grabi iz FA (*ebeni fucking Reggie Evans mu sinoć uhvati 22 skoka).
Vidi se da su se ovi moji igrači opustili pred playoff, a njegovi su ušli u takmičarkoj formi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
sretno svima koji su se plasirali u PO nek bolji uzme, i usput da pitam sta ste odlucili za iducu sezonu?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ostavih Andersona na klupi, a frajer imao šut iz igre 11/18, zabio 6 trica, 6 skokova... Mogao sam uhvatiti priključak i u ova 2 dana se boriti za prolaz dalje. Ovako to ipak neće biti slučaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Poraz od Jose-a, nisam imao srece ove sezone iako sam nekako uspjeo se docpati PO sto je ipak uspjeh nakon ovakve sezone. Slijedece sezone cu biti jaci nego ikad i vec imam taktiku kako i sta da radim
Liverpool Knicksi ovo uzimaju po mom misljenju.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Čestitke Bullsu na prolazu u finale, ja ovo ne mogu okrenuti
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
nije jos gotovo,dosad sam 2 puta zaustavljan u polufinalu,ovaj put imam sansu za finaleSportfanatik je napisao/la:Čestitke Bullsu na prolazu u finale, ja ovo ne mogu okrenuti
u ta 2 puta me povrede bas poremetile
ovaj put samo Noah povredjen
Liverpoolu čestitam prolaz u finale. I ja mislim da je najjači, ali ne treba ni Bullse otpisati. Pogotovo kad te povrede srede ili treneri odluče da odmaraju glavne igrače.Tracy3McGrady je napisao/la:Poraz od Jose-a, nisam imao srece ove sezone iako sam nekako uspjeo se docpati PO sto je ipak uspjeh nakon ovakve sezone. Slijedece sezone cu biti jaci nego ikad i vec imam taktiku kako i sta da radim![]()
Pošteno me pobijedio u polufinalu. Uporedio sam rezultate i (teoretski) da sam igrao u polufinalu sa Bullsima pobijedio bih 6:3, a protiv HeatUniteda bi bilo čak 8:1.
Uglavnom, sretno obojici u finalu.
meni ako se Noah oporavi mogu dobit ovako bice tesko,i da je Jo igrao teoretski bi dobio i josea hehe
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sve u svemu uspjesna sezona, veoma aktivna i zanimljiva, mozda bi bilo bolje staviti finale malo prije zbog odmaranja ovih glavnih igraca u ekipama, jer ja sam tako izgubio finale prosle godine.
Hehe... teoretski ni ja nisam imao Parkera na početku sedmice i Ginobili-a na kraju... ma šalim se, naravno da ova priča "šta bi bilo kad bi bilo" nije ozbiljna.dema je napisao/la:meni ako se Noah oporavi mogu dobit ovako bice tesko,i da je Jo igrao teoretski bi dobio i josea hehe
Sretno obojici u finalu.
Hvalajose je napisao/la:Liverpoolu čestitam prolaz u finale. I ja mislim da je najjači, ali ne treba ni Bullse otpisati. Pogotovo kad te povrede srede ili treneri odluče da odmaraju glavne igrače.Tracy3McGrady je napisao/la:Poraz od Jose-a, nisam imao srece ove sezone iako sam nekako uspjeo se docpati PO sto je ipak uspjeh nakon ovakve sezone. Slijedece sezone cu biti jaci nego ikad i vec imam taktiku kako i sta da radim![]()
Pošteno me pobijedio u polufinalu. Uporedio sam rezultate i (teoretski) da sam igrao u polufinalu sa Bullsima pobijedio bih 6:3, a protiv HeatUniteda bi bilo čak 8:1.
Uglavnom, sretno obojici u finalu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
sinoc vodio 5-4 ,borba oko gresaka i suta iz igre i razmisljam da ne stavim sve igrace da igraju da bih sacuvao prednost.Medjutim ne uradim to i izgubih,nisam naucio kalkulisat.Na kraju sam se zeznuo sto ostavi Kirka u ekipi a ne Boguta.Cestitke pobjedniku,zapinjao 2 puta u polufinalu sad i u finalu steta.Curry od one zadnje povrede nije isti.Lilard dosta losiji nego inace,Noah falio itd.Monroe gresio vise od pg.Inace losa sedmica mojih igraca ali ipak zamalo dobise
Kakav matchup samo.
Neizvjesno do samog kraja, ali bukvalno. Ja sam prekjučer napravio grešku što nisam stavio Turnera koji je imao oko 60% šuta iz igre tu utakmicu, a htio sam. Sreća pa mi se nije obilo od glavu.
Na kraju pobjeda, nisam očekivao da ću doći do samog kraja zbog nekih tradeova koje sam radio, ali sve u svemu zadovoljan sam
Dema, čestitke na fer i korektnoj igri
Neizvjesno do samog kraja, ali bukvalno. Ja sam prekjučer napravio grešku što nisam stavio Turnera koji je imao oko 60% šuta iz igre tu utakmicu, a htio sam. Sreća pa mi se nije obilo od glavu.
Na kraju pobjeda, nisam očekivao da ću doći do samog kraja zbog nekih tradeova koje sam radio, ali sve u svemu zadovoljan sam
ma nebi ja mogao drukcije,uvijek fer i posteno.6 asistencija mi falilo da bude egal,sut blizu,ma ludo finale.Na kraju Carmelo najbolju sedmicu na fantasy odigra i unisti doslovno ove Bullse heheCarlo je napisao/la:Kakav matchup samo.
Baš se potrefilo da Melo odigrati sedmicu sezone, on je bio ključ u ovom matchup što se tiče poena i FG %dema je napisao/la:ma nebi ja mogao drukcije,uvijek fer i posteno.6 asistencija mi falilo da bude egal,sut blizu,ma ludo finale.Na kraju Carmelo najbolju sedmicu na fantasy odigra i unisti doslovno ove Bullse heheCarlo je napisao/la:Kakav matchup samo.
Ne brini se ba, uzimaš sljedeće sezone
Čestitke Carlu, a demi više sreće drugi put.
Ja sam na kraju opet treći, kao i prošle sezone (istina HeatUnited nije baš bio aktivan u ovom matchup-u, pa i nije bilo neke neizvjesnosti).

Ja sam na kraju opet treći, kao i prošle sezone (istina HeatUnited nije baš bio aktivan u ovom matchup-u, pa i nije bilo neke neizvjesnosti).

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Onako reda radi da dignem temu gdje pripada, jos malo pa idemo ponovo, zazelio sam se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.