NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
ako uspije sa Cavsima osvojit naslov ja ga svrstavam odmah iza Jordana
Ma uzet ce sigurno. Vec bi ove godine da se Love nije povrijedio i da je Irving spreman.andro234 je napisao/la:ako uspije sa Cavsima osvojit naslov ja ga svrstavam odmah iza Jordana
Pogledajte koliko je Jordan igrao finala i imao prstena sa 29.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
S Jordanomga samo lud covjek moze poredit, ni blizu najvecem nije. Od Kobea nije trenutno veci igrac al sa 2 naslova do kraja karijere ga moze prestic.
[youtube][/youtube]
drama igrac
. @aleme sta kazes za njega?
drama igrac
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dobar kako nije, dosta nam je znacio ove sezone, i dosta bi nam znacio u PO. Najbolji igrac Raketa u postu, a i jedan od boljih u ligi sto se tice visokih.
Defanzivno je dobar u 1 na 1 odbrani ali slab skakac i shot blocker
Ja kad sam govorio da je momak dosta napredovo, meni rekose da je klada
Defanzivno je dobar u 1 na 1 odbrani ali slab skakac i shot blocker
Ja kad sam govorio da je momak dosta napredovo, meni rekose da je klada
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 19 maj 2015, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Rekao sam. Pogledaj koliko je prstenova imao Jordan sa 29.Epidaurus je napisao/la:S Jordanomga samo lud covjek moze poredit, ni blizu najvecem nije. Od Kobea nije trenutno veci igrac al sa 2 naslova do kraja karijere ga moze prestic.
Vec je veci od Kobea. Vecina strucnjaka ce ti ovo reci. Ali ti ne mozes objektivno da sagledas situaciju.
Jbt i on fali Raketama. Nikad gora sezona nije bila. I izgleda da nikad goreg prvaka necemo imati.Lillard je napisao/la:[youtube][/youtube]
drama igrac. @aleme sta kazes za njega?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ako GSW uzme imacemo najboljeg moguceg prvaka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hoce za tebe biti jer si njihov navijac. Sto se kvaliteta tice nikad slabiji prvak. Mozda je Dallas iz 2011. tu negdje, ali oni su imali fenomenalnog Dirka.miki_92 je napisao/la:Ako GSW uzme imacemo najboljeg moguceg prvaka
Zdrava Oklahoma, Cavsi i Spursi bi lagano izbacili Warriorse.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
LOL
eto te poceo si pisati ko kobasicari
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:LOL
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja tebi nista ruzno nisam rekao, a ti meni najgoru mogucu uvredu uputis. Nije lijepo.miki_92 je napisao/la:LOL
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Grevis nastavljas biti smijesan, nije to dobro za tebe.
@Greivis je upravu u svemu osim za jednu stvar*. Izašla je nedavno lista top 100 igrača ikad po izboru ljudi koji se razumiju u košarku i na njoj je Bron bio 7. a Kobe 10. ili 11. Ne mora nužno značiti da su oni na toj poziciji tačno, ali svi neLakeri će Brona staviti prije Kobea. LeBron ima 4 finala zaredom, 5 finala konferencije zaredom, mislim da je samo jednom ispao u prvoj rundi, etc.
Što se tiče GSWa oni neće osvojiti titulu osim u jednom slučaju.** Košarka se jeste promijenila, ali još nismo došli do toga da ekipa bez ikakve prijetnje na postu uzme titulu.
*Gre nije upravu za to što poredi Mavse s ovim Warriorsima. Mavsi koji su uzeli titulu su svemir za ove Warriorse. Čak i oni Mavsi 05-07 su bolji od ovih Warriorsa.
**Da se odmah ogradim od potencijalnih povreda drugih ekipa jer ove sezone imaju previše nafake tako da je i to moguće.
Što se tiče GSWa oni neće osvojiti titulu osim u jednom slučaju.** Košarka se jeste promijenila, ali još nismo došli do toga da ekipa bez ikakve prijetnje na postu uzme titulu.
*Gre nije upravu za to što poredi Mavse s ovim Warriorsima. Mavsi koji su uzeli titulu su svemir za ove Warriorse. Čak i oni Mavsi 05-07 su bolji od ovih Warriorsa.
**Da se odmah ogradim od potencijalnih povreda drugih ekipa jer ove sezone imaju previše nafake tako da je i to moguće.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Cuj Mavsi 2011. jaci od ekipe koja je imala 67-15 score i citavu godinu prvu odbranu i drugi napad lige ... Haj da i to cujem ...
Vezano za Kobea ili Warriorse?Epidaurus je napisao/la:Grevis nastavljas biti smijesan, nije to dobro za tebe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Oboje
Oklahoma i Cleveland imaju vise talenta u ekipi. Valjda ti je to jasno. Spursi su pokazali da su najbolji tim lige kad su spremni. Sta nije jasno?Epidaurus je napisao/la:Oboje
Zbog cega je Kobe ispred Lebrona? Zato sto ima vise prstenova? Ne mogu da vjerujem da se time vodis kod ocjene igraca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ljudi ostvarili top 10 rezultat svih vremena u regularnoj sezoni i o njima se ovako piše.
De epi batali se razglabanja s ovim hejterom, kojeg je kobni 25. decembar zauvijek zaslijepio.
De epi batali se razglabanja s ovim hejterom, kojeg je kobni 25. decembar zauvijek zaslijepio.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Oklahoma je daleko najtalentovanija ekipa lige u punom sastavu to nema spora. Cleveland ima talenta al ima preocite mane koje ce svaki contender eksploatisati do mile volje. Previse izolacija u napadu igraju a to pametne ekipe bez puno problema rjesavaju, LeBron vise nije onaj LeBron od prije 2 godine kad je sve zivo mogao unistit (normalan proces starenja), Kyrie jos nije Wade iz prve sezone LeBrona u Miamiu (sumnjam da ce ikad i bit), preocite odbrambene mane gdje ti je glavni vanjski odbrambeni (nakon LeBrona naravno) Iman Shumpert, visoki koji ne mogu pokriti ustopati vrhunski pick jer su jednostavno spori i sad jos dodatni nedostatak Lovea da siri parket i daje njihovom napadu dodatnu dimenziju. Spursi su uz Warriorse najbolja ekipa lige, otresli su i njih Warriorsi na svom parketu sa Kawhijem u postavi.
Sto se tice Kobe-LeBron rasprave, jednostavno je Kobe na svom vrhuncu bio igrac kojeg si mogao zaustavit samo da mu nogu slomis, nije bilo odbrane koja ga je mogla zaustavit pa cak ni usporit. Individualno je bolji igrac od LeBrona i zbog titula jos uvijek ima veci Legacy od Brona. Ne kazem da ga ne moze Bron prestic al trenutno jednostavno nije veci igrac od Kobea.
Uostalom, sta se ja imam s tobom raspravljat o Kobeu kad ga ocima ne mozes. Ko zna sta je razlog tomu. Samo kazem jedno, nacekat ce se ova liga dok ne dobije jednog beka ranga Kobe Bean Bryanta.
Sto se tice Kobe-LeBron rasprave, jednostavno je Kobe na svom vrhuncu bio igrac kojeg si mogao zaustavit samo da mu nogu slomis, nije bilo odbrane koja ga je mogla zaustavit pa cak ni usporit. Individualno je bolji igrac od LeBrona i zbog titula jos uvijek ima veci Legacy od Brona. Ne kazem da ga ne moze Bron prestic al trenutno jednostavno nije veci igrac od Kobea.
Uostalom, sta se ja imam s tobom raspravljat o Kobeu kad ga ocima ne mozes. Ko zna sta je razlog tomu. Samo kazem jedno, nacekat ce se ova liga dok ne dobije jednog beka ranga Kobe Bean Bryanta.
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 20 maj 2015, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
- PaskalHens
- Kontakt:
Zanimljivo, uistinu, zanimljivo. Sad mu se dodaje i broj finala zaredom i finala konferencije. Kakva shega od statistike. Sve da bi ga sa guralo među najveće. Velik' igrač, al' nije još među najvećim, što ne isključuje da neće biti jednog dana. Sada ne.Kawhi je napisao/la:@Greivis je upravu u svemu osim za jednu stvar*. Izašla je nedavno lista top 100 igrača ikad po izboru ljudi koji se razumiju u košarku i na njoj je Bron bio 7. a Kobe 10. ili 11. Ne mora nužno značiti da su oni na toj poziciji tačno, ali svi neLakeri će Brona staviti prije Kobea. LeBron ima 4 finala zaredom, 5 finala konferencije zaredom, mislim da je samo jednom ispao u prvoj rundi, etc.
@andro da, to smo čekali. Tvoje stručno mišljenje je od velike važnosti. Ako si ti rekao tako, onda će biti i bolji od Đordana. Tvoja skromnost prevazilazi granice. Ziher sam da je i Russ tu negdje oko Đordana, vreba ga iz sjenke.
Viva la France, as they say in Rome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.