NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Steelman
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Steelman » 16 mar 2014, 22:58

travnik81 je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Kakav je to bio incident sa škriparima na livadi iza gola juce na tekmi?
I hvala vam sto ste ih uzeli,znacajno ste ih udaljili od titule a i sebi ste napravili dobar posao..
ma kako su igrali teško da ih zanima titula.a na livadi, ma mali incident. pojavila se grupica od 15-tak Škripara i sa vrha livade zalete se trojica momaka (inače Hordaši) i još puste pit bull- na njih, a ovu u bježaniju u stilu Bolta.
slika

Vidim da ste sad nešto više aktivni, prije ste se pojavljivali sporadično pa me zanima jel se još držite ovog?
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 17 mar 2014, 01:37

Steelman je napisao/la:
travnik81 je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Kakav je to bio incident sa škriparima na livadi iza gola juce na tekmi?
I hvala vam sto ste ih uzeli,znacajno ste ih udaljili od titule a i sebi ste napravili dobar posao..
ma kako su igrali teško da ih zanima titula.a na livadi, ma mali incident. pojavila se grupica od 15-tak Škripara i sa vrha livade zalete se trojica momaka (inače Hordaši) i još puste pit bull- na njih, a ovu u bježaniju u stilu Bolta.
slika

Vidim da ste sad nešto više aktivni, prije ste se pojavljivali sporadično pa me zanima jel se još držite ovog?
jel ovo piše: "ostavite Kosovo, evo Zenica" :o :o :shock: :shock: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
#samoČelik

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 mar 2014, 10:18

Svaka cast na pobjedama :)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 18 mar 2014, 20:47

I Gagac u Angoli ?!

Šef stručnog štaba Borca Dragan Jović u preostalom dijelu sezone neće predvoditi 'crveno-plave' sa trenerske klupe.

Šef struke FK Borac Dragan Jović u srijedu 19.marta odlazi u Angolu, gdje će u narednih desetak dana pokušati dogovoriti angažman sa jednim tamošnjim prvoligašem.

Jović se sa Borcem korektno dogovorio o rastanku i daljim kontaktima. Tako će Jović nakon Nedžada Selimovića i Adnana Hodžića biti treći travnički trener u Angoli.

- Odlazim avionom iz Beograda za Angolu, a poziv sam prihvatio jer se ne dobiva svaki dan ovakva ponuda. Posredstvom menadžera po dolasku ću pokušati ostvariti povoljan angažman. Sa Borcem sam se sve korektno dogovorio i naš odnos i dalje ostaje strogo poslovan., kaže Jović.

Jović je nakon Travnika vodio Posušje, Zrinjski, Sarajevo,Zvijezdu i Borac i jedna je od prvih BiH trenera sa PRO licencom.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 mar 2014, 22:28

Subota 22.03.2014 15.30 h.

SVI NA PIROTU

" onclick="window.open(this.href);return false;

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 22 mar 2014, 12:46

Vjerujte mi,čitav Konjic navija za Travnik i prati ga haman više nego Igman. Jer ako vi ostanate,olakšali ste Igmanu da i on ostane... Samo naprijed i aBd da ostanete :D
Support your local club !

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 25 mar 2014, 23:44

Zna li netko koji je najbolji plasman Travnika od kada je premijer lige?
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

arsene
Kontakt:

Post Postao/la arsene » 26 mar 2014, 15:56

zivinaajkula je napisao/la:Zna li netko koji je najbolji plasman Travnika od kada je premijer lige?
5. mjesto, sezona 2004/05

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 mar 2014, 17:46

Cestitke na igri :)

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 29 mar 2014, 19:28

Kako je lijepo danas navijati za Travnik.Za koliko malo vremena se sve ,ali sve promjenilo.Samo se jedno može reći

HVALA TI NIHADE SELIMOVIĆU

slikaGerila danas na Otoci

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 29 mar 2014, 19:32

arsene je napisao/la:
zivinaajkula je napisao/la:Zna li netko koji je najbolji plasman Travnika od kada je premijer lige?
5. mjesto, sezona 2004/05
da , mislim da su tad trebali u evropu , al nisu licence imali pa otisli zepce i siroki , tad nije zelji i sarajevo dobilo licencu ---.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 02 apr 2014, 19:46

Veoma veliki planovi su u klubu za sljedeću sezonu...Ali sam se zabezeknuo kada sam ovo pročitao...
http://mediax.biz/mxsport/nogomet/nktra ... vniku.html" onclick="window.open(this.href);return false; :o

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 02 apr 2014, 21:05

prvoaprilska sala. xd

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 apr 2014, 03:16

Dobra :lol: :lol:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 03 apr 2014, 05:34

A veoma blizu dolaska u Travnik su Dzeko, Begovic, Spahic i Pjanic, koji nisu zadovoljni statusom u svojim sadasnjim klubovima i cija je velika zelja da sudjeluju u novom projektu stvaranja siper jakog Travnika :crazy:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 19 apr 2014, 11:07

@slobodnjak jesil' živ?

šta možemo danas očekivati? poslije "razbijanja" Širokog i nas, nešto ste mi utanjili protiv ovih slabijih...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 19 apr 2014, 11:11

Ja danas ocekujem pobjedu Sarajeva, bez uvrede ;) . Nisam od onih sto bi volio "da komsiji crkne krava" :D

Ako danas pobjedite Pitare, kapa vam do poda, nema sta :bow:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 19 apr 2014, 14:43

UTAKMICA SEZONE ZA TRAVNIK

http://www.nktravnik.ba/novosti/klub/21 ... avnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kao i uvjek kada dolaze Sarajevski klubovi atmosfera u Travniku se dovede do usijanja.Realno ja ovu tekmu i ne bi baš proglašavao kao utakmicu biti ili ne biti.Možda je za opstanak važnije sta će se danas desiti u Gradačcu.Lično bi bio i bodom zadovoljan s obzirom da su Sarajlije u naletu.Ali svi znaju šta je Pirota u ovakvim utakmicama.Sigurno je da će kompletna ekipa ginuti na terenu uz veliku podršku Gerile koja će u velikom broju danas podržati Vezire.Ako se dobije opstanak je zagarantovan sto posto,s bodom i porazom Rudara 5 bodova je gotovo nedostižno s obzirom da iako gostujemo u Prijedoru dolazi nam Zvjezda,a Rudar ima zadnje kolo malte ne nemoguću misiju protiv Željezničara kome će po svemu sudeći trebati pobjeda za borbu za titulu.Očekujem odličnu utakmicu danas koja će biti na Moja TV i svi će imati priliku da pogledaju kako izgleda jedna takva utakmica na Piroti.Što se izostanaka tiče umjesto Jusiće će vjerovatno Ribić na teren,a on odbrani Travnika daje dimenziju više ili manje zavisi na koju je nogu ustao,dok nedostatak Nuhića i nije neka tragedija.Očekuje se i dolazak većeg broja Sarajlija,kojima ova utakmica može biti veoma bitna u borbi za Evropu,ako kroz kup protiv Čelika ne obezbjede plasman.Da se razumijemo tu navijam za Čelik :D .
Sretno plavi i da se već danas proslavi opstanak ,a iduću sezonu Ko zna... ;)

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 19 apr 2014, 14:53

slobodnjak je napisao/la:UTAKMICA SEZONE ZA TRAVNIK

http://www.nktravnik.ba/novosti/klub/21 ... avnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kao i uvjek kada dolaze Sarajevski klubovi atmosfera u Travniku se dovede do usijanja.Realno ja ovu tekmu i ne bi baš proglašavao kao utakmicu biti ili ne biti.Možda je za opstanak važnije sta će se danas desiti u Gradačcu.Lično bi bio i bodom zadovoljan s obzirom da su Sarajlije u naletu.Ali svi znaju šta je Pirota u ovakvim utakmicama.Sigurno je da će kompletna ekipa ginuti na terenu uz veliku podršku Gerile koja će u velikom broju danas podržati Vezire.Ako se dobije opstanak je zagarantovan sto posto,s bodom i porazom Rudara 5 bodova je gotovo nedostižno s obzirom da iako gostujemo u Prijedoru dolazi nam Zvjezda,a Rudar ima zadnje kolo malte ne nemoguću misiju protiv Željezničara kome će po svemu sudeći trebati pobjeda za borbu za titulu.Očekujem odličnu utakmicu danas koja će biti na Moja TV i svi će imati priliku da pogledaju kako izgleda jedna takva utakmica na Piroti.Što se izostanaka tiče umjesto Jusiće će vjerovatno Ribić na teren,a on odbrani Travnika daje dimenziju više ili manje zavisi na koju je nogu ustao,dok nedostatak Nuhića i nije neka tragedija.Očekuje se i dolazak većeg broja Sarajlija,kojima ova utakmica može biti veoma bitna u borbi za Evropu,ako kroz kup protiv Čelika ne obezbjede plasman.Da se razumijemo tu navijam za Čelik :D .
Sretno plavi i da se već danas proslavi opstanak ,a iduću sezonu Ko zna... ;)
mi imamo bolju grupu u Travniku nego vi :lol: :lol: Kakvo crno usijanje kad vas ima sacica jada

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 apr 2014, 15:01

Pa Gerila i jesu Hz i TM :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.