BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Usrali smo stvar do guše. imali smo pravo na kiks, ali napravili smo ga u tekmi u kojoj je bilo najgore napraviti ga.
Nadam se da je pape nešto naučio iz ovoga. jer ako izgubimo u Žilini može nam se lako desiti da se tako srozamo na FIFA-inoj ljestvici da ne budemo nosoci u baražu .... a onda eto Portugala
Joj jesmo ukakili .... užas!
Moramo se vaditi u Žilini inače smo duboko u g.ovnima.
Nadam se da je pape nešto naučio iz ovoga. jer ako izgubimo u Žilini može nam se lako desiti da se tako srozamo na FIFA-inoj ljestvici da ne budemo nosoci u baražu .... a onda eto Portugala
Joj jesmo ukakili .... užas!
Moramo se vaditi u Žilini inače smo duboko u g.ovnima.
BARAŽ SE MORA IZBJEĆI!!!!
Ova rečenica se svakome u stručnom štabu i igračima mora nekako ''usjeći'' u moždane gyruse...
Pobijediti Slovačku možemo a ne smijemo ići grlom u jagode. I oni će vjerovatno nastupiti ofanzivnije jer su im bodovi prijeko potrebni, a naša postavka ne smije biti sa Medom, Misketom i Pjanom istovremeno... ne sumjnam da će Džeko i Vedo imati bolji nastup u utorak ali mora ih propratiti ostali dio tima, veza koja mora od strane Papeta biti složena tako da daje minimum minimuma šetanja kroz naše linije kao sinoć...
Sve osim pobjede nas baca na drugo mjesto, nema nade da će Grčka kiksati kod kuće protiv Slovaka, jako malo vjerujem u to... 1:0 ih ''tuknu'' Heleni i mi ga glabarimo... baraž... Hrvatska... Portugal... Francuska...
Nimalo ne bi bilo dobro, poznavajući naš mentalitet.. u utorak se mora pobijediti i opuštenije ući u oktobar... kakve rang liste i bakrači... moramo mi još na međunarodnoj sceni čimbura pojesti...
Ova rečenica se svakome u stručnom štabu i igračima mora nekako ''usjeći'' u moždane gyruse...
Pobijediti Slovačku možemo a ne smijemo ići grlom u jagode. I oni će vjerovatno nastupiti ofanzivnije jer su im bodovi prijeko potrebni, a naša postavka ne smije biti sa Medom, Misketom i Pjanom istovremeno... ne sumjnam da će Džeko i Vedo imati bolji nastup u utorak ali mora ih propratiti ostali dio tima, veza koja mora od strane Papeta biti složena tako da daje minimum minimuma šetanja kroz naše linije kao sinoć...
Sve osim pobjede nas baca na drugo mjesto, nema nade da će Grčka kiksati kod kuće protiv Slovaka, jako malo vjerujem u to... 1:0 ih ''tuknu'' Heleni i mi ga glabarimo... baraž... Hrvatska... Portugal... Francuska...
Nimalo ne bi bilo dobro, poznavajući naš mentalitet.. u utorak se mora pobijediti i opuštenije ući u oktobar... kakve rang liste i bakrači... moramo mi još na međunarodnoj sceni čimbura pojesti...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sto prije shvatite dake safet iskljucivi krivac za poraz,prestat cemo se zamarat ostalim stvarima.
Realno narusio je pobjednicki duh,protiv amera,probavao nesto sto nije primjenio.
Svojim izjavama nasim igracima u glavu uvukao parolu lako cemo,postavio formaciju riskantnu ,ostavljao prostor,nabio ljude u sredinu,pjanic I miske nisu prisli nasoj polovici.brzi medunjanin,ostajo sa 2 stopera,a bekovi u napadu.
Serete misketu,a jedinu nesto pokusavao,pricate lulic najbolji.2 najgora igraca sinoc bili salihovic I lulic.lulic I centarsut nedo bog nikom.
Volio bih da se izvucemo naravno,ali cisto sumnjam,pape je dobro uzdrmo ekipu,I zasro situaciju.sad nek vadi vruce kestenje,jer realno mi smo I latviju dobili ali igra je bila ocajna,samo nas procepilo I igrac vise bio.
Sretno nam u slovackoj,trebace nam ,jer ne mogu vise da povjerujem da smo I ovo u stanju usrati.prokletije sportske nacije vidio nisam jos plus imas grcku najsretniju naciju na dunjaluku,strah me da smo ispusili.
Realno narusio je pobjednicki duh,protiv amera,probavao nesto sto nije primjenio.
Svojim izjavama nasim igracima u glavu uvukao parolu lako cemo,postavio formaciju riskantnu ,ostavljao prostor,nabio ljude u sredinu,pjanic I miske nisu prisli nasoj polovici.brzi medunjanin,ostajo sa 2 stopera,a bekovi u napadu.
Serete misketu,a jedinu nesto pokusavao,pricate lulic najbolji.2 najgora igraca sinoc bili salihovic I lulic.lulic I centarsut nedo bog nikom.
Volio bih da se izvucemo naravno,ali cisto sumnjam,pape je dobro uzdrmo ekipu,I zasro situaciju.sad nek vadi vruce kestenje,jer realno mi smo I latviju dobili ali igra je bila ocajna,samo nas procepilo I igrac vise bio.
Sretno nam u slovackoj,trebace nam ,jer ne mogu vise da povjerujem da smo I ovo u stanju usrati.prokletije sportske nacije vidio nisam jos plus imas grcku najsretniju naciju na dunjaluku,strah me da smo ispusili.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
I dajte prestanite sa ovim Fifa rankingom vise, ni baraz nije vise siguran niti ga zelimo, treba samo igrati utakmicu po utakmicu, uvijek je trebalo.....
Sami odlucujemo i mozemo, uzeli smo ih jednom tamo i mozemo opet ako taktika bude odgovarajuca, igraci mogu napraviti rezultat tamo
Sami odlucujemo i mozemo, uzeli smo ih jednom tamo i mozemo opet ako taktika bude odgovarajuca, igraci mogu napraviti rezultat tamo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Problem je u pristupu igraca utakmici, puno toga ima sto mi ne znamo. Nemoguce da onako nezainteresovano izgledaju na terenu.
Samo pobjeda pa ko god da igra, staratao ili usao sa klupe !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja ovu reprezentaciju pratim barem zadnjih 15 godina, ali u slucaju da zavrsimo u barazu, prestajem pratiti repku. Ovaj put je ovo zakletva. Jednostavno nemam vise zivce da se opterecujem kao sto sam se juce opteretio. Onakva postava igraca, onakve izmjene, pa ono je ludilo, ocajan sam. Nemam rijeci znaci kako selektorove poteze uopste rijecima da objasnim, eto toliko je ono juce lose bilo.
Nasi igraci nisu znali kako da se postave, kome da loptu dodaju, kako da odrade akciju, kada stoje u razmaku od metar, dva jedan pored drugog. Napadaci ne mogu dobiti jedan vazdusni duel a mi u drugom poluvremenu iskljucivo idemo preko visokih lopti, ama ne mogu opisati gorcinu sa kojom ovo pisem.
Najveci problem je sto nemam pojma ko ce iztrcati u utorak, sto stvara ogroman pritisak sto za mene navijaca, sto za igrace. Mi nemamo konkretnu formaciju, nemamo nikada iste igrace na terenu, uvijek se nesto mjenja, eksperimentise. Ja sam 100 % siguran, da smo mi tako reci trenutno knock-outirani, i da se necemo vratiti ovaj put. U Slovackoj necemo pobjediti, jer igramo bez koncepta i dobili smo prejak udarac juce i stim idemo u baraz najvjerovatnije.
Nasi igraci nisu znali kako da se postave, kome da loptu dodaju, kako da odrade akciju, kada stoje u razmaku od metar, dva jedan pored drugog. Napadaci ne mogu dobiti jedan vazdusni duel a mi u drugom poluvremenu iskljucivo idemo preko visokih lopti, ama ne mogu opisati gorcinu sa kojom ovo pisem.
Najveci problem je sto nemam pojma ko ce iztrcati u utorak, sto stvara ogroman pritisak sto za mene navijaca, sto za igrace. Mi nemamo konkretnu formaciju, nemamo nikada iste igrace na terenu, uvijek se nesto mjenja, eksperimentise. Ja sam 100 % siguran, da smo mi tako reci trenutno knock-outirani, i da se necemo vratiti ovaj put. U Slovackoj necemo pobjediti, jer igramo bez koncepta i dobili smo prejak udarac juce i stim idemo u baraz najvjerovatnije.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 07 sep 2013, 12:25, ukupno mijenjano 3 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Consigliere
- Kontakt:
Jedini krivac za poraz: PAPE. Od taktike, do retardiranih izjava prije utakmice, dopustanja nediscipline potcjenjivanja odlicne slovacke ekipe...
Evo sta ce se desiti: odigracemo neki mutavi X u Slovackoj, zavrsicemo u barazu gdje necemo biti nositelji, doci ce nam neka ekipa sa solidnim selektorom protiv kojeg Pape nema sanse, i zdravo Brazil!
Naravno, sve se ovo moze popraviti pobjedom u Slovackoj, koja je u ovo trenutku, tesko moguca.
Bravo, PAPE!
Evo sta ce se desiti: odigracemo neki mutavi X u Slovackoj, zavrsicemo u barazu gdje necemo biti nositelji, doci ce nam neka ekipa sa solidnim selektorom protiv kojeg Pape nema sanse, i zdravo Brazil!
Naravno, sve se ovo moze popraviti pobjedom u Slovackoj, koja je u ovo trenutku, tesko moguca.
Bravo, PAPE!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mene samo interesuje ko je od nasih parmaka sinoc izbio loptu glavom prema centru, umjesto na stranu posolije kornera. Znali neko ko je to bio, evo gledam snimke i nemogu da skontam. Ko igra citav zivot fudbal a pravi takve greske?
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 07 sep 2013, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva nezainteresovanost? Ne kontam zasto ej tesko priznati da je Susic kriv za poraz.
Jedniostavno nismo imali nasu prepoznatljivost, nesto sto nas je krasilo, igru preko lijevog krila, samo je trebalo obogatiti sa igrom na desnom krilu i dobili bi ih, pa slijepac je vidio nakon prvog poluvremena da nas ubise na nasoj desnoj strani.
Hajrovic ce ovo rjesiti ako bude igrao, treba se vratiti igri na krilima, jer cemo tako zaustaviti i njihovu igru, a imat cemo mismovica koji moze odigrati pola sata ako pjanic ne bude mogao nista u sredini.
A zamjene ne treba ni komentaristi, u jednom trenutku igramo sa lulicem,stevanovicem,viscom i hajrovicem od kojih samo uvijek dvojica mogu igrati. Pa dajte ljudi budite realni. Susic je limitiran trener kojem je ovo najveci domet.
Jedniostavno nismo imali nasu prepoznatljivost, nesto sto nas je krasilo, igru preko lijevog krila, samo je trebalo obogatiti sa igrom na desnom krilu i dobili bi ih, pa slijepac je vidio nakon prvog poluvremena da nas ubise na nasoj desnoj strani.
Hajrovic ce ovo rjesiti ako bude igrao, treba se vratiti igri na krilima, jer cemo tako zaustaviti i njihovu igru, a imat cemo mismovica koji moze odigrati pola sata ako pjanic ne bude mogao nista u sredini.
A zamjene ne treba ni komentaristi, u jednom trenutku igramo sa lulicem,stevanovicem,viscom i hajrovicem od kojih samo uvijek dvojica mogu igrati. Pa dajte ljudi budite realni. Susic je limitiran trener kojem je ovo najveci domet.
jedno je jasno,sa igrom kao u Zenici nasa reprezentacija nema sta traziti u Slovackoj,s onakvom igrom nemoguce je pobjediti protivnika... u Zilini ce najvjerovatnije biti nerjeseno,a pobjediti cemo tesko,jako tesko.... slazem se da smo sinoc nokautirani i pitanje je koliko ce nam vremena trebati da se oporavimo.... kako sad stvari stoje baraz je nasa realnost!
jos mi nismo posteno zaigrali protiv jakih ekipa ,grcku smo dobili i svak cast ali igrat u nekom konitnuitetu s jakim ekipama nam neide.Kroz sredinu nemozemo jer nemamo snage i kvaliteta(za dominirat sredinom treba vise od jendog vrhunskog iragca sto je pjanic)miske medo nisu losi ali kada je jaka utakmice nemaju taj kvaltiet,po stranama nemamo sve spremne igrace a i ovi sto su spremni cesto podbace.A na klupi nemamo igraca koji ce poboljsati igru.Mi smo 13 na svijetu sto nije relano ali dobro ova ljestvica se pravi po rez koje imamo protiv slabih ekipa
mi ne smijemo mjenjat sastav protiv grcke sto je bio,i prvo poluvrijeme sa USA,mi sa promjenom jednog igraca nismo vise ta reprezentacija kamoli nekoliko njih
mi ne smijemo mjenjat sastav protiv grcke sto je bio,i prvo poluvrijeme sa USA,mi sa promjenom jednog igraca nismo vise ta reprezentacija kamoli nekoliko njih
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 07 sep 2013, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
ja se nekako nadam da će Izet početi u utorak umjesto Misketa .. ali Pape je rekao da neće mjenjati sastav 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
On je limitiran trener a ti spominjes Barabareza, e nek je on be limita sa puno trenerskog iskustva.samm je napisao/la:Susic je limitiran trener kojem je ovo najveci domet.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ponavljam, Ibisevica zrtvovati zbog 4-2-3-1, Hajrovic in, te podebljati vezu sa Rahimicem umjesto Misketa.. U slucaju potrebe, ubacit ovu dvojicu...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Hajrovic je igrac za ovakve utakmice, zapamtite, covjek barem zna pucati sa distance a to ako budemo odigrali pametno i strpljivo ce da bude kljucno, to i konstantni napadi sa krila, kad se krilni igraci umore zamjenit cemo ih sa drugim i opet ponovo, dobiti ih mozemo
Eno sad.Consigliere je napisao/la:
Yebaji ga...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
edin dzekodinoze je napisao/la:Mene samo interesuje ko je od nasih parmaka sinoc izbio loptu glavom prema centru, umjesto na stranu posolije kornera. Znali neko ko je to bio, evo gledam snimke i nemogu da skontam. Ko igra citav zivot fudbal a pravi takve greske?
nema potpisa
Odakle ti znas da je Barbarez limitiran kao trener, da li je on nekoga trenirao pa je to pokazao, evo Susic jeste i ovdje i u Turskoj.Elegant je napisao/la:On je limitiran trener a ti spominjes Barabareza, e nek je on be limita sa puno trenerskog iskustva.samm je napisao/la:Susic je limitiran trener kojem je ovo najveci domet.
Barbarez je rodjeni lider sa njemackim mentalitetom za rad, to je recept za trenera i to ce on pokazati
valjda mislis Edin Silajdzic...Admir_Sa je napisao/la:edin dzekodinoze je napisao/la:Mene samo interesuje ko je od nasih parmaka sinoc izbio loptu glavom prema centru, umjesto na stranu posolije kornera. Znali neko ko je to bio, evo gledam snimke i nemogu da skontam. Ko igra citav zivot fudbal a pravi takve greske?bila je previše brza lopda da je mogao razmisliti gdje izbija. reakcija igraca je trebala biti brža prema 18m, da se ne dozvoli udarac
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 07 sep 2013, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.