Pise mu da je 203 visok i da ima 109 kila, to nije uopste previse. Dobio je par kila zbog povrede, a to je u NBA vrlo lako skinuti i dostici neku optimalnu tezinu. Kada bi sletio na 203 kile, to bi bilo optimalno, ali mislim da je lik zvijer. Kanada bi mogla skinuti sa trona USA u godinama koje dolaze.MickoSAS je napisao/la:Ovi Kanadjani dobijaju jednu supertalentovanu super zvezdu u vidu Wigginsa i solidnog Benneta...Bojim se koliko ce Bennetu izdrzati kolena,jbg previse mase covek ima na onolicu visinu
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ako dobijemo top 3 picka iduce sezone na konju smo,sad krece lagani Rebild.Samo steta sto smo ovoliko smeca morali uzeti iz Netsa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Noćas je u prvom planu bio NBA draft u kojem su sve NBA ekipe birale nove igrače za budućnost, no dogovorena je i velika razmjena igrača između Brooklyn Netsa i Boston Celticsa koja se razvijala u posljednjih nekoliko dana.
Netsi će tako od sljedeće sezone biti jači za Kevina Garnetta, Paula Piercea i Jasona Terryja, dok će u smjeru Bostona poslati Krisa Humphriesa, Geralda Wallacea, MarShona Brooksa, Keitha Bogansa i Krisa Josepha, uz prve izbore drafta 2014., 2016. i 2018. godine.
Netsi će tako od sljedeće sezone biti jači za Kevina Garnetta, Paula Piercea i Jasona Terryja, dok će u smjeru Bostona poslati Krisa Humphriesa, Geralda Wallacea, MarShona Brooksa, Keitha Bogansa i Krisa Josepha, uz prve izbore drafta 2014., 2016. i 2018. godine.
"Welcome to prime time, bitch!"
Jos je Nash GM A reprezentacije.MickoSAS je napisao/la:Ovi Kanadjani dobijaju jednu supertalentovanu super zvezdu u vidu Wigginsa i solidnog Benneta...Bojim se koliko ce Bennetu izdrzati kolena,jbg previse mase covek ima na onolicu visinu
Bit ce zanimljivo u Kanadi.
Ova generacija Wigginsa, Olynyka, Benneta i Sacréa je odralsa uz Grizzliese i Raptorse. Wigginsova najdraza ekipa je Toronto. Mozda ce nam i on doci kao FA jedan dan.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Joj budel Rondo trejdovan, pa to ce biti vrhunac moje nervoze u ovoj godini.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Imao sam nekih obaveze danas,pa nisam upratio...Evans nije dio trejda?
Brooks umjesto Evansa...NEZALAGANJE je napisao/la:Imao sam nekih obaveze danas,pa nisam upratio...Evans nije dio trejda?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cccc ne valja za Mirzu...Valjda Kidd nece igrati Evansa ispred...JHam je napisao/la:Brooks umjesto Evansa...NEZALAGANJE je napisao/la:Imao sam nekih obaveze danas,pa nisam upratio...Evans nije dio trejda?
Odakle to sadasunsao je napisao/la:Joj budel Rondo trejdovan, pa to ce biti vrhunac moje nervoze u ovoj godini.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ne mogu vjerovat da pirs ide , strasno
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- Consigliere
- Kontakt:
svasta... jos u Netse 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa gdje je trebao, mozda u najvece rivale kao Allen ?Consigliere je napisao/la:svasta... jos u Netse
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Kako Miami odjednom svima najveći rival 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ljudi moji ovo je super za Celticse budimo realni kada je Big Three ugovoren gledalo je se naprijed 5 godina maksimalno, a izdrzali su 7. Uz jedan sampionat, jedno izgubljeno finale i to u 7-moj tekmi svi znamo na kakav nacin, onda predprosla sezona iznad svih ocekivnja umalo ne uzesmo Miami u finalu easta, dakle uz povrede, starost i sve ostale faktore samo se mozemo zahvaliti i Docu i svima njima jer smo 7 godina kotirali visoko iako smo uzeli samo jedan prsten bilo bi bolje da smo uzeli i onaj drugi koji smo zijanili nekako na peh nacin ali eto sta je tu je.
Sada je vrijeme za raspad sistema i za radikalne promjene. KG jeste veliki gubitak ali svi znamo da je njegova jos jedna eventualno dvije sezone plafon, a mozda ga povreda koljena sroza na pocetku iduce sezone ovako smo dobili maksimano sto smo mogli i za KG-a i za Piercea. Uz ove igrace koje smo dobili plus Rondo, Green, Sullinger ja vjerujem ck da odma iduce sezone postoji sansa da udjemo u play off, ali zato kada se pojacamo se 2,3, sezone a usput dovedemo mozda i howarda ili nekog mocnog centra ima da budemo beton.
p.s. zao mi je sto nas Mirza nije bio dio ovog trade-a tako da gledam naseg covjeka u omiljenom klubu, a mogucnost da ga cesto pratim uzivo bi bila uzivancija.
Sada je vrijeme za raspad sistema i za radikalne promjene. KG jeste veliki gubitak ali svi znamo da je njegova jos jedna eventualno dvije sezone plafon, a mozda ga povreda koljena sroza na pocetku iduce sezone ovako smo dobili maksimano sto smo mogli i za KG-a i za Piercea. Uz ove igrace koje smo dobili plus Rondo, Green, Sullinger ja vjerujem ck da odma iduce sezone postoji sansa da udjemo u play off, ali zato kada se pojacamo se 2,3, sezone a usput dovedemo mozda i howarda ili nekog mocnog centra ima da budemo beton.
p.s. zao mi je sto nas Mirza nije bio dio ovog trade-a tako da gledam naseg covjeka u omiljenom klubu, a mogucnost da ga cesto pratim uzivo bi bila uzivancija.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bostonu su Lakersi najveći rivali da se razumijemo, niko nije ni blizu njih, poslije toga su Knicksi, Phila, to sve historijska rivalstva koja traju od pamtivijeka, a Miami je to postao zadnjih par godina, a idućih sezona već neće bitiLBJ MVP je napisao/la:Kako Miami odjednom svima najveći rival
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Red Soxi nam vraćaju nadu kao jedina svijetla tačka na vrhu AL 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da Danny pokušava trejdati Ronda u Mavse i uvaliti im ugovore Wallacea, Bassa i Leea, a traži Dirka (i Larkina) zauzvrat koji ima još jednu sezonu na svom ugovoru
Ako to uspije majstor je
Ako to uspije majstor je
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Au Dirk u Bostonu,al to znaci da se krece u totalni Rebuild i taborenje na dnu,imamo dosta pickova prve runde moglo bi nam se i posreciti da obijemo premiju,samo da potpisemo Big Al-a a smunjam da se to desiti..rio_Ferdy88 je napisao/la:Izgleda da Danny pokušava trejdati Ronda u Mavse i uvaliti im ugovore Wallacea, Bassa i Leea, a traži Dirka (i Larkina) zauzvrat koji ima još jednu sezonu na svom ugovoru![]()
Ako to uspije majstor je
Jel taj u crvenom sorcu Hernandez? Neko ubistvo, nesto?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.