BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Valja sutra ustat' ranije, patnja će to biti, poslije Bajrama, čekati utakmicu. Koliko će se još sati budan čekat' tekma. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nadam se da u gradu neće biti sranja ko obično za bajram.Ipak je ovo poseban dan za cijelu naciju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma neka bude samo da dobijemoLBJ MVP je napisao/la:Nadam se da u gradu neće biti sranja ko obično za bajram.Ipak je ovo poseban dan za cijelu naciju.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I šta je tu čudno? Svako ima neke svoje želje, kao da svi moraju željeti da mi prođemo.deni_23 je napisao/la:Vladimir Weiss priznaje
Ne bih volio da u Brazil ode Bosna već Grčka
Reprezentativac Slovačke Vladimir Weiss ovom bi izjavom mogao postati jedna od najomraženijih osoba u Bosni i Hercegovini.
Fudbaler grčke ekipe Olympiacosa izjavio je nakon utakmice svoje reprezentacije na Pireju sa Grčkom (1:0), kako ne bi volio da u Brazil od BiH, već Grčka.
“Volim Grčku. Ovdje živim i igram i imam dosta prijatelja. Vremenom sam zavolio i grad, državu i ljude”, kaže Weiss grčkim medijima, pa dodaje:
“Iskreno, želim vidjeti Grčku na Svjetskom prvenstvu. Ako već moja Slovačke ne može otići, za Grke bih navijao u Brazilu”, smatra Weiss.
Al' samo mi prenosimo šta svaka šuša kaže. Koga briga.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Halalite ako je bila
Ne sumnjam u nasu igru, ako sve bude fer i korektno mi cemo pobjedit 100%. Jaci smo, kvalitetniji i bolji. Mene je strah sudija, njima je Grcka bitnija od nas. Ko smo mi njima? Niko. Nadam se da sudija nece biti taj koji ce odluciti mec, da ce pustit da se fino igra, a ako tako bude pobjeda nece doci u pitanje.
Nije me strah pritiska, ovo su profesionalci, ima l isu dosta bitnih utakmicas ku svojim klubovima, sigurno se znaju nositi s njim. Zato ne trebnamo se brinuti, pobjeda dolazi aBd
Halalite ako je bila

Ne sumnjam u nasu igru, ako sve bude fer i korektno mi cemo pobjedit 100%. Jaci smo, kvalitetniji i bolji. Mene je strah sudija, njima je Grcka bitnija od nas. Ko smo mi njima? Niko. Nadam se da sudija nece biti taj koji ce odluciti mec, da ce pustit da se fino igra, a ako tako bude pobjeda nece doci u pitanje.
Nije me strah pritiska, ovo su profesionalci, ima l isu dosta bitnih utakmicas ku svojim klubovima, sigurno se znaju nositi s njim. Zato ne trebnamo se brinuti, pobjeda dolazi aBd

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pa logicno je da ce za njih natezat. Lik igra u Olimpiakosu
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Muha i Škrtel nisu dobili keš od Grčke.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
hz1987 je napisao/la:jeblo vas vise namjestanje.
eto namjesteno je i kraj
idemo sad uporediti sljedeca faktore
litva - bih
bih ima bolji sastav = 1:0 za nas
bih vec ima iskustva igranja ovakvih utakmica = 2:0 za nas
bih ima navijace na gostovanju = 3:0 za nas
bih ima uigranu ekipu = 4:0 za nas
bih ima individualce koji potezom mogu rijesiti utakmicu = 5:0 za nas
litvanci imaju premije da ginu sto vise = 5:1
litvanci imaju sudije da nam silje = 5:2
litvanci imaju protivnika pod pritiskom = 5:3
litvanci imaju igraca vise = 5:4
Zaboravio si reci da imamo i veca muda od njih.![]()
j.e.b.i.g.a. ja im vise ne mogu naci prednosti i opet ih vodimo 5:4...sto znaci da samo jedna od 2 njihove pretpostavke nije istinita tipa da sudije ne silje i da nemamo iskljucenog igraca dobijamo hladno 5:2...a bice 4:1
- samo_lijevo
- Kontakt:
Polako dok Grcka dobije narednu transu MMF-a.Tuti je napisao/la:Muha i Škrtel nisu dobili keš od Grčke.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pa zar se ne gleda prvo medjusobni pa onda gol razlika ?? Sta oni to serueru ako grcka pobjefi 18 -0 .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Nas jedino nervoza moze ****.Ipak,to se ne bi trebalo desiti najbitnijim igracima.Mene jedino brine ona nasa desna strana.Avdija i kompanija su protiv Slovacke ucinili da Weiss igra k'o Ronaldinho.
Grcka ako pobjedi Liht. 7:0 neka ide na SP.mikimaus je napisao/la:Pa zar se ne gleda prvo medjusobni pa onda gol razlika ?? Sta oni to serueru ako grcka pobjefi 18 -0 .
- Goalgetter
- Kontakt:
Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi 

[youtube][/youtube]
Koja bi to tragedija bilaGoalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi

Mislim da moraju pobijediti 18-0 ako mi minimalno 1-0 pobijedimo litvaniju.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobice ih 3:0.darker10 je napisao/la:Koja bi to tragedija bilaGoalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi

Grci da pobjede 30 razlike, djaba im. Kao sto se ne racunaju ni bodovi protiv zadnjeplasiranih, tako se ne racunaju ni golovi dati njima. Znaci mi vec imamo bolju gol razliku od Grka.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
To je slucaj kad je u pitanju baraz a ovako u grupi sve se racuna ja mislim,i ne gleda se medjusobni omjer nego gol razlikaMinhi je napisao/la:Grci da pobjede 30 razlike, djaba im. Kao sto se ne racunaju ni bodovi protiv zadnjeplasiranih, tako se ne racunaju ni golovi dati njima. Znaci mi vec imamo bolju gol razliku od Grka.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zar se ne gleda medjusobni duel?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.