Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
18
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
23%
neko drugi
14
8%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 186

EPL
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la EPL » 19 avg 2015, 18:43

kako reći :hmmmmm:
Sa Di Marie na Pedra i na kraju završimo na Maneu, potencijalno novi Bebe.....
Ništa United sa njim veliko neće dobiti! :thumbdown:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 avg 2015, 18:45

Nebi ni sa Pedrom isto tako ništa posebno dobili, zahvalan igrač, sa dosta iskustva ali ne i igrač za kojim sad trebamo liti suze jer nas je zaobišao, a sa Anhelom smo vidjeli šta dobijamo, da prostite :P
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 19 avg 2015, 18:46

Asteriks je napisao/la:Ma trazi se ovo 99%

--------------------Rooney
Depay------------Mane----------Mata

Vidili smo sinoc koja je Memphisova omiljena pozicija.

Naravno, ako se ispostavi istinitim, najebali smo sa Juanom na krilu. Ali ako nista, ovaj dvojac ispod Wazze moze ubrzati igru.

Mane je klasični krilni igrač i stvarno ga ne vidim u rupi, bez obzira koliki heroinski ovisnik Van Gaal bio. Prije da će u rotaciju sa Matom.

A za razumnu cijenu, nemam ništa protiv Manea, čakštaviše.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 19 avg 2015, 18:49

rio_Ferdy88 je napisao/la:Nebi ni sa Pedrom isto tako ništa dobili, a sa Anhelom smo vidjeli šta dobijamo, da prostite :P
Nisam ni ja toliko bio za Pedra, ali frajer ima kvalitet i brdo jakih utakmica, Mane?
Mislim bolje ne experementisati sa ovim transferom, lik je imao dobru sezonu prošlu kao i cijeli Shautampton, ali šta će biti ove?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 19 avg 2015, 18:56

Mozes isto reci za Depaya.
Zeljeznicar! 1921 !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 avg 2015, 18:57

Pa isto onda važi i zaMorgana, ili Shawa :mrgreen:

Ne bih ja imao ništa protiv dolaska Pedra, ali isto tako ne žalim što nije došao, ne bi bio neki veliki apgrejd na ovo što već imamo, tako da mi je svejedno došao ili ne :problem:

Mane nije loš igrač, sigurno donosi tu brzinu za razliku od Pedra i Mate, što je nešto što Lujo traži izgleda, tako da sigurno postoji razlog zbog kojeg smo zainteresirani, mada ne vjerujem da će i on doći, jer bi previše bilo kad bi Sveci prodali i njega ovaj prijelazni rok.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 19 avg 2015, 18:57

Ma kakav sad Mane, kakvi bakrači. Nisam toliko bio ni za dolazak Pedra, ali je on makar dokazan igrač sa puno vrhunskih utakmica u nogama. Šta li će Mane poboljšati?

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 19 avg 2015, 19:01

Mane je veoma dobar igrac kojem treba klub kao United da pokaze svoj talenat i znanje, prebrz je igrac ima tu eksplozivnost sto nam jos uvjek treba na sredini terena. LP odoh cugat :zviz:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 19 avg 2015, 20:59

Ja bi vise pozdravio dolazak Manea nego Pedra,kao sto vecina govori nisam imao nista protiv Pedra ali on je vec u 28 godini i napredovati sigurno nece a da je neki apgrejd na nas sastav i nije vala.Mane jeste enigma i ne znamo kako bi se snasao,ali sigurno da ima potencijal i znanje,mislim da bi ga mogli dobit za finu cifru i ako nista dobili bi igraca koji ce posluzit na dosta ofanzivnih pozicija tako da bi imali i vecu sirinu a i buducnost sa njim.

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 19 avg 2015, 21:03

Mane je puno polivalentniji igrač od Pedra. Ubij me ako nije najbrži igrač u PL, po meni baš ono što nam treba, a uz to može na sve ove 3 ofanzivne pozicije. Kad bi on došao, bio bih presretan...to je ta energija koja nam fali.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 19 avg 2015, 21:07

Mane ne bi bio lose pojacanje 23g moze jos napredovati plus uspjesan u EPL-u a ako bude flop opet bi mogli uzeti dobru cifru za njega sto s Pedrom ne bi bio slucaj
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 19 avg 2015, 21:07

Ove sezone isprobati te talente,kupiti sto se moze,buduci da cemo sigurno igrati LP necemo morati preplacivati igrace sljedece sezone a onda se okrenuti ipak provjerenijim imenima..Ako je taj Mane brz i konkretan kao sto se prica onda ga treba dovesti pod hitno,jer ovo meljanje lopte koje trenutno gledamo ne vodi nicemu..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 19 avg 2015, 21:10

Brz je i Valencia, pa šta imamo od njega? De neka neko upućeniji stavi kakvih linkova, napiše konkretniju analizu šta da se očekuje od njega, koje su mu prednosti i MANE (xD).

crybaby
Kontakt:

Post Postao/la crybaby » 19 avg 2015, 21:39

Imam osjecaj kao da jedan lik ima 3-4 akaunta i da konstano lupa gluposti.Kakvih sve stvari neces procitati ovdje. Te imamo kratku klupu, te Ander na izlaznim vratima, te katastrofalno odradjen prelaznik rok itd.

Ne postoji, niti je ikad postojala, ekipa sa 11 WC igraca.Imamo dobru ekipu, to je cinjenica, sa par WC igraca, dosta jako kvalitenih(koji nisu WC) i par mladih, talentovanih momaka koji mogu izrasti u izuzetne igrace.Elem, drugi par cipela je sloziti to sve u dobru i kompaktnu ekipu, materijal je dobar definitivno. Misljenja sam da LvG to moze! Ranije vam se nije svidjala 3-5-2, zastarila i prevazidjena, pa vam se nije svidjalo konstantno mjenjanje formacije itd.. Evo sad citave pripreme i uvodu u sezonu igramo istu formaciju, koja nije zastarila,jako je aktuelna u modernom fudbalu, al' opet ne valja !? 3 utakmice isto toliko pobjeda, ne valja !? Pa nismo mi bogom dani da meljemo svakog protivnika po 5:0 uz tecnu i leprsavu igru, pa ne takmicimo se u Prvoj Federalnoj pobogu.

Ko ste vi da kazete da Blind ne moze igrati stopera?Trenerski magovi sa dugogodisnjim iskustvom!? Ako ga Gaal misli da moze, koji ga pritom poznaje mnogo bolje od bilo koga od nas, koji radi s njim na treninzima, ko ste vi da kazete da ne moze!? Momak sasvim korektno obavlja svoje duznosti, jako inteligentan i zahvalan igrac. Mogu misliti kad napravi neku gresku, a hoce (imaju ih i najveci) , kakvo ce tek onda pljuvanje biti.

Sto se tice prelaznog roka, jako dobro odradjen! Dovedeni igraci koji su direktan i trenutan apgrejd za ekipu.Pojacana sredina, Morgan je izuzetan igrac, Svajni WC, Darmian odlican, Depaj odlican sa potencijalom WC igraca, Romereo dobar igrac vjerovatno za rotacije al' otom potom. Dakle dovedeni igraci koji odma' postaju legitimni prvotimci, sasvim opravdano. Mane je transfer u rangu dovodjenja Pedra, sa potencijalnim iznenadjenjem da bude pun pogodak, jer je mladji i moguce igrac koji jos nije dostigao svoj zenit, za razliku od Pedra.

Sto se tice odlazaka, opet se nema sta prigovoriti (mozda RvP, al to su sam subjektivan, jako mi je drag igrac). Ono sto je Di Maria odigro prosle sezone je ispod svake granice i ne znam zasto bi bilo ko zalio za njim!? Pritom se rijesili ogromne plate koju je imao.

Poenta, mi imamo jako dobru ekipu, kako ce se to sve sloziti ostaje da vidimo. Sto se tice tog desnog krila, ukoliko ne dodje Mane, imamo Matu, Lingarda, Adu..Ne mozemo na svakoj poziciji imati WC igraca, a pomenuti momci nisu losi, budimo realni.Sve je do sistema, ako klikne to bi mogla biti prava sampionska ekipa, potencijala ima, ostaje da vidimo!

I da, reci da mi nemamo klupu je notorna glupost !

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 19 avg 2015, 21:42

Odlican finisher, kontrola lopte, dribling, kvalitetan sut. Zvjerka na fizickom planu nesto poput Valencie (naravno tehnicki miljama ispred). Moze igrati na lijevom krilu te kao neki poluspic (nesto sto je Gaal trazio od Depaya u pripremama i na pocetku sezone).
In the midst of chaos, there is also opportunity.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 avg 2015, 21:46

Asteriks je napisao/la:Odlican finisher, kontrola lopte, dribling, kvalitetan sut. Zvjerka na fizickom planu nesto poput Valencie (naravno tehnicki miljama ispred). Moze igrati na lijevom krilu te kao neki poluspic (nesto sto je Gaal trazio od Depaya u pripremama i na pocetku sezone).
Jel to pričaš o Pedru ili nešto nisam upućen ? :P
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 19 avg 2015, 21:50

Ne, neg govorim za Manea.
In the midst of chaos, there is also opportunity.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 19 avg 2015, 21:52

@crybaby
Reci cu ti samo jedno,Manchester je uvijek,ali bas uvijek imao jednog ili cak vise igraca koji su najbolji na svojoj poziciji na svijetu a u zadnje tri sezone nismo ni blizu toga,toga moras biti svjestan..Ako hoces titulu/e moras imati makar na jednoj poziciji igraca koji odudara od ostalih..ovo sto mi trenutno imamo jeste par vrhunski pojedinaca,trenera koji je jako ime i kome se treba vjerovati ali u ovoj ekipi nemas nista toliko specijalno kao sto su u svoje vrijeme bili Giggs,Scholes,Beckham,Keane a kasnije Rio,Vidic i Ronaldo..
Slatina Bog i batina

crybaby
Kontakt:

Post Postao/la crybaby » 19 avg 2015, 21:58

Slatinash_7 je napisao/la:@crybaby
Reci cu ti samo jedno,Manchester je uvijek,ali bas uvijek imao jednog ili cak vise igraca koji su najbolji na svojoj poziciji na svijetu a u zadnje tri sezone nismo ni blizu toga,toga moras biti svjestan..Ako hoces titulu/e moras imati makar na jednoj poziciji igraca koji odudara od ostalih..ovo sto mi trenutno imamo jeste par vrhunski pojedinaca,trenera koji je jako ime i kome se treba vjerovati ali u ovoj ekipi nemas nista toliko specijalno kao sto su u svoje vrijeme bili Giggs,Scholes,Beckham,Keane a kasnije Rio,Vidic i Ronaldo..
Jedino Ronaldo je osvojio Zlatnu loptu ako cemo realno.Giggs, Scholes,Beckham, Keane i svi nabroajni su izuzetni igraci bili, medjutim najveci razlog njihovih uspjeha je bio jak i kompaktan kolektiv.Fergie je izvlacio iz njih ono najbolje, hoce li Gaal uspjeti sa svojim vidjet cemo. Naglasak je na potenacijalu ove ekipe, ima ga mnogo sto se mene tice.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 19 avg 2015, 22:11

crybaby je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:@crybaby
Jedino Ronaldo je osvojio Zlatnu loptu ako cemo realno.Giggs, Scholes,Beckham, Keane i svi nabroajni su izuzetni igraci bili, medjutim najveci razlog njihovih uspjeha je bio jak i kompaktan kolektiv.Fergie je izvlacio iz njih ono najbolje, hoce li Gaal uspjeti sa svojim vidjet cemo. Naglasak je na potenacijalu ove ekipe, ima ga mnogo sto se mene tice.
Ja ti govorim o najboljem igracu na svojoj poziciji,ne najboljem igracu na svijetu od svih igraca..Rio i Vidic u bili ubjedljivo najbolji stoperski par tih sezona,jos kad dodas Van der Sara nazad dobijes dva finala LP zaredom,jednu titulu i jos EPL..Ronaldo pa usudim se reci i Rooney su bili sama krema ofanzivaca u to vrijeme..Scholes,Giggs i Keane su bili strah i trepet,ne mozes bolan niti jednog igraca kojeg imamo sada na krilima uporediti sa Giggsom,cak i u poznim godinama je odlicno igrao..Tebi je Svajni WC igrac a ne mozes se sjetiti kad je zadnju dobru partiju odigrao u Bayernu..Potencijala uz dobrog golmana i jos jednog stopera imamo,pogotovo jer je sredina jaka,dovoljno jaka da podupre ovu odbranu da to bude fantasticno i sa jako malo primljenih golova..Shaw je prespreman,Darmian pravi talijan,Smalling odlicno zasada,Blind mi smeta ali eto,neka i njega tu..duga je sezona,ali iskreno mislim da ovo sto imamo u napadu je pretanko da se do zadnjeg dana borimo na vise frontova za par trofeja..
Slatina Bog i batina

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.