Sa Di Marie na Pedra i na kraju završimo na Maneu, potencijalno novi Bebe.....
Ništa United sa njim veliko neće dobiti!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Asteriks je napisao/la:Ma trazi se ovo 99%
--------------------Rooney
Depay------------Mane----------Mata
Vidili smo sinoc koja je Memphisova omiljena pozicija.
Naravno, ako se ispostavi istinitim, najebali smo sa Juanom na krilu. Ali ako nista, ovaj dvojac ispod Wazze moze ubrzati igru.
Nisam ni ja toliko bio za Pedra, ali frajer ima kvalitet i brdo jakih utakmica, Mane?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nebi ni sa Pedrom isto tako ništa dobili, a sa Anhelom smo vidjeli šta dobijamo, da prostite
Jel to pričaš o Pedru ili nešto nisam upućen ?Asteriks je napisao/la:Odlican finisher, kontrola lopte, dribling, kvalitetan sut. Zvjerka na fizickom planu nesto poput Valencie (naravno tehnicki miljama ispred). Moze igrati na lijevom krilu te kao neki poluspic (nesto sto je Gaal trazio od Depaya u pripremama i na pocetku sezone).
Jedino Ronaldo je osvojio Zlatnu loptu ako cemo realno.Giggs, Scholes,Beckham, Keane i svi nabroajni su izuzetni igraci bili, medjutim najveci razlog njihovih uspjeha je bio jak i kompaktan kolektiv.Fergie je izvlacio iz njih ono najbolje, hoce li Gaal uspjeti sa svojim vidjet cemo. Naglasak je na potenacijalu ove ekipe, ima ga mnogo sto se mene tice.Slatinash_7 je napisao/la:@crybaby
Reci cu ti samo jedno,Manchester je uvijek,ali bas uvijek imao jednog ili cak vise igraca koji su najbolji na svojoj poziciji na svijetu a u zadnje tri sezone nismo ni blizu toga,toga moras biti svjestan..Ako hoces titulu/e moras imati makar na jednoj poziciji igraca koji odudara od ostalih..ovo sto mi trenutno imamo jeste par vrhunski pojedinaca,trenera koji je jako ime i kome se treba vjerovati ali u ovoj ekipi nemas nista toliko specijalno kao sto su u svoje vrijeme bili Giggs,Scholes,Beckham,Keane a kasnije Rio,Vidic i Ronaldo..
Ja ti govorim o najboljem igracu na svojoj poziciji,ne najboljem igracu na svijetu od svih igraca..Rio i Vidic u bili ubjedljivo najbolji stoperski par tih sezona,jos kad dodas Van der Sara nazad dobijes dva finala LP zaredom,jednu titulu i jos EPL..Ronaldo pa usudim se reci i Rooney su bili sama krema ofanzivaca u to vrijeme..Scholes,Giggs i Keane su bili strah i trepet,ne mozes bolan niti jednog igraca kojeg imamo sada na krilima uporediti sa Giggsom,cak i u poznim godinama je odlicno igrao..Tebi je Svajni WC igrac a ne mozes se sjetiti kad je zadnju dobru partiju odigrao u Bayernu..Potencijala uz dobrog golmana i jos jednog stopera imamo,pogotovo jer je sredina jaka,dovoljno jaka da podupre ovu odbranu da to bude fantasticno i sa jako malo primljenih golova..Shaw je prespreman,Darmian pravi talijan,Smalling odlicno zasada,Blind mi smeta ali eto,neka i njega tu..duga je sezona,ali iskreno mislim da ovo sto imamo u napadu je pretanko da se do zadnjeg dana borimo na vise frontova za par trofeja..crybaby je napisao/la:Jedino Ronaldo je osvojio Zlatnu loptu ako cemo realno.Giggs, Scholes,Beckham, Keane i svi nabroajni su izuzetni igraci bili, medjutim najveci razlog njihovih uspjeha je bio jak i kompaktan kolektiv.Fergie je izvlacio iz njih ono najbolje, hoce li Gaal uspjeti sa svojim vidjet cemo. Naglasak je na potenacijalu ove ekipe, ima ga mnogo sto se mene tice.Slatinash_7 je napisao/la:@crybaby
Reci cu ti samo jedno,Manchester je uvijek,ali bas uvijek imao jednog ili cak vise igraca koji su najbolji na svojoj poziciji na svijetu a u zadnje tri sezone nismo ni blizu toga,toga moras biti svjestan..Ako hoces titulu/e moras imati makar na jednoj poziciji igraca koji odudara od ostalih..ovo sto mi trenutno imamo jeste par vrhunski pojedinaca,trenera koji je jako ime i kome se treba vjerovati ali u ovoj ekipi nemas nista toliko specijalno kao sto su u svoje vrijeme bili Giggs,Scholes,Beckham,Keane a kasnije Rio,Vidic i Ronaldo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.